A hobbid segít vagy akadályoz az ismerkedésben?

indította: Tibcsi
Roland
Roland küldte
február 09. 11:57

Nekem a hobbim a munkám is egyben, és ez az esetek nagy részében alapból visszataszítónak hat másoknak, így ki is kerülök gyorsan a választási kosárból - már ha nem előbb a külső vagy egzisztencia alapján :D

Attila
Attila küldte
február 07. 11:52

Ha a hobbid a nőzés, az szerintem akadály kissé, talán a vadászat is, mert ugye, akinek a lesből ölés a hobbija...... Normális hétköznapi dolgokat azt gondolom elfogad mindenki, ha szereti a másikat.

Péter
Péter küldte
február 06. 04:57

Nekem segít, mert amikor kiderül, hogy szeretek rajzolni és eljutunk odáig, hogy az illető kíváncsi a munkáimra, megtekintés után rendszerint ezt kapom: tehetséges vagy, bárcsak én is így tudnék rajzolni. Ez nagyon jól esik.

Éva
Éva küldte
január 25. 19:39

Sziasztok. Nem szeretnék ismétlésekbe bocsátkozni. Ezért csak annyit fűzök hozzá, teljesen egyetértek Péterrel.

Roland
Roland küldte
január 25. 18:19

Azt gondolom attól függ, hogyan tekintünk a hobbira, az mennyi szabadidőt igényel. Úgy hiszem, még kapcsolatban is kell némi külön idő, ez lehet pl. a hobbi, de lehet másokat pont ez hoz össze. Mert ez a közös vonal, és máshol akadnak egyéni percek.

Szilvia
Szilvia küldte
január 25. 17:42

Szerintem fontos, hogy a szabadidőben is összekapcsolja a párt valami. Főleg házon kívüli hobbinál. Mert pld. keresztrejtvényt fejteni vagy írni, esetleg képeket festeni lehet egymás mellett is. Nekem a hobbim az ijászat (lenne), egyedül nem szeretek menni. Én nagyon tudnám értékelni, ha a páromat is érdekelné ez a hobbi. Az is fontos, hogy sportos szabadidős tevékenységeknél az erőnlét hasonló legyen, vagy az erősebb legyen türelmes. Pld. én szivesen mennék túrázni is, de nem birom a 20 km-t meg az 500 m magassági szintet. Persze én is érdeklődő vagyok, ha a páromnak van egy érdekes hobbija, esetleg megszerettetheti velem is.

Lajos
Lajos küldte
január 16. 19:17

Orulok,hogy van,aki egyetert velem.😀

1
Péter
Péter küldte
január 16. 17:04

Lajos jól írja. Ha megegyezik a hobbi, akkor sokkal jobban halad az ismerkedés, mivel van közös téma. Pl. akik szeretnek sétálni, kirándulni, az első randin jó érzéssel kelnek útra mondjuk egy parkban, vagy óvárosban, vízparton. Vagy akik szeretik a művészetet, kreatív hobbiknak élnek szabadidejükben, milyen jó egy kiállítás megtekintése, esetleg közös rajzolás, festés. Vagy akik szeretnek sportolni, mondjuk futni, milyen érdekes, amikor a randi közben elkapja őket a zápor és együtt futnak valami fedezék alá. Vagy akik szeretik a démonok köztet, vagy Annabelle-t, milyen nagy élmény mesélni róluk, megnézni egy-két témába vágó filmet. Pl. Vagy vegyük azt az egyszerű helyzetet, amikor kiderül, vannak közös érdeklődési területeink. Ekkor nagy lendületet vesz az ismerkedés, jönnek a kérdések: Tényleg? Neked is? Mi a véleményed erről a könyvről? Te hogyan látod a főhős sorsának alakulását? Ezek nagyszerű dolgok, ...🙃

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 13. 11:11

Az hogy mivel szeretsz szabadidődben foglalkozni, egy jó téma lehet ismerkedésnél, hisz ezáltal is jobban megismer a másik. Esetleg kérdez, érdeklődik, már ezzel is elindul egy oda -vissza levélváltás. Hobbi függő,hogy menyi időt vesz el esetlegesen a napjaidból, szabadidődből, mennyire köt le. Szerintem jó tisztában lenni vele, hogy a másik milyen területen érzi otthon magát. Nekem az egyik hobbim az írás, én pl szeretek ilyenkor elvonulni, kicsit magam lenni.

1
Csilla
Csilla küldte
január 13. 09:23

Nem tudom, mert nem szoktam az ismerkedést a hobbim elmesélésével kezdeni, de titkon szeretném, ha a leendő párom is szeretné, és akkor együtt űzhetnénk!

Lajos
Lajos küldte
január 13. 05:09

Esetleg,ha a férfinak olyan hobbija van,mint a nőnek,akkor előfordulhat akár,hogy megtalálják a közös hangot egy hobbival kapcsolatban.

1
Tibcsi
Tibcsi küldte
január 12. 21:57

Mi a hobbid? Segít vagy akadályoz az ismerkedésben? A leendő párod könnyen megkedvelné, vagy nehezen ugyan, de elfogadná?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország