Társkereső Zalaszentgrót

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Zalaszentgrót környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb zalaszentgróti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

zalaszentgróti társkereső nők

Első Találkozás

zalaszentgróti társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online zalaszentgróti társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb zalaszentgróti diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes zalaszentgróti keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as zalaszentgróti társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es zalaszentgróti társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti zalaszentgróti társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti zalaszentgróti társkereső férfiak

Néhány zalaszentgróti társkereső bemutatkozása

Nem vagyok különleges, nincsenek nagy álmaim a királyfiról fehér paripán! De azért ne nekem kelljen eltartani valakit! Élni szeretném az életem és vágyok egy társra aki hasonlóan gondolkodik, mint én! Fontosak a hétköznapok úgy, mint az ünnepnapok.

Egy zalaszentgróti társkereső nő, Rita (55)

Sziasztok, Máté vagyok 23 éves Nagykanizsán élek egyenlőre szüleimmel, de szeretném ha ez majd a későbbiekben változna. Jelenleg sofőrként dolgozom egy budapesti cégnél, de napi szinten otthon tartózkodom. Elég nyugodt személyiség vagyok nem nagyon tudnak kihozni a sodromból sőt szinte lehetetlen, de ha mégis sikerül akkor igyekszem a lehető leghiggattabban megoldani a problémát. Nem vagyok otthonülő típus szeretek erre-arra menni, de azért nálam is vannak olyan napok amikor jobb otthon pihenni :). Sportos alkat vagyok a közeli sportpályára járok futni és néha focizni. Azért a sportot nem viszem túlzásba, mert nekem vannak annál fontosabb dolgok is pl. a család számomra szent és sérthetlen. Nagyon őszinte, megbízható, aggódó és hűséges típus vagyok. Nem vagyok tökéletes vannak hibáim és szerintem nincs 100%-ban hibátlan ember. Ha valaki nagyon szereti a másikat akkor elfogadja olyannak amilyen a hibáival együtt. Nem vagyok egy kimondottan bulizós típus de azért mindig jól érzem magam :). Szeretnék egy lányt találni akivel lehet közös jövőt tervezni. Sziasztok :).

Egy zalaszentgróti társkereső férfi, Máté (23)

Köszöntelek az oldalamon ..! Pozitív életfelfogással rendelkező Nő vagyok. Nem görcsösen keresgélek, inkább egyenlőre ismerkednék. A cél persze, egy jól működő kapcsolat. Ha , szimpatikusnak tartasz , ne csak többször látogasd az oldalam ! Írj !

Egy zalaszentgróti társkereső nő, Hajnalka (54)

Ismerjük meg egymást. Nem fogod megbánni, jó társaság vagyok.

Egy zalaszentgróti társkereső férfi, Norbert (37)

44 éves vagyok, és van egy 12 éves fiam. Vidám természetű társat keresek,akivel lehet beszélgetni, viccelődni. Akihez oda tudok bújni, aki nemcsak a társam, hanem a barátom is lenne. Az életet élni szereti, és nemcsak álmodozik róla. Sablonszöveg. Ha fel keltettem az........ Üdv Monchy

Egy zalaszentgróti társkereső nő, Mónika (44)

Hali Egy kedves, vicces srác vagyok, aki komoly kapcsolatott keres. Szeretek turazni, kempingezni, biciklizni és gamelni. Ha másra is kiváncsi vagy, vagy esetleg felkeltettem az érdeklődésedett nyugodtan írj :)

Egy zalaszentgróti társkereső férfi, Benjámin (20)

"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " → örök álmodó → szeret olvasni → őszinte → bolondos → szereti a tengert

Egy zalaszentgróti társkereső nő, Lilla (25)

Én egy komoly kapcsolatot keresek. Akit szeretni tudok és ő is szeretni tud ahibáimmal én is az ö hibáival. Minden kapcsolat az öszinte beszélgetés és önzetlen szeretet alapja. Ha te is igy gondolod akkor írj vagy jelöl.

Egy zalaszentgróti társkereső férfi, László (48)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Zalaszentgrót

Zalaszentgrót

Zala megye

Zalaszentgrót

+36 (1) 604 3102