Az első randi előtt

indította: Mihály
Mihály
Mihály küldte
június 26. 16:31

@Csilla: Igen, "mackóalsó" nem jöhet, bármennyire is szeretne...

Mihály
Mihály küldte
június 26. 16:26

@Ágota: Amennyiben jelen vagyok az eseményen és Ő is, akire kíváncsi vagyok. Persze, ha nem konkrét ember után érdeklődöm, végképp kicsi az izgalom.

Csilla
Csilla küldte
június 26. 09:51

Normális dolog, hogy izgulunk egy első találkozás előtt, hiszen nem ismerjük a másikat. Izgulunk, hogy tetszeni fogok-e neki és nekem vajon tetszik-e. Én azt szoktam mondani az első előtt, hogy nem randi csak egy találkozás tét nélkül. Aztán majd kiderül lesz-e folytatás. Úgy is ott dől el az egész. Szóval szerintem nem ördögtől való, hogy nem rittyentjük ki magunkat, de azért ne a melós ruhában találkozzunk. Mert vannak olyan emberek, akik szakadtban mennek a boltba. Azért legyünk kicsit igényesebbek.

1
Ágota
Ágota küldte
június 26. 06:16

@Mihály: Egyáltalán nem ördögtől való.... De pont az ilyen izgalmak elkerülése lehet az egyik célja Balázsék programajánlatának. Láthatjuk, hallhatjuk, megfigyelhetjük reakcióit úgy a másik félnek, hogy nincs semmiféle nyomás, elkötelezettség a vállunkon. 😊

2
Mihály
Mihály küldte
június 25. 22:45

Hihetetlenül tudok izgulni minden új dolog miatt, például másik munkakör, ilyenkor hibát hibára... Nyilván mindenki a legjobbat szeretné magából kihozni az első találkán, elvarázsolni a másik felet. Ez nem biztos, hogy sikerül, esetleg túl nagy a nyomás a résztvevőkön. Lehetne az első alkalom csupán egy szemle, mustra? Mindenki úgy öltözne, viselkedne, mintha csak tejért ugrott volna be a boltba, nem a hódítás lenne még a cél, csak eldönteni, kinézetre, a hangja alapján, van-e értelme elkezdeni. Nem kellene rögtön igent vagy nemet mondani, elég lenne később közölni a döntést. Amikor ilyesmit javasoltam a kiszemeltnek, megvolt rökönyödve. Tényleg ördögtől való ötlet?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország