Budapesti társkereső programok szingliknek

  • szervezett ismerkedős programok
  • /
  • 2019. március 30.

Budapesti társkereső programok szingliknek

Útjára indítottuk a budapesti társkereső programok szervezését azon egyedülállók és magányos szinglik számára, akik az Első Találkozás web-oldalra regisztráltak. A randiszervezés célja, hogy természetes közegben, jó társaságban és valódi emberekkel ismerkedhess a hagyományos társkereső oldalunk nyújtotta lehetőségek mellett. Ahogy az online társkeresőnk használata is teljesen ingyenes, úgy a párkereső programokon való részvétel is díjmentes a számodra.

A cikk végén a meghirdetett társkereső programunk részleteit tekintheted meg a jelentkezési lehetőséggel, előtte pedig megtudhatod mi fog történni a randiséták során, hogyan ismerkedj élőben és hogyan lehetsz sikeres a társkereső rendezvényeken. Ha kipróbálnád az élmény alapú randikat és az online oldalak mellett személyesen is ismerkednél, akkor neked is itt a helyed!

Kirándulós társkereső programok budapesti szingliknek
Kirándulós társkereső programok budapesti szingliknek

Az online ismerkedés nem mindig hozza meg a gyors pártalálás eredményét, így érdemes másfajta lehetőségeket is kipróbálnod, mint amilyenek az Első Találkozás által szervezett társkereső programok. A személyes randik egyik nagy előnye, hogy azonnal élő impulzusokat kaphatsz az ismerkedni vágyókról. Az ismerkedős programok során bárkivel kötetlen beszélgetésbe elegyedhetsz, ugyanis mindenki pontosan azért van ott amiért Te is, hogy párt találjon. Nem kell attól tartanod, hogy azonnali visszautasítást kapsz majd valakitől, ugyanis lehetőséged van beszélgetni olyan témákról is, melyek mindkettőtök számára érdekesek lehetnek. A társkereső programokon való személyes találkozást egyfajta vakrandinak is felfoghatod, ugyanis csak a helyszínen fog kiderülni milyen szinglik jönnek el ismerkedni. Ugyanakkor láthatod a résztvevők számát és az életkorát is még mielőtt jelentkeznél, így nem érhetnek meglepetések. Pont ez az egyik legizgalmas része a történetnek.

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod mit veszel ki belőle.
Forest Gump
Személyes ismerkedési lehetőségek társkeresőknek
Személyes ismerkedési lehetőségek társkeresőknek

A természetes közegben történő hagyományos ismerkedés varázsa lesz az, amiért érdemes neked is társkereső programokra eljárnod. A szingliknek szóló rendezvényeken nem csak a társad találhatod meg, hanem barátságok és egy jó közösség is kialakulhat. Sok érdekes budapesti emberrel ismerkedhetsz meg a számítógéptől és az okostelefonoktól felállva egy teljesen offline és nem virtuális környezetben. Akármilyen módon is kezded meg az ismerkedést, azt sose feledd, hogy az igazi komoly kapcsolatok mindig élőben születnek!

Az első és a legfontosabb, hogy élvezd a társkereső rendezvényt, az aktuális programot és a másokkal való ismerkedést! Ne görcsölj rá semmire. Elképzelhető, hogy rátalálsz majd életed nagy szerelmére, de az is lehet, hogy éppen remek barátokra lelsz majd vagy csak aktívan kikapcsolódsz a többiekkel.

Beszélgessetek olyan témákról, ami benneteket aktuálisan foglalkoztat. Az egyik ilyen téma a társkeresés. Megvitathatjátok, kinek milyen randi élménye volt az Első Találkozás vagy akár más társkereső oldalakon. Kinek mennyire jön be az online vagy éppen az offline ismerkedés, de arról is beszélgethettek, hogy kinek milyen volt a legjobb esetleg a legszörnyűbb társkeresős tapasztalata. A másik ilyen téma pedig maga az ismerkedős rendezvény lesz, amin éppen részt vesztek. Biztos mindenkinek kötődik valamilyen korábbi élménye az aktuális programhoz (legyen az kirándulás, bicajozás, főzőcskézés, ...), ami jó beszélgetős témát adhat.

Valószínűleg már a megérkezés pillanatában látni fogsz néhány olyan szinglit, akik szimpatikusak lesznek a számodra. Azt javasoljuk, hogy velük mindenféleképpen beszélgess egy jót, viszont azokkal is válts néhány szót, akik esetleg nem fognak meg egyből külsőleg, mivel lehet hogy éppen velük tudsz majd a legjobban szót érteni, esetleg velük lesz majd több közös tulajdonságod.

Hogyan leszel sikeres a szingli programokon
Hogyan leszel sikeres a szingli programokon

A társkereső programon valószínűleg elég vegyes lesz a társaság, így mindig legyél figyelmes és segíts azoknak, akiknek elsőre nem megy olyan gördülékenyen a beilleszkedés. Hidd el a randi rendezvény végére, már olyanok lesztek mint egy jól összeszokott csapat, de ehhez neked is oda kell tenned magad.

Öltözz igényesen és alkalomhoz illően. Ha például kirándulós vagy sétálós programot választasz a társkereséshez, akkor öltözz sportosan és ne öltönyben vagy lakkos cipőben jelenj meg.

Mindig add önmagad és sose akarj másnak látszani mint aki vagy! Ez a legfontosabb, akár online társkereső oldalon vagy egyedülállóknak szóló szingli programokon ismerkedsz.

A társkereső oldalak (...) komoly önismereti tréninget jelentenek. Otthon, a munkában, mindenhol meg kell játszanod magad, kivéve ezeken az oldalakon. Semmit sem kell előadnod: ez vagyok én, kell vagy nem kell, döntsd el! Az alakoskodással szúrjuk el a házasságunkat és a kapcsolatainkat. Hercsel Adél

A társkereső rendezvény jelenleg szervezés alatt van. A részleteket hamarosan itt is olvashatod!

Ez a társkereső rendezvény már véget ért, közel 65 párkereső regisztrált az eseményre. Hamarosan meghírdetjük ezen az oldalon a következő randi programunkat. Kérjük regisztrálj az ingyenes Első Találkozás társkeresőre, ha nem szeretnél lemaradni a következő ismerkedős rendezvényünkről!

Mikor fogunk találkozni? 2019.04.14. (vasárnap) 10:30 és 10:45 perc között

Hol fogunk találkozni? Budapesten a Normafánál, 21A busz végállomásánál

Mennyibe kerül a részvétel? Teljesen ingyenes minden egyedülálló számára

Hogyan tudsz jelentkezni? A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit itt tudsz megtenni:

  1. Kattints a jelentkezés gombra, ami a belépést követően ezen a helyen fog megjelenni
  2. Kattints a beírt neved melletti négyzetbe, ezzel megjelenik benne egy zöld pipa
  3. Kattints az űrlap allatti kék "send", azaz elküldés gombra
  4. Like-old és oszd meg ezt a cikket a facebook-on, hogy minnél többen tudjanak majd a programról!

Hogyan törölheted a jelentkezésed? A fenti jelentkezés gombra kattintva, az űrlapon klikkelj a neved melletti ceruza ikonra. A neved előtt megjelenő kuka ikonra kattintva a jelentkezésed törlésre kerül.

Hányan és milyen életkorúak szinglik vesznek részt a programon? A jelentkezés gombra kattintva bármikor megtekintheted

Kiknek szól a társkereső találkozó? Azoknak, akik társat keresnek, akik szeretnének ismerkedni a való világban is és nem csak az interneten keresztül. És azoknak, akik szeretnek a szabadban sétálni, kirándulni. Mindenkinek, aki az Első Találkozás társkeresőn regisztrált! Azoknak, akik szeretnének a másik ember szemébe nézni, hisz a szem a lélek tükre.

Hogyan zajlik a találkozó? Határozd el, hogy akarod! Tedd magad szabaddá a megadott időpontban! Aztán gyere el és a végén érezd jól magad! Ismerkedünk, beszélgetünk, viccelődünk, sétálgatunk, jól érezzük magunkat!

Miért lesz jó neked? Mert akivel találkozol nem az 2-3 évvel ezelőtti arcát fogja mutatni, így biztos, hogy a mostani állapotot fogod látni. Nem kell levelezni, nem kell órákat várni a válaszra és internet sem kell hozzá. Csak te kellesz, hogy ott legyél!

Mindenkit szeretettel várunk az Első Találkozás társkereső oldalon és a programjainkon!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102