A társtalálás, ahogy elképzelted - és ahogyan valójában történik

indította: Tibcsi
Mihály
Mihály küldte
június 28. 11:59

Nincsenek illúzióim, a "tesztüzemen" már túl vagyok, kipróbáltam néhány hasonló oldalt, megvolt az első "ijedtség", kellemetlen tapasztalat. Elmondások szerint, éveket lehet ilyen helyeken eltölteni, mindenféle eredmény nélkül. A negatív élményeit sorolta idáig mindenki - "neked sem fog sikerülni" - felhanggal. Majd meglátjuk...:))

1
István
István küldte
június 28. 10:41

Sziasztok! Az imént olvastam Zoltán amit írtál és én is ezt tapasztalom, bár még csak rövid ideje vagyok itt. Nem meglepő hogy rosszul működik az emberiség nagy része, (tisztelet a kivételeknek!) torzul az emberi természet, lazul a viselkedési norma. Amit elolvashatok a bemutatkozásoknál az tulajdon képen csak az ami hiányzik, és jó lenne ha a másikban meg lenne, legalább egy kicsit! Az erkölcsi norma nagyon , hiszen mit tud tenni az akit sérelem ér? Semmit, csak esetleg rágódik magában valameddig. Ha nem ismerem úgy azt könnyebb elviselni, talán számomra nem is zavaró, jobb is így, de ha már találkoztam vele, na az már macerás! Vadász vagy áldozat? Véleményem szerint ha találkozik két ember és nem működik, akkor nem szabad semmit erőltetni és meg kell mondani, abba kell hagyni, de persze ebben az esetben valaki sérül és megharagszik. Ez a megoldás mindig sértődést, galibát okoz. A két lábon járó sikerlistával egyikünk sem tud versenyezni! Szép napot mindenkinek!

Zoltán
Zoltán küldte
június 27. 22:52

Sziasztok Üdvözletem mindenkinek! Tudtam hogy nem lesz egyszerű, tudtam hogy a lakhelyem nagy hátrány de én akkor is bíztam bízom a sikerben, bár igaz az idő telik. Lassan 2 éve hogy itt vagyok és bizony akkor még más volt a helyzet! Lehet azért mert kevesebben voltak az oldalon de az első fél-egy évben a hölgyek többsége visszaírt megnézte az adatlapot és megvalósult egy komoly ismerkedés és találkozás is! Na ma már viszont nagyon más a helyzet. Nem hogy az üzenetre nem jön válasz (bár ezt már megszokhattuk, régi lerágott téma ez már) de még az adatlapot is ritkán nézik meg a hölgyek. (A hölgyeknél meg azt olvasom hogy a férfiak megnézik az övéket de nem olvassák el az ott leírtakat és sablon üzeneteket kapnak) Szerintem jelen pillanatban korosztálytól függetlenül kétszer de lehet háromszor több férfi van regisztrálva az oldalon mint hölgy. Belépsz az oldalra a keresőben válogatsz ott meg sok vadász meg sok áldozat. (Persze előre nem tudod ki melyik) A vadászokat, Arra értem hogy olvasom a naplókat, fórum bejedzéseket és kortól függetlenül írták a hölgyek hogy faképnél hagyta őket a férfi akivel eddig ismerkedtek hirtelen kihátráltak eltűntek. (Persze az uraknál is előfordult az ilyen téma) sajnos ez oda vissza játszik mint sok minden más is. Áldozat: Én, Te, Mi! Akik komoly kapcsolatot keresünk de valahogy még sincs szerencsénk (még) de az idő telik minél tovább vagyunk itt egyre nehezebb lesz írta ezt egy fórum hozzászóló és látok benne igazságot. Minden esetre esténként mikor alvásra hunyom a szemem reményt adok a jónak és bízva bízom benne hogy másról szól a holnap! További szép estét mindenkinek

3
Anikó
Anikó küldte
május 10. 09:54

Szerintem inkább legyél ilyen 😄

Leonárd
Leonárd küldte
május 10. 00:10

Nem semmi. Olvasom a tapasztalataitokat és gondolkodom... Akkor, az arányosság elvén, nekem ingatlanmágnás, Nobel-díjas, Becsületrenddel kitüntetett űrhajósnak kéne hirdetnem magam :D Holott csak hétköznapi ex-hadirokkant katona, diplomás háztulajdonos lennék, stabil munkahellyel... Mi ütött a világba hogy mindennél kétszer feljebb kell licitálni??? Nem visz rá a becsület.

1
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
május 09. 09:31

@Krisztina: Tök jól leírtad, köszi. Én eddig 5-6 ilyen csalóval akadtam össze más internetes társkereső oldalakon. Volt közöttük az amerikai hadsereg, szuperérdekes, szuper osztagának a mittudomén milyen tábornoka, aki pont magyar feleséget akart, (úgy látszik ez a katonaság bejön nekik általában) volt egy éppen Irakban szolgáló katona, egy horvát plasztikai sebész, a háborúban vagy balesetben megsérült gyerekek arcát operálja egy karitatív ezet munkatársaként és aki természetesen Mo-ra akar költözni, mert a munkaadója hamarosan kórházat létesít itt kis hazánkban és ő ide települ. Na, ő volt a legprofibb az összes közül, még kamu facebook profilt is gyártott, gyerekkel, a munkahelye előtt, ahogy kell. A fordító program miatt bukott le nálam elég hamar. Nem jutottunk el egyikkel sem odáig, hogy pénzt kérjen, de valószínűnek tartom, hogy ez következett volna. A plasztikai sebész tényleg vérprofi volt és milyen jóképű a kis vidám. :-) A kamu fotójával. Nagyon résen kell lenni sajnos. :-(

Pali
Pali küldte
május 09. 07:02

@Krisztina: Köszi, hogy leírtad, idáig elképzelésem sem volt ilyen csalásokról !!! 😊 Szép napot !!! 😀

1
Krisztina
Krisztina küldte
május 08. 22:51

@Kata:nem facebookos társkereső volt,hanem egy mobil applikáció. Érzelmi okokból még visszamentem jóval később,akkor már gen volt ilyesmi de több volt a szlav,horvát,szerb stb.felhasznaló,mint a magyar,töröltem magam. Hinni és bízni mélyebben-ez az ami egyre nehezebb tud lenni minden érzelmi csalódás után.

Kata
Kata küldte
május 08. 21:26

@Krisztina: Szia! Facebook-on ilyen amerikai haditengerészeti tábornok és katonaorvos stb. próbálkozások nekem is voltak. 😁 Az a szomorú, hogy vannak akik bedőlnek nekik. Itthoni esetek is előfordulnak. Csak egy példa: Egy volt kolléganőmmel esett meg a friss válása után. A férje mindent ott hagyott neki és a gyerekeknek. Volt pénz, autó, nagy ház... Társkeresőn összejött egy ügyvéddel. A pasi elment hozzá és felmérte a terepet. Felajánlotta, hogy befektetésekkel foglalkozik és ügyesen megforgatja a pénzt nagy haszonnal. A nő odaadott 1 milliót. A pasas eltűnt. Telefonos megkeresésekre nem reagált. Egyszer egy hölgy vette fel a telefont és közölte, hogy szálljon le a párjáról. Bizonyíték nem volt, feljelentést tenni nem volt értelme. Kiderült, hogy a csaló valóban ügyvéd volt, de már kizárták a kamarából. Összefutottak a szálak, több nőt is megkárosított. A hölgyek csoportot hoztak létre. Értelmes, egzisztenciával rendelkező nők voltak, akik egy ügyvéd személyében látták a legjobb partit.

1
Hajnalka
Hajnalka küldte
május 08. 19:46

Társkeresés .. Miután az oldalra regisztráltam ,nézelődtem , ismerkedtem, sok mindent tapasztaltam. Mindenkinek vannak elvárásai amihez ragaszkodik , némelyikből enged is . De , a távolság , sajnos , az nagy úr tud lenni !!!!

Krisztina
Krisztina küldte
május 08. 19:22

@Attila: egy kis adalék az amerikai tábornoknőhöz,a többiek "épülésére" is... -Velem videográfiás újsagíró(de jó hogy így passzolunk stb,legyünk társak a Real Estate ingatlancégben-működő,böngészhető honlapot is mutatott),aztán az újságíró kollégáját lelőtték(képet küldött) nagyon fél otthon is gondok vannak,nagyon hianyzik a kisfia(Kelvin,kép is volt róla fejkamerás felszerelés mellett),de mivel x idős szerződéssel jött,kötbért kellene fizetnie.Persze akart Budapesten talalkozni. Visszapattannak az ügyvédjétől az e-mailek,én tovabbítsam mert valahogy én megkapom...hitelesnek tűnő működő webes felület volt...az allítólagos ügyvéd is írt persze,akkor jött az a rész,hogy nekem nem jönnek az e-mailek vele üzen "Tom")mivel haborús övezetben van kell egy biztosíték de jaj de jó,barátnő is aláírhatja a meghatalmazást...és annyira szerelmes és annyira fél és mentsem meg...a tetejében otthon is anyukája kótházba került,a fiára professzionális dada vigyáz,segítseka lényeg hogy nem lettem dubai bankban adóstárs...egyébként egyszer hibáztak,jött egy olyan rész az egyik e-mailben,hogy ha Chilében talalkozunk megszüntetik minden adóssagom,minden lustáról törölnek.Itt is próbalta magat mosni hogy a,csak Chiléről olvasott valamit. Egyébként sok képet küldött,golf közben,kirandulason,ahogy katonai helikopterbe szálló katonakat videóz,2 kollégaval valahol forgatnak,romos házba vallfogással sorba berontó katonákat videóz kb.2-3 méterről,sajtós golyóálló mellényben ül a kocsiban stb,profi volt tényleg😮😮. -magas rangú katonai orvos,(segítsek orvosi felszerelrseket kijuttatni-ez nagyon kezdő próbálkozas volt). -amerikai bombaszakértő tüzér katona -katonai búvár(na neki ecseteltem milyen csóró vagyok,gyorsan érdektelen lettem -egy üzletember,aki az édesapja halala utan thaiföldön intézi a félbemaradt üzleteket,harcol az apja jarandósagáért és amúgy a Guinness Breweriesnél dolgozik...költöztetett volna Amerikaba pár hét levelezés után😎...nagy nehezen megadta a fb.oldalát,..jól kielemeztem,fura volt,írtam hogy szerintem troll,hát kiosztott mindennek de durvan és letiltott Viszont pont azon a rárskeresőn lett bő egy éves kapcsolatom egy fiúval,aki a varosomban lakott és kb.sosem talalkoztunk volna,az eltérő időbeosztásunk miatt sem. Hoztam egy cikket,ha be tudom illeszteni,ha nem karrintható,index.hu Kipakolt egy nigériai csaló a címe: https://www.google.com/amp/s/index.hu/tech/2017/05/08/nigeriai_csalas/amp

Irén
Irén küldte
május 08. 13:31

@Márta: Kedves Márta! Egyrészt köszönöm szépen a kedves szavaidat, másrészt pedig teljesen igazat kell hogy adjak abban amit leírtál/tanácsoltál nekem, hiszen a szeretteimtől is ezt hallgattam/hallgatom egész életemben. Nem tudom hogy mennyire fog menni ez a megváltozás, de rajta vagyok az ügyön. Neked pedig szívből kívánom, hogy találd meg a boldogságot a jelenlegi párod mellett! 😊

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország