A tegezést vagy a magázást választod inkább a társkeresés során?

indította: Balázs
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 12. 16:19

Sziasztok! Én a tegeződés híve vagyok. A magázódás számomra távolságtartó.A tisztelet sem a magázódáson múlik.A beszélgetés, ismerkedés is egyszerűbb és jobb tegeződve.

Csilla
Csilla küldte
április 11. 22:29

Üdvözlök mindenkit! Én is a tegeződés híve vagyok. De van egy határ ,ami felett már nem tegezek le senkit. Szerintem a saját korosztálynál ,a mai világban, ez már természetes. Ami keveri a biztosítékot nálam,az a helyesírás. Némelyik üzenetet,nehezen lehet értelmezni.

Joci
Joci küldte
április 11. 21:42

Engem nagyon zavar, ha egy 30-as csaj magázódik velem.Már nagyon sokszor megesett, főleg itt a házunkban. Júliusban töltöm a 42. évem.Nem érzem magam öregnek:-)

Gábor
Gábor küldte
február 22. 19:34

Az internetes protokollhoz hozzátartozik a social oldalakon a tegeződés. Csak hivatalos ügyekben magázódom, vagy akkor, ha egy social oldalon lényegesen idősebb felet szólítok meg. Kb 50 éves korig nőket is tegezek, és egyáltalán nem bánják. De általában a profilkép sokat elárul, tehát ezt adott esetben változhat.

Gábor
Gábor küldte
február 22. 16:32

Én is a tegeződés híve vagyok de mivel mindannyian különbözőek vagyunk és nem akarom megsérteni vagy megbántani a beszélgető partneremet igyekszem megvárni míg a hölgy vált tegező hangnemre szerintem az etikett is ezt "írja elő".😉

1
Kata
Kata küldte
február 21. 17:56

Sziasztok! Én is a tegeződést preferálom. 1 - 2 esetben magáztak csak és én is 2 alkalommal magáztam le valakit, mert az apukám lehetett volna.😊

László
László küldte
február 21. 17:09

Kedves Péter. Tegeződő hangnemben is lehet az ember modoros. Pl.: Hogy szolgál uraságod egészsége? Pedig ez nagyon is régies. Tudod a magyar nyelvben sem volt mindíg magázódás, mint ahogyan nem minden angol tiszteletlen, pedig náluk nincs is magázódó szóhasználat.

Szilvia
Szilvia küldte
február 13. 14:00

Sziasztok! Itt inkább tegeződés az közvetlenebb. Tegeződve is meg lehet adni a tiszteletet nem csak magázva.

Tünde
Tünde küldte
február 13. 11:02

@Péter.Szerintem Magyarország egyetlen társkeresője ez az oldal,ahol a közösség is összetart,igy nem csak adatlapok vagyunk egymásnak,lehet kivűlről Ön ezt látja. A tiszteletet sokféle képpen meglehet adni. Ön nem rég óta van itt a társkeresön.A fiamnál 5 évvel fiatalabb.S már melózásnak tartja a társkeresést.. Nagyon jó kis közösség alakult ki amiben egymás segitése is cél volt..ami a napig tökéletesen müködik.Hölgyek között sajátban is. Köszönet ezért Balázsnak,s többieknek is. Egyáltalán nem érzem idáig..korosztálytól függetlenül, hogy aki tegeződve szólitott meg..az újja köré akart volna csavarni. Egy mondatot le lehet irni tisztelettudóan és sértöen is hasonló szavakkal...mint ahogy Ön is leirta. S azt gondolom az itteni szürökön épp elég lesz Önnek átmenni. Örülök hogy nem az én korosztályomból jött ez a hozzászólás.

1
Zoli
Zoli küldte
február 13. 06:59

Sziasztok én is a tegeződés híve vagyok hiszen valóban mind ugyanazért vagyunk itt de ez függ attól hogy kinek ír az ember hiszen egy fiatal hölgyet inkább merünk tegezni mint egy idősebbet de ez is emberfüggő ki hogyan reagál.

Péter
Péter küldte
február 13. 06:33

1. Az Ön az egy tiszteletteljes megszólítás. 2. Első pár levélben még nem vagyunk haverok. 3. Amíg nem vagyunk haverok, addig sokkal kevésbé fáj nekem az, hogy egyszer csak nem ír többet a csaj, pedig azt éreztem, sínen vagyok. 4. Legyen ez egy léc, amit neki kell megugrani, nyerje el a bizalmamat, ne csak én melózzak a kapcsolaton. Volt, aki kifejezetten sértőnek találta, hát akkor ő keressen olyat, aki hagyja, hogy egyből az ujja köré csavarja. Nem ment át az első szűrőn, így kell felfogni. Amíg nem volt meg a személyes találka, addig mindketten csak egyforma betűkből álló adatlapok vagytok.

Tünde
Tünde küldte
február 13. 06:05

Természetesen különbözöek vagyunk .A életben is itt is 99%ban tegezödöm ez közvetlenebb.S néha a komor pesszimista embert visszatudom magázni , amire itt is volt már példa.Semmiképp se szeretném a megszokott rossz negativ kedvéböl kibillenteni..Föleg ha az a komfortzónája.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország