Amikor társkeresőn ismerkedsz, mennyi idő után adod meg az elérhetőségeidet?

indította: Balázs
Krisztina
Krisztina küldte
március 28. 19:56

Én most nemrég megadtam valakinek a számom egy másik társkeresőn.. Kedvencnek jelölt, de fiatalabb nálam, ezért először nem néztem meg az adatlapját. Aztán később mégis elolvastam, amit írt magáról, vicces volt. Írtam neki, erre ő csak annyit írt, hogy " írd meg a számod, kérlek" meglepődtem, hogy mást nem is írt, megadtam.. Azóta se hív.. Na, tényleg, jobb is.. Ha nincs legalább valami levelezés az elején, akkor nem fogom megadni... Valami azért mégis derüljön ki a másikról előtte...

3
Edina
Edina küldte
március 28. 17:31

@Ferenc: Tehát Kedves Ferenc tényleg úgy gondolod hogy vadász szunk az az csapjunk le..... Nos termeszetesen azért irok mert bejössz .. Illetve szimpi vagy.. Keresek valakit. Egy társat hosszú távú kapcsolatra. Talán olyan férfit keresnék, akit nem zavar ha a szíve választottja őszül, és nem tűnnek már el a ráncai egy kiadós éjszakai alvás után. Aki egyenes, őszinte és érdeklődő; tiszteli a múlt és a hagyományok értékeit - nem a mai média-álomvilág varázsában él. Aki biztos abban, hogy tartós és tartalmas kapcsolatot szeretne az életében. Ide is lehetne kismillió gondolatot írni - talán majd akkor, ha meglesz az a bizonyos kölcsönös szimpátia...további szép napot Edina

1
Emese
Emese küldte
március 28. 09:44

Mivel nincs sok tapasztalatom internetes társkereséssel, barátaim figyelmeztettek hogy semmilyen elérhetőséget ne adjak meg személyes találkozásig. Bár az is igaz hogy megértem a férfiakat miért akarják rögtön látni/hallani a nőket, több történetet lehet olvasni amely csalódással végződött mert a nő a leírásban/fotókban enyhén szólva finomított a külsején.

Erzsi
Erzsi küldte
március 27. 05:59

@Balázs: Kedves Balázs! Én álalában kérem a facebook elérhetőséget! Itt lehet nagyjából kiszürni mennyire megbízható a pasi! LINK.. Madarat tolláról, embert barátjáról! Van-e közös ismerősünk..simán lE lehet káderezni az illetőt!. Én ebben hiszek!

András
András küldte
április 17. 12:17

Én telefonszám nélkül nem indulok el randira. Bármi történhet út közben, és telefonon a legkónnyebb értesíteni.

2
Tamara
Tamara küldte
április 03. 08:46

Óvatos vagyok,ezért csak Max emailt. A többi elérhetőséget csak az első személyes talalkozás után adom meg.

2
Éva
Éva küldte
január 26. 13:04

Kedves Szilvia Az üres profil számomra nem releváns! Úgy gondolom, az üres profillal rendelkező többnyire programot keres, nem meri vállalni magát. Viszont, van néhány akit itt, vagy más társkeresőn ismertem meg. Néhánnyal találkoztam is. Igaz, kapcsolat még nem alakult ki....de barátság igen. Azóta is beszélgetünk....ez pedig alapja a vonzalom alakulásának.

Gábor
Gábor küldte
január 26. 12:31

Balázs: Igen, abból a szempontból érdemes a társkeresőn maradni, mert ott megvan a feelingje, konkrét cél miatt vagyunk az oldalon. Plusz, ez a fórum nagyon jó a közösség építésre. A háttérben szerintem van egy olyan pszichéje, hogy miért akar valaki gyorsan elérhetőséget cserélni, hogy fél a konkurenciától, és szeretné a megszerzett zsákmányt minél messzebb vinni ebből a veszélyes környezetből. Vicces hasonlat, de pont ezt csinálják az oroszlánok, de még a kutyáim is, mikor megkapják a vacsorát. :) Kiveszik a táljukból a legnagyobb, legszebb darabot, és elvonulnak vele egy biztonságos sarokba. Pedig nekik soha nem kellett még harcolniuk sem.

Gábor
Gábor küldte
január 26. 12:09

Férfiként nem kell attól félni, hogy a hölgyemény telefonon zaklasson, egy ilyen eset volt régebben, de ma már sokkal gátlásosabbak az emberek. Így telefont bármikor. Ha esetleg hátsó szándéka lenne, pl nem a társkeresés a célja, hanem valamilyen üzleti, vagy vallási célból gyűjti a telefonszámokat, azt könnyen észre lehet venni - szokatlanul nagy az érdeklődés, és gyorsan akar haladni, tehát célra fókuszál, nem a folyamatra. Email szintén már az elején, 1-2 üzenetváltás után. Facebook profilt viszont csak a személyes találkozó után. Oka, hogy az említésre méltó dolgokat nem kürtölöm szét. Se külföldi utazás, se autók, se karrier. Így, aki először lát, az egy nagyon egyszerű figurával szembesül, aki munkásruhában, egy kietlen helyen autókereket cserél. ;)

3
Szilvia
Szilvia küldte
január 26. 07:58

Általában óvatos vagyok, de volt már hirtelen felindulásból olyan, hogy egy óra múlva megadtam a telo számot whatsappezni és két óra múlva taliztunk, de a végén elköszöntünk és ennyi. Üres Facebook profil = törlés : ez nem túlzás??? Nekem csak azért van egyáltalán Fb Profilom, mert valaki anno ott akart csevegni szóval szinte üres. Ha az igazi neveddel vagy fent, tele vagy képpel, meg megjelölöd hogy merre jársz stb... akkor ehelyett odaadhatod a személyidet vagy a lakcímedet is!

1
Éva
Éva küldte
január 26. 06:38

Néhány levél váltás, ami itt zajlik, és ha valóban úgy tűnik, hogy érdeklődik irántam, én javaslom, a fb.-t. Ott nekem sokkal több minden lejön az illető személyről....már ha nem üres. Ha igen, már tiltom is!

2
Ilona
Ilona küldte
január 26. 00:58

Óvatos vagyok, így nem adok első "szóra" semmilyen elérhetőségét. Ha az itteni levélváltásnál látom, hogy komolyan érdeklődik, akkor email címet adok. Majd csak ez után adok további elérhetőségét. Ugyan így vagyok azzal is, hogy hol dolgozom, lakom. Ez egyfajta biztonsági protokoll nálam.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország