Társkereső Vértesacsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Vértesacsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb vértesacsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány vértesacsai társkereső bemutatkozása

Tudom, elég pici vagyok :D De tudod, a jóból csak keveset adnak. Néha elég hülye humorom van de úgy általában normális vagyok ;)

Egy vértesacsai társkereső férfi, Tamás (18)

Sziasztok.:) Jó humorú,őszinte ember vagyok.Imádok főzni,és szeretek kirándulni.Keresem őszinte,megbízható társamat.Elég sokat csalódtam sajnos.

Egy vértesacsai társkereső férfi, Tomek (38)

Az Ember társas lény, és valóban nem jó egyedül...Kedves, vidám, őszinte társat keresnék, tartós-igaz kapcsolatra! Természetet, napfényt, vizeket / tenger, folyó, tó stb/ kedvelő, gyakori kikapcsolódásra vágyó Hölgyet keresnék..Zenében mindenevő, de rock, blues, r-roll...leginkább, komolyzene mindig megfelelő alkalomra...táncolni imádok csak éppen nem tudok, s ha még itt vagy jelezném a mozi-színház is jöhet....Személyes találkozás az első lépés a kapcsolathoz a saját elvárásaim közt.....

Egy vértesacsai társkereső férfi, István (59)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Vértesacsa

Vértesacsa

Fejér megye

Vértesacsa

+36 (1) 604 3102