Sikersztorik az Első Találkozás társkeresőn


Sikersztorik az Első Találkozás társkeresőn

Ezúton szeretnénk gratulálni azon volt párkeresőinknek, akik az Első Találkozás társkeresőn találtak egymásra. Az ő sikertörténetük, a mi közös sikerünk is egyben, amire nagyon büszkék vagyunk! Ezt a bejegyzést most teljes egészében nekik szenteljük és egyfajta bátorításként is ajánljuk azoknak, akik még nem találtak rá az igazira, ugyanis Ámor nyila őket is eltalálhatja bármikor. Ha Te is szívesen megosztanád másokkal a megismerkedésetek történetét, kérlek jelezd az ügyfélszolgálati oldalon és közzétesszük itt. Ha van kedved, írd le a pároknak szóló jókívánságaidat kommentben.

Gabriella és Imre sikertörténete

Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget az Első Találkozás társkereső oldalon nyújtott kapcsolat teremtéshez. 2019 áprilisában jelentkeztem be és rövidesen, pár nap után sikerült érdekes ismeretséget kötnöm az oldalon. Ebből a baráti ismeretségből egy csodálatos kapcsolat született, ami a mai napig mindkettőnk számára számtalan gyönyörű együtt töltött napot és időszakot eredményezett. Lehetőségeinkhez képest tervezzük a közös jövőnket. A társkereső oldalukat mindenféleképpen szeretném olyanoknak ajánlani, akik valóban normális kapcsolatra vágynak. Kalandorok ide is tévedhetnek, de ez a rizikó mindenféleképpen megéri, hogyha a végén mint az én esetemben is, győz az igazi érzés. Mégegyszer köszönöm a lehetőséget és üdvözöljük a weboldal szerkesztőjét. Kellemes Karácsonyt kívánunk, Imre és a kedves szíve választottja, Párkányból Gabriella.

Betti és Balázs sikertörténete

Sziasztok! Betti vagyok, Balázzsal még 2018 őszén ismerkedtem meg az Első Találkozás társkeresőn. Hogy őszinte legyek, az internetes ismerkedés sosem volt az én világom, azonban egy csütörtök délután felregisztráltam erre az oldalra az egyik barátnőm javaslatára, aki korábban itt járt sikerrel. Számomra ez volt a legelső online társkeresős élmény, mivel más hasonló oldalon még nem jártam. Balázs volt a legelső, aki írt nekem, persze utólag az is kiderült, hogy miért volt ilyen gyors. Egy nagyon jó beszélgetés bontakozott ki kettőnk között, így másokkal nem is leveleztem már. Az első találkozásra nagyjából 2-3 héttel a levelezésünket követően került sor. Mivel közel lakunk egymáshoz, egy közeli parkba mentünk el sétálni és fagyizni. Szerencsére élőben is minden stimmelt, amit mi sem bizonyít jobban, hogy azóta is együtt vagyunk. Ezúton is sok sikert kívánok minden párkeresőnek, úgy gondolom az online pártalálás is egy lehetőség, érdemes kipróbálni és ahogy látjátok még jól, sőt nagyon jól is elsülhet a dolog. Betti.


Természetesen tovább keressük azokat a párokat, akik szívesen megosztanák a szerelmi sikertörténetüket, jelentkezni az ügyfélszolgálati oldalon lehetséges. Legyetek Ti is a címlapon és dicsekedjetek el vele a barátaitoknak és az ismerőseiteknek is!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102