Az elit társkereső oldalakról


Az elit társkereső oldalakról

Most részletesen bemutatjuk az elit társkereső oldalak jellemzőit és segítünk a választásban! Mindent megtudhatsz, amiről máshol nem szívesen írnak és végre megválaszoljuk azokat a kérdéseket is, melyek oly sokakban felmerülnek, de mégsem kérdeznek rá. Csak címszavakban: Egy diplomás elittárs, akit valóban keresel? Hogyan találj igényes és kedves párt? Létezik-e teljesen ingyenes prémium társkereső oldal? Mit érnek a tudományos módszerek és a személyiség tesztek, ha komoly kapcsolatot keresel?

Jómagam azon a véleményen vagyok, hogy az EQ (érzelmi intelligencia) sokkal fontosabb egy párkapcsolatban, mint IQ (értelmi intelligencia). Azt, hogy milyen önismerettel is rendelkezünk saját magunkról, hogyan viselkedünk egy nézeteltérés során, mennyire vagyunk kompromisszum keresők és mennyire tudunk másokkal eredményesen együttműködni, az érzelmi intelligencia szintünk határozza meg, nem pedig az, hogy milyen tudással vagy végzettséggel rendelkezünk. Természetesen, egyértelműen plusz pontot jelent, ha valaki rászánta az idejét arra, hogy elvégezzen valamilyen főiskolát vagy egyetemet, de a diploma nem minden! Sok párkeresőnek úgy alakult az élete, hogy nem volt lehetőségük a felsőfokú végzettség megszerzésére és mégis nagyszerű és remek ember lett belőlük. Sőt, több olyan ismerősöm is van, akik a továbbtanulás helyett inkább megvalósították saját ötleteiket és diploma nélkül is sikeres vállalkozók lettek! A párod csakis a viselkedése alapján lesz igazi elittárs, ez az ami számít!

Sokan keresnek diplomás és igényes egyedülálló társat, de ezzel olyan embereket zárhatnak ki, akik egyébként minden másban passzolnának. Úgy gondolom, hogy néhány levélváltás a társkereső oldalon és jó eséllyel szűrhető, ha valaki mégsem felel meg az igényeinknek. Kíváncsi voltam mások véleményére is az elit társkeresés kapcsán, de a visszajelzések alapján többen is hozzám hasonlóan látják ezt a témát.

Diplomás vagyok, +2 OKJ, 2 nyelvvizsga. De valahogy párkapcsolatilag mindig jobban kijöttem nem diplomásokkal.
Szerintem sem a diploma számít, de nekem fontos a műveltség. Persze sok más dolog is...
Legyél kedves és igényes társkereső
Legyél kedves és igényes társkereső

Találtam az online társkeresés témában még egy elgondolkodtató írást, ami azt fejtegeti, hogy a diplomás társkeresők aktívabbak az ismerkedős oldalakon és emiatt hamarabb is találnak párt, azonban van itt egy nagy bibi, ami az írásból is kiderül, ha figyelmesen olvasod.

Az online társkereső oldalakra regisztrálók kétharmada tölt fel fotót az adatlapjára, a diplomások viszont alig fele teszi ezt meg

Számomra ez nagyon elgondolkoztató, mivel én úgy gondolom, ha valaki online felületen szeretne ismerkedni mint elit társkereső, az a minimum, ha megtiszteli a másikat egy fényképes adatlappal. Ugye ehhez már EQ is szükségeltetik, utalva a fentiekre! A felmérés alapján számomra a nagy kérdés, hogy miért nem szeretnének fényképet feltölteni magukról a diplomások? Zárkózottabbak és félénkebbek lennének? Hmmm..., én a való életben inkább az ellenkezőjét tapasztalom. Nekem inkább az gyanúm, hogy jó okkal nem szeretnék felvállalni magukat, például mert vannak akik jelenleg is kapcsolatban élnek esetleg rejtegetnek valamit, de ezt már mindenki döntse el saját maga, mivel nem szeretnék általánosítani.

Úgy gondolom, hogy az igényesség és az érzelmi intelligencia leginkább az első találkozás alkalmával fog kiderülni, erre garancia nem igazán létezik az online társkeresők világában, mivel írni bárki tud szépeket, viszont, ha valaki nem képes értelmesen kommunikálni, legyen bármilyen felsőfokú végzettsége is, akkor az egészet megette a fene. Tartós és komoly kapcsolat valamint hosszútávú boldogság, nemcsak diplomásokkal képzelhető el!

Komoly kapcsolat nemcsak diplomás társkersőkkel
Komoly kapcsolat nemcsak diplomás társkersőkkel

Az Első Találkozás egyik célja, hogy néhány éven belül Magyarország első számú valóban ingyenes elit társkereső oldala legyen, méghozzá úgy, hogy igényes, fényképes profilokkal rendelkező, de nem feltétlenül diplomás ismerkedni vágyóknak ajánlja a díjmentes szolgáltatásait. Nem igaz, hogy egy prémium szolgáltatásokat nyújtó társkereső oldal csakis fizetős lehet. Lehetséges minőségi szolgáltatást nyújtani díjmentes keretek között is, sőt az egyik legjobbat Budapesten a tagok visszajelzései alapján! Ha nem hiszed el, olvasd el miért lett ingyenes társkereső az Első Találkozás, és megtudod azt is, miért választanak minket a komoly kapcsolatot kereső egyedülálló párkeresők. A társkeresőink a visszajelzései alapján, magas sikerarányról számolhatunk be, ugyanis havi szinten több százan találják meg nálunk a párjukat. Ehhez hozzájárul, a biztonságra fektetett kimagasló hangsúly, mind technikai oldalon, mind pedig a moderálási folyamatainkat tekintve, ugyanis a rendszer kitiltja a zaklató szándékkal író tagokat az első negatív megnyilvánulást követően, a mesterséges intelligencia eszközeit felhasználva.

Összetartunk és számítunk rád is
Összetartunk és számítunk rád is

Az oldal neked készült és számítunk is rád! Mivel nálunk minden funkció ingyenes és garantáltan az is marad az elkövetkezendő években, így nem kell foglalkoznod az árakkal és a fizetős szolgáltatásokkal, de azzal sem hogy bankkártyás vagy paypal fizetési módot válassz. Használj végre egy modern és megbízható elit társkereső oldalt korlátozások nélkül, ahol komoly kapcsolatra vágyó emberekkel cseveghetsz! Ha mégis úgy döntenél, hogy törölnéd magad, semmi gond, mi nem tartunk vissza 1 percre sem és nem fogjuk húzni az idődet, ugyanis más oldalakkal ellentétben ezt azonnal megteheted bejelentkezés után a profil/beállítások/profil hibernálása vagy törlése panelon. Itt nincsenek trükkök és átverések, úgy gondolom ez az alap ami elvárható egy prémium elit társkereső oldaltól, nyugodtan bízz meg bennünk! Ha mégis problémád akadna, a gyakori kérdések oldalon vagy az ügyfélszolgáltunkon is nyugodtan tájékozódhatsz és kérdezhetsz! Mi azt szeretnénk, hogy amíg a párod keresed jól érezd magad, ezért színvonalas szolgáltatás biztosítására törekszünk minden esetben!

Sikeres társkeresés tudományos módszerek és számítógépes algoritmusok alapján? Nekem erre van egy személyes történetem, amit most szeretnék veletek is megosztani. Amikor belevetettem magam a társkeresésbe, több olyan randi oldalt is kipróbáltam, ahol egy hosszú személyiség tesztet kellett kitöltenem kötelező jelleggel a regisztráció részeként. Az elején még érdekesnek találtam, de kb. az 5. perc után kezdtem bealudni rajta és elkezdtem össze vissza rakosgatni az X-eket a válaszokhoz, csakhogy végre használni tudjam már az oldalt, amúgy még így is elment vagy negyedórám vele. Gondolom a gép ez alapján feldolgozta a kéréseim is kidobott napi 10-15 jelöltet, akik fele természetesen fénykép nélküli diplomás elit párkereső volt. Beszélgettem néhányukkal, megmondom őszintén nekem a magázó hangnem, ahogy megszólítottak engem nagyon fura volt. Az asztalnál ülve egyre idegesebbnek tűntem és első izzadságfoltok is megjelentek az ingemen. Te jó ég, na megyek innen, de nagyon gyorsan! A véleményem szerint, az átlag társkereső is kb. úgy áll neki mint én, így viszont a csoda szép intelligens társkereső módszerek mit sem érnek. Nekem erről ez a véleményem...

A tudományos módszerek nem mindenkinél válnak be
A tudományos módszerek nem mindenkinél válnak be

Tudományos matching módszerek ide vagy oda, tegyük fel, hogy minden társkereső lelkiismeretesen kitölti a személyiségtesztet és a gépi algoritmus ez alapján hozzád illőnek gondolt társkeresőket ajánl. Valóban ezt szeretnéd? Rábíznál egy olyan döntést az érzelmek nélkül működő számítógépre, amiben szerepet játszik a kémia, az első látásra való szimpatikus érzés, vagy a fotón megjelenő igényesség. Személy szerint, én nem! Úgy gondolom, hogy az a legjobb társkereső módszer, ha te magad választod ki azokat az egyedülállókat, akik hozzád illenek. Szakértői tanácsok és szakértői vélemények?? Érdemes őket meghallgatni, de a döntést mindig neked kell meghoznod függetlenül attól, hogy merre élsz, legyen az Budapest vagy akár Németország.

Balázs, egy diplomás társkereső

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102