3 eset az elmúlt 4 hétből egy másik társkeresőn

indította: Bálint
Laci
Laci küldte
április 27. 08:50

@András: nem valószínű hanem biztos. ez nem kérdés h csak feliratkozókat gyűjtött. Már a stori indításánál sem lehet másra gondolni. Felesleges bármit is írni a lánynak. Szerintem

Laci
Laci küldte
április 27. 08:47

Szia Bálint. Hány ilyen van. Nem olyan könnyű a netes dolog sem. Nincs plussz inger .. alábbhagynak a dolgok. A kezdeti varázs 1 2 3 nap aztán nincs impulzus es süllyesztő és jön a következő. Ez alól kivétel lehetnek azok a nők akik benne vannak már a korban és tényleg "sürgetőnek" érzik hogy találjanak valakit, plussz nem is kapnak annyi levelet ilyen olyan okból. De a huszonéves lányoknál ott belül még nem ketyeg az a bizonyos óra..ami halkan "csengetne". Én így látom.

1
Irén
Irén küldte
április 27. 06:01

Sziasztok! Nem szeretnék általánosítani a pasik többsége magasra rakja a mércét! A tükröt sajnos nem igazán használja!!

1
Zoli
Zoli küldte
április 23. 21:12

Szia Bálint! Tegnap este én is végigolvastam a történeteidet. Elképesztőek,de valahogy ezeken én már annyira nem tudok meglepődni,csak mosolygok magamban egyet. (Sajnos,ezek már általánosak lettek,tisztelet a kivételnek.) Egyrészt,saját bőrömön is tapasztaltam ilyeneket és hasonlókat,másrészt,másoktól is hallottam sok ilyet. Az egyik legdurvább esetem pl. az volt sok évvel ezelőtt,amikor még nekem kellett többször rácsörögnöm a hölgyre - kegyeskedett fölvenni nagynehezen a telefont - ,hogy hol van. Közölte lazán,hogy elfelejtette a randinkat,min. fél órát késett. Megérkezett,rendeltem kaját a gyorsétteremben,odajött az asztalhoz és közölte,hogy bocsi,de ő a részéről nem szeretné folytatni a randit. Megfordult és lazán elrohant. Kis ideig csak néztem ki magamból feléje,kicsit dühös is voltam,aztán nevettem magamban egyet. Hazáig kacagtam magamban és újságoltam a családnak.

Bálint
Bálint küldte
április 23. 14:54

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak akik eddig hozzászóltak és gondolataikat, tapasztalataikat hozzátették a posztomhoz. Mindenki közületek mondott nagyon jókat és igazságokat aminek örülök, hogy rajtam kívül még sokan gondoljátok így! Annyit én még hozzá szeretnék tenni az egészhez, hogy rengeteg esetben azért is, (egyfajta ok ez), ami miatt megszakad az ismerkedés az az, hogy a másik fél kezdeti lelkesedése alábbhagy. Sokszor jártam így, gyakorlatilag minden 2. eset ez, hogy a 2. vagy 3. levél után már az éteren keresztül is érzem, hogy már csak amolyan illendőségből, "muszájból" válaszolnak a kérdéseimre. A kérdései alább hagynak, vagy elég hamar eltűnnek és már én is úgy érzem és látom, hogy egyoldalúvá válik a beszélgetés, a Szándék részemről feléjük. Ilyenkor szoktam gondolkozni, hogy mit és hol rontottam el? Semmi sz-betűvel kapcsolatos dolgot, témát nem hozok és hoztam fel soha, valóban a másik felet akarom megismerni, hogy ki is Ő, mit gondol teljesen hétköznapi dolgokról. Nekem pl. fontos hogy tényleg bármiről el tudjak beszélgetni a másikkal, legyenek önálló véleményei, gondolatai és tudjuk azt megvitatni. Kaptam olyat is, hogy "Nekem nem való a netes irogatás". Megkérdeztem: Akkor mit keresel itt?! Hozzátettem, a neten ismerkedésnek csak az írás az egyetlen módja, ha itt a neten is tervez AKÁR társat találni, kénytelen lesz írni. Válasz: Nem kell kioktatni, van elég jelentkező! - Ja... Jó...

1
Irén
Irén küldte
április 23. 14:28

@István: Én is itt vagyok már több mint 1 éve, de nem azon okok miatt, amiket Te leírtál. Sokkal inkább azért, mert rendre olyanok találnak meg, akik igazából azt sem tudják hogy mit akarnak. Vagy azért, mert az állítólagosan komoly kapcsolatot kereső férfiakról, pár levélváltás után kiderül, hogy mindent keresnek, csak komoly kapcsolatot nem. És még napestig tudnám Neked sorolni az okokat. Szóval szerintem igaza van a Katának. Több hölgy, és persze több férfi is, sokszor önhibájukon kívül nem tudnak társra találni, hiába is tesznek meg mindent ennek érdekében.

2
Zsolt
Zsolt küldte
április 23. 12:41

@András: Rengeteg ilyen no van , szerencsere nem mindegyik ilyen . Az erdek hajtotta es az hogy jojjon a penz a youtube-rol elmondasod szerint. Tovabb kell lepni , rengeteg csajszi van itt , akik nagysagrenddel jobbak. Szep napot !

Kata
Kata küldte
április 23. 12:09

@István: Általánosítasz. Sokan itt vagyunk fél éve. Nem biztos hogy tehetünk róla.

1
István
István küldte
április 23. 11:45

Sziasztok. Sajnos nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. Lehet, hogy tévedek de sok hölgy a gimis szerelmét keresi egy rossz házasság után, vagy valami önigazolást, hogy kell még valakinek...aztan ha valaki rátalál simán megijed, eltünik 2-3 levélváltás után. Valahogy úgy vettem észre sokaknál van egyfajta magasság mánia, minimum 180 cm magas pasit tud csak elképzelni. Az adatlapokat se értem sokszor...biztos a ferfiaknak is illik tükörbe nézni, de azért a hölgyeknek se ártana...önmagát csinosnak, okosnak, stb mondja...aztán fél éve itt van. Inkább a kifogásokat keresi szerintem. Másrészt viszont, ha nincs 5 perce belépni, hogy akar egy társsal találkozni? Ahhoz azert több kell 5 percnél.

1
András
András küldte
április 22. 11:36

Sziasztok! Tegnap a régmúltból rámírt 1 hölgy ismerősöm, hogy az oldal kidobott 1 régi emléket és eszébe jutottam. Annó csak barátok voltunk, írja beszélgessünk. Egyszer csak írja youtuber lett iratkozzak fel az oldalára. Mint kiderült ez volt a lényeg, mert hogy sok gyerekkori barátja is feliratkozott. Feliratkoztam, gondoltam jó fej leszek, utána kicsit még beszélgettünk, aztán már nem válaszolt, pedig olvasta amit írtam. Kérdem én ez így mire volt jó? Újra ismerősnek jelölt, ugyanis salsaról ismerem, mondtam ha vége a járványnak újra táncolhatnánk, beszélgethetnénk. Nem, ő nem akar csak a videó fontos meg boldog a párjával. Nem azt mondtam jöjjön hozzám. 😃 Nem értem ha nem válaszol azt hiszi követni fogom milyen videókat készít. Valószínűleg az oldal kidobott 1 régi emléket kamu szöveg volt hiszen akkor jelölt újra ismerősnek, és emlékeket az ismerősökről dob ki. Kíváncsi leszek mikor fog írni, ír-e egyel talán.

Dávid
Dávid küldte
április 22. 09:02

Kedves Kati! Társkeresőkön is a like-vadászat megy, unalomból jönnek fel, itt biztos találnak kiéhezett embereket, akik öntik a dicséreteket. Szóval nekik a szívecske csak egy felhívás, hogy írjon már neki dicsérő levelet. Erre csak azt tudnám, hogy szép, de üres nőkre nem fecsérlem az időm.

1
Kati
Kati küldte
április 22. 08:24

Kedves Bálint! Ezeken az oldalakon bármi előfordulhat! Sajnos annyi bátorság sincs /tisztelet a kivételnek/ hogy azt mondja, írja, hogy bocs de még sem szeretném. A szimpatikusnak jelölés, szívecske vagy akármi, az egyáltalán nem jelenti, hogy ismerkedni szeretne. Hogy mit jelent arról fogalmam nincs. Nekem azt jelenti, hogy láttam, olvastam valamit ami felkeltette az érdeklődésemet, és szívesen megtudnék többet. De sokaknál szerintem semmit. Szóval ne vedd a szívedre, nem vagyunk egyformák/ szerencsére!/. Egyszer akár be is jöhet, de az is lehet hogy nem. De az élet megy tovább.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország