Budapesti társkereső programok szingliknek


Budapesti társkereső programok szingliknek

Útjára indítottuk a budapesti társkereső programok szervezését azon egyedülállók és magányos szinglik számára, akik az Első Találkozás web-oldalra regisztrálnak. A randiszervezés célja, hogy természetes közegben, jó társaságban és valódi emberekkel ismerkedhess a hagyományos társkereső oldalunk nyújtotta lehetőségek mellett. Ahogyan az online társkeresőnk használata is teljesen ingyenes, úgy a párkereső programokon való részvétel is díjmentes a számodra.

Mikor lesz? 2019. november 24-én, vasárnap.
Hánykor várunk téged? 10:00-kor a múzeum előtt.
Hol fogunk találkozni? Vasarely múzeum 1033 Budapest, Szentlélek tér 6.
Mennyibe fog kerülni? A részvétel teljesen ingyenes, a múzeumi belépő 1400 Ft/fő fizetendő

Kinek szól ez a találkozó?
Azoknak, akik szeretnek múzeumban sétálni és közben jókat beszélgetni! Akik szeretnének ismerkedni. Hisz ez is egy lehetőség, hogy párt találj magadnak! Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély hogy egymásra talál két ember! Mindenkinek, aki az Első Találkozás társkeresőjén regisztrált! Azoknak, akik szeretnének a másik ember szemébe nézni, hisz a szem a lélek tükre. Akik nem szeretnek levelezni!
Hogyan zajlik ez a találkozó?
Határozd el, hogy akarod! Tedd magad szabaddá a megadott időpontban! Aztán ha jelentkeztél, gyere is el hiszen ez már egy ígéret és ha nem vagy ott, akkor sajnos az jön le, hogy nem vagy megbízható! Ha nem vagy ott mi akkor is jól érezzük magunkat!

Ha még nem vagy tag, akkor az ingyenes társkereső regisztrációt követően tudsz jelentkezni az eseményre.

Egy újabb lehetőség arra, hogy ne töltsd egyedül a képernyő mögött a napodat. Ha eljössz, akkor találkozhatsz emberekkel. Nem kell a gombokat nyomogatva kommunikálnod. Az élő szó varázsa és az egymás szemébe nézés öröme vár Téged! Kötetlenül, oldott hangulatban, lehetsz köztünk. Elsősorban érezd jól magad. Ne görcsölj rá arra, hogy most udvarolnod kell. Ne arra gondolj, hogy megfelelek-e a másik félnek, csak egyszerűen legyél ott és hagyd magad "sodródni az árral" !

És néhány szó hozzád, aki érdeklődsz a program iránt. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha tényleg el is jössz! Ne felejtsd el, hogy mi megtisztelünk téged azzal, hogy szervezzük a programot, feláldozzuk a szabadidőnket és azzal is megtisztelünk Téged, hogy időben ott leszünk. Ezért kérünk téged, hogy Te is tisztelj meg azzal minket, hogy időben odaérsz!

A cikk végén megtekintheted a korábbi társkereső programokat is, előtte pedig megtudhatod mi fog történni a randiséták során, hogyan ismerkedj élőben és hogyan lehetsz sikeres a társkereső rendezvényeken. Ha kipróbálnád az élmény alapú randikat és az online oldalak mellett személyesen is ismerkednél, akkor neked is itt a helyed!

Kirándulós társkereső programok budapesti szingliknek
Kirándulós társkereső programok budapesti szingliknek

Az online ismerkedés nem mindig hozza meg a gyors pártalálás eredményét, így érdemes másfajta lehetőségeket is kipróbálnod, mint amilyenek az Első Találkozás által szervezett társkereső programok. A személyes randik egyik nagy előnye, hogy azonnal élő impulzusokat kaphatsz az ismerkedni vágyókról. Az ismerkedős programok során bárkivel kötetlen beszélgetésbe elegyedhetsz, ugyanis mindenki pontosan azért van ott amiért Te is, hogy párt találjon. Nem kell attól tartanod, hogy azonnali visszautasítást kapsz majd valakitől, ugyanis lehetőséged van beszélgetni olyan témákról is, melyek mindkettőtök számára érdekesek lehetnek. A társkereső programokon való személyes találkozást egyfajta vakrandinak is felfoghatod, ugyanis csak a helyszínen fog kiderülni milyen szinglik jönnek el ismerkedni. Ugyanakkor láthatod a résztvevők számát és az életkorát is még mielőtt jelentkeznél, így nem érhetnek meglepetések. Pont ez az egyik legizgalmas része a történetnek.

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod mit veszel ki belőle.
Forest Gump
Személyes ismerkedési lehetőségek társkeresőknek
Személyes ismerkedési lehetőségek társkeresőknek

A természetes közegben történő hagyományos ismerkedés varázsa lesz az, amiért érdemes neked is társkereső programokra eljárnod. A szingliknek szóló rendezvényeken nem csak a társad találhatod meg, hanem barátságok és egy jó közösség is kialakulhat. Sok érdekes budapesti emberrel ismerkedhetsz meg a számítógéptől és az okostelefonoktól felállva egy teljesen offline és nem virtuális környezetben. Akármilyen módon is kezded meg az ismerkedést, azt sose feledd, hogy az igazi komoly kapcsolatok mindig élőben születnek!

Az első és a legfontosabb, hogy élvezd a társkereső rendezvényt, az aktuális programot és a másokkal való ismerkedést! Ne görcsölj rá semmire. Elképzelhető, hogy rátalálsz majd életed nagy szerelmére, de az is lehet, hogy éppen remek barátokra lelsz majd vagy csak aktívan kikapcsolódsz a többiekkel.

Beszélgessetek olyan témákról, ami benneteket aktuálisan foglalkoztat. Az egyik ilyen téma a társkeresés. Megvitathatjátok, kinek milyen randi élménye volt az Első Találkozás vagy akár más társkereső oldalakon. Kinek mennyire jön be az online vagy éppen az offline ismerkedés, de arról is beszélgethettek, hogy kinek milyen volt a legjobb esetleg a legszörnyűbb társkeresős tapasztalata. A másik ilyen téma pedig maga az ismerkedős rendezvény lesz, amin éppen részt vesztek. Biztos mindenkinek kötődik valamilyen korábbi élménye az aktuális programhoz (legyen az kirándulás, bicajozás, főzőcskézés, ...), ami jó beszélgetős témát adhat.

Valószínűleg már a megérkezés pillanatában látni fogsz néhány olyan szinglit, akik szimpatikusak lesznek a számodra. Azt javasoljuk, hogy velük mindenféleképpen beszélgess egy jót, viszont azokkal is válts néhány szót, akik esetleg nem fognak meg egyből külsőleg, mivel lehet hogy éppen velük tudsz majd a legjobban szót érteni, esetleg velük lesz majd több közös tulajdonságod.

Hogyan leszel sikeres a szingli programokon
Hogyan leszel sikeres a szingli programokon

A társkereső programon valószínűleg elég vegyes lesz a társaság, így mindig legyél figyelmes és segíts azoknak, akiknek elsőre nem megy olyan gördülékenyen a beilleszkedés. Hidd el a randi rendezvény végére, már olyanok lesztek mint egy jól összeszokott csapat, de ehhez neked is oda kell tenned magad.

Öltözz igényesen és alkalomhoz illően. Ha például kirándulós vagy sétálós programot választasz a társkereséshez, akkor öltözz sportosan és ne öltönyben vagy lakkos cipőben jelenj meg.

Mindig add önmagad és sose akarj másnak látszani mint aki vagy! Ez a legfontosabb, akár online társkereső oldalon vagy egyedülállóknak szóló szingli programokon ismerkedsz, mi itt vagyunk és segítünk neked!

A társkereső oldalak (...) komoly önismereti tréninget jelentenek. Otthon, a munkában, mindenhol meg kell játszanod magad, kivéve ezeken az oldalakon. Semmit sem kell előadnod: ez vagyok én, kell vagy nem kell, döntsd el! Az alakoskodással szúrjuk el a házasságunkat és a kapcsolatainkat. Hercsel Adél

Vajon milyen érdekes kincseket fedeztek majd fel a múzeumban...?

Sokan voltatok! Köszönjük nektek!

Egy kávé és sütemény mellett beszélgetünk, jól érezzük magunkat.

Az esemény már véget ért. Jót beszélgettünk, nevettünk és ismerkedtünk.

A 2019-es Siófokon megrendezett szingli programunk már véget ért. Korábban mi itt írtunk a rendezvényről. Ha érdekel, érdemes elolvasnod a cikket.

Ez a társkereső rendezvény már véget ért, közel 65 párkereső regisztrált az eseményre. Hamarosan meghírdetjük ezen az oldalon a következő randi programunkat.

Mindenkit szeretettel várunk az Első Találkozás társkereső oldalon és a programjainkon!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102