Amikor egy 50-es férfi családot szeretne alapítani

indította: Krisztián
Csabi
Csabi küldte
november 22. 20:37

Néha beleolvasok ezekbe a levelezésekbe....Mint ha a pszichológus válaszól rovatot olvasnám😂😂.. Mi a fenének kell mindent megbonyolitani???

1 1
Lásló
Lásló küldte
január 17. 12:32

@Rina: Szia, Már csak te tudod Tisztelettel. László Zoltán

1
Emese
Emese küldte
június 12. 11:18

Kedves Krisztián, Nem lehetetlen de nem lesz könnyű. A 35-40 körüli korosztályban kellene nézgelődnöd, ott már hajtja a nőket az anyai ösztön. Annál fiatalabb nővel szerintem nem lesz sikered, hacsak nincs valamilyen különleges ok. A 35-40 évesek között nagy számban fogsz már gyerekeseket találni. Ők biztosan fertilisek. Ha kizárod őket, leszűkíted a potenciális választási kört. Neked kell eldöntened milyen kompromisszumokba akarsz belemenni. Sok sikert, üdv Emese

Enikő
Enikő küldte
június 11. 19:40

Hm. Hát kaptál itt hideget-et, kedves Krisztián, de szerintem ne add fel! Ha gyermekre és családra gondolatsz, ezek a korodtól függetlenül szép és jó dolgok! Az, hogy egy ember X. évesen miért marad gyermektelenül, vagy pár nélkül, miért kötött vagy sem jó/rossz házasságokat...igen, messzire vezető téma. Ha valaki engem ez alapján akar megítélni - ám tegye! Nyilván engem is befolyásol, amit mások tudatossági szintjéről képzelek, de lehet, hogy az csak illúzió... Hogy hogyan szemlélem a világot, a hitrendszeremtől függ. Az enyémben nem a statisztika játssza a főszerepet, számomra mindennek oka és célja van - beteg gyerekek szoktak születni fiatal szülőkhöz is, és sok fiatal szülő betegszik le...Azon érdemes elgondolkodni, hogy milyen fontossági sorrendet állítasz fel: mi a fontosabb; hogy azt az egy társat megleld, vagy hogy mindenképpen gyermeked szülessen? Mert garancia semmire sincsen az életben, ahogy egyáltalában nem biztos az sem, hogy e kettő gondolat kizárná egymást...

Rina
Rina küldte
május 29. 23:37

@Krisztián: Kedves Krisztián! Mivel a felismerési képességed birtokában írtál, javaslom, hogy reálisan nézve a lehetőségeket, közelítsd igényeid a valósághoz. Máris nem ér annyi csalódás. Magyarul, keretezd át az igényeidet és ne várj el olyat, ami ennyire megszűri a kínálatot. Hozzád illő nőnek biztosan van legalább 1 gyermeke.. Ha nincs, és nem egészségügyi okai vannak, az is elgondolkodtató. 🙏

1 2
András
András küldte
július 10. 17:17

" Amikor egy 50-es férfi családot szeretne alapítani " Itt már nem babra megy a játék :D:D - nagyon meg kell válogatni ki lesz az szerencsés!! És milyen korú nővel?! Mennyi gyerek? Milyen egészségi állapotban van a Nő/Férfi! A munkája szalonképes legyen hosszútávon, mindkét félnek! Van hol lakni? Elfér mindenki abban a lakásban/házban? Élnek még a nagyszülők? - Esetenként tudnak segíteni?! Van-e aktuális hitel amit törleszteni kell még évekig!? Házasságban szülessenek a gyerekek? Betegbiztosítás, életbiztosítás? ( arra az esetre ha valamelyik szülővel történne valami ) Első blikkre ezeket kérdezném meg magamtól amit saját magamra le tudok bontani, ha meg van az illető akkor közösen. Vagy a hullámvasút?! - Lutri ha úgy tetszik. Most lehet azt hinni, hogy gonosz vagyok, de szerintem ezek alapvető kérdések, amikre még fiatalabb korban sem feltétlen tudjuk a válaszokat!!

2
Pali
Pali küldte
július 10. 11:22

Elvárás van itt bőven mindkét részről úgy látom... És már azt is látom a szakmunkás bizonyítványom nem sokra megyek irt 🤣😂. Mintha számítana milyen papírod van... Nem hiszem hogy ez határozna meg milyen emberek vagyunk... egyébként hozzá teszem pl nekem van egy 4 éves gyönyörű kis hercegnőm és nem új anyukát keresek neki, mert az már van neki... csak annyit várok el a jövendőbelitől hogy úgy bánjon vele ahogy azt ő el várja másoktól saját maga felé... ami pedig a pénzt illeti a 32 két évemmel cirka 4 év alatt teremtettem saját két kezem munkájából azt a menedéket ahol bármikor meg húzhatja magát. Amire nagyon büszke vagyok mert mindezt csak és kizárólag az én szorgalmam eredménye, mindenféle segítség nélkül... És nincs sok pénzem, nem is keresek milliókat és másé se kell soha! Csupán az amiért meg dolgozok... És nem is biztos hogy a pénz fog boldoggá tenni... persze jó ha van, de a boldogsághoz nem feltétel.... És még egy gondolat, mindenkivel el lehet beszélgetni csak meg kell találni a közös pontot... tehát én úgy gondolom bizonyos szempontokat nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, és talán nem szalasztasz el egy csodálatos embert... fejlődni pedig az ember bármikor és bárhol tud...

2 7
Beáta
Beáta küldte
július 10. 09:34

Az elvárásokból kellene engedni szerintem. Az adatlapodon azt írtad, hogy a hölgynek ne legyen gyermeke. Talán, ha ismerkednél , olyan hölgyekkel, akiknek már van gyermekük, hamarabb találnál társat. A 40 - es éveik elején járó férfiak adatlapján sok esetben ott van a "ne legyen gyermeke" . Őszintén szólva először nem értettem a dolgot, de ma már elfogadom ezt, ezért nem is ismerkedem korombeli férfiakkal. Inkább legyen idősebb a férfi, de fogadja el , hogy van már gyermekem. Viszont azt még mindig furcsának tartom, ha egy 49 éves férfi nem akarja elfogadni, hogy a hölgynek már van gyermeke. Sajnos nem te vagy az egyetlen ilyen férfi ebből a korosztályból.

2
Lóri
Lóri küldte
július 08. 20:09

Ne légy szomorú! A kockázat, nem teljes kudarc, vannak kivételek. Miért ne lehetnél te kivétel? A csok egy nagy átverés.

Viki
Viki küldte
július 08. 19:47

@Aurora: akkor én le is mondhatok az anyasagrol? Mert 40 felett kockazatos? Hmmm. Elég elszomorító. 41 felett még a csok se jár. 🤣

1
Lóri
Lóri küldte
július 08. 19:43

Még annyi, hogy, ha kisgyerekes anyukát találsz, akkor valószínű fiatalabb, mint te. Ez csak akkor szerencsés, ha öreglelkű, különben ott is generációs különbségek lesznek. Általában, ha idős(ek) a szülő(k), akkor fizikailag gyengébb gyerek születik, ámbár értelmesebb az átlagnál. Valamint, ha nem a tied a gyerek, nem lesz akkora ráhatásod, mert bele van kódolva, hogy csak az igazi apjának engedelmeskedjen. Bezony. Érdemes elgondolkodni, hogy miért nem lett még családod, gyereked. Ez nem azt jelenti, hogy te rossz ember vagy, vagy alkalmatlan, hanem, hogy nem ez a te utad/vállalásod. L.

Aurora
Aurora küldte
július 08. 10:19

Nem lehetetlen a dolog, de nagy kihívás. Esetleg egy elkésett, 37- 38 körüli nővel lehetséges lenne. Negyven felett meg nagyon kockázatos szülni ( van pár bevállalós, de ez igen rizikós). A férfiaknál az a jó, a biológiai óra nem ketyeg, akár egy hatvan éves is tud gyereket nemzeni. Más kérdés, hogy megéri - e.... A családalapítás jó eséllyel 40 éves kor előtt lezajlik mindkét nemnél. De vannak, akik elkésnek, sokszor önhibájukon kívül. A fiatal nők zöme fiatal férfit keres, hiszen ők vonzóbb külsejűek, fittebbek - a generációs szakadék az emberek 98%- nál probléma. Elég ritka, hogy fiatal nő idős férfiba szeret. Többnyire az anyagiakat nézik, és a szerelem álságos. Vannak rossz anyagi helyzetű fiatal nők, némi apa komplexussal, akik szívesen házasodnának idősebb, egzisztenciával rendelkező férfival. De nagyon körültekintőnek kell lenni! Sok sikert, járj szerencsével!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország