A hölgyeknek mennyire számít, hogy a férfi szellemi vagy fizikai munkából él?

indította: Tibcsi
Attila
Attila küldte
október 13. 14:23

Fűrdőben voltam és mellém jön egy látásból ismerem illető és vmilyen témában megnyílvánult. Fízikai teljesítményemre ( edzés ) miatt ültem be a " fórró " vízbe, egy kicsit ellazulni. Kérdezem illetőt egyedül vagy? Válasza az volt, arrébb ül a párja, olvas.. De ki ő? Mutatja. Oda nézek, háttal volt nekem.. Illetőtől kérdezem, együtt gen láttalak még vele. Tudod..Elkezdi mondani nekem.. Tudod , nekem főiskolám van.. Neki meg esti érettségije. Magamban azonnal felteszem a kérdést mi jelentősége van ennek? Főleg az, hogy így kezdi nekem " expozéját" , én az államigazgatásban vagyok..járom az országot.. Közbe vágtam neki gyorsan. Mióta vagytok együtt? 13 éve mondja. Házasok vagytok? Mondja nem. Mikor házasodtok össze , kérdezem. Olyan nem lesz.Szerinte ő kifelé tart kapcsiból.. Nemhogy házasság. De az is elképzelhető, hogy ez marad így ahogy van..ő is marad vele.. Pedig a hölgyet nem érdekelné ha én mennék más hölggyel.. Erre én azonnal kérdezem őt: Dehát nem is gondoltál arra mással legyél, igaz? Csönd.Nincs válasz. Ekkor láttam meg azt , hogy itt nem a főiskola és az esti érettségi tanulmányok egyik nagyobb " másikánál "végzettségkülönbséggel van a baj.. Majd illető megállapítja hány kilógram testsúllyal rendelkezem és buzdít arra mondjam másnak bátran mekkora súlyt vagyok képes " felemelni ":) Zárta monológját fórróvízülőpartnerem:)

2
Hajnal
Hajnal küldte
október 12. 21:44

@Attila: akkor te nagyon jó kondiban lehetsz. :) Én meg az eddigi tapasztalataimból kiindulva írtam. Akkor te vagy a ritka kivétel, mert itt sem cáfolt meg senki rajtad kívül.

Mária
Mária küldte
október 12. 19:38

Szia kedves Tibcsi és sziasztok Nektek is, akik olvassák ezt a hozzászólásomat! Teljesen mindegy - nekem ez a válaszom kérdésedre. Ha szereted Ő-t, akkor úgyis a feje búbjától a kis lábujja legkisebb idegsejtjével bezárólag elfogadod, szereted és odáig vagytok egymásért.... Megbíztok egymásban és ha bármi kérdésetek lenne, akkor azt megbeszélitek egymással, mert fontosak vagytok egymás számára. Minden más csak kifogás. További kellemes estét kívánok Mindenkinek! Marika

2
Attila
Attila küldte
október 11. 23:28

@Hajnal: Ez nem attól függ, hogy ki milyen munkát végez, hanem attól, hogy alapvetően kinek mire van igénye. Én csak magamból tudok ki indulni mert én is fizikai munkát végzek. Van, hogy sokszor nehéz napok vannak mögöttem, mégsem ülök le a TV elé (egyrészt mert nincs, nem érdekel), inkább elmegyek kirándulni a hegyekbe, vagy bárhova, ha van éppen kivel, vagy részt veszek bármilyen közös programban. Nem is olyan régen történt, hogy egy pénteki napon egész nap betonoztam, másnap egy hölgy társaságában legyalogoltam 15km - ert a Mátrában.

1
Valéria
Valéria küldte
október 09. 14:05

Sziasztok! Ha bele szólhatnék a témába? Szerintem, nemcsak az számít mennyit keresel azzal a munkával, hanem az, hogy utána mennyire leszel fáradt! Munka után, mennyi energiád lesz még bármi másra a kiválasztott hölggyel. Mert fáradtan nincs kedve, sokszor az embernek semmire!

István
István küldte
október 09. 12:39

A nőknek a munka milyensége, hanem az számít, hogy a pasi azzal a munkával mennyit keres.

Erika
Erika küldte
október 03. 19:12

@Lajos: ne tessék bántani az ácsokat! 😂😂 Számomra teljesen mindegy, hogy hányadik beszélgetésnél derül ki, hogy ki mivel foglalkozik, mert nem ez alapján választok. Ha valaki számára ez elsődleges téma és érezteti, hogy gondot okoz, vagy netán be is fejezi az ismerkedést, akkor bizonyára jobb is, mert nem egymást kerestük.

5
Hajnal
Hajnal küldte
október 03. 14:38

@Lajos: legtöbbször az első levélből kiderül a foglalkozás és a munkahely is. És kapom viszont kérdésként. Egyszer visszaírtam vkinek, hogy biztos nekem akarta-e küldeni a levelet, mert az álláshirdetést nem én adtam fel. A munka annyira meghatározza az életünket, hogy életmódbeli különbséget is jelent. Pl. én azt írom vkinek, hogy a jövőben szeretnék együtt kirándulni, sportolni a szabadidőnkben. Akkor válaszolhatja azt, hogy ő fizikailag annyira elfárad a munkában, hogy hét végenként semmi másra nem gondolatik, csak arra hogy a tv előtt üldögéljen, max a vízparton feküdjön, esetleg sakkozzon, akkor máris ott a probléma. Tehát, a kérdés nagyon is életszerű!! Nem csak itt.

2
Zoltán
Zoltán küldte
október 03. 07:30

@Lajos: Itt életszerű. Könnyen lehet hogy menet közben derül ki az hogy mindennek vége, mert kiderül valakiről hogy ács. Sokszor előfordul velünk is, hogy sokadik levélváltás után válik a másik köddé, és nem találjuk mivel sérthettük meg .

1
Lajos
Lajos küldte
október 02. 22:00

Mikor derül ki, hogy valaki miböl él? Az adatlapon nem szerepel... Ha egy hölgy kap egy szimpatikus levelet, akkor egyböl rákérdez a munkájára? Én nem találnám túl barátságos dolognak: "Te, figyú, te mit dolgozol? Szeretnék válaszolni, de elötte tudnom kell..." Vagy már leveleznek, mindenki szimpatikus, de amikor kiderül, hogy a pasi "csak" ács, akkor mindennek vége??? Valahogy az egész kérdés nem életszerü. Valakivel vagy egy hullámhosszon vagyunk vagy nem, de ez független a szakmától...

3
Krisztina
Krisztina küldte
október 02. 20:35

Nem számít, az számít, hogyan fejezi ki magát, lehet-e vele beszélgetni...mennyire tud elgondolkodtatni, amit ír, vagy mond...ehhez nem feltétlenül kell, hogy szellemi munkát végezzen...egyébként hol van Ő ? 🤣

1
Attila
Attila küldte
szeptember 28. 20:21

Péter Nagyon jól írod!:) Illetőről akiről írtam az nemrég mondta 1988- ban fízetett 4 millió forintot lányának magán ovodájáért évente ahol idegen nyelvet is tanítottak. És mai napig minden egyes fellépésnél beszédében mondja mennyi mindent tanult eddig és hány országban járt már:) Eladni magunkat..Valóban nagyon fontos de egy klasszikustól szeretnék idézni. Nem elég becsületesnek lenni annak is kell látszani. Illetőről megjelent olyan is ( hazudik az öreg ) de ebbe ne menjünk bele mert ma már olyan zavar van, befeketítenek tisztességes embereket stb.Nem könnyű eligazódni. De kétségkívül a tudás hatalom és jó érzés ha az embert úgy jellemzik egy felkészült korrekt ember vagyok/ vagyunk. Amit tudok magamról, nekem még sokat kell tanulnom:)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország