Első Találkozás a 2019-es év honlapja versenyen


Első Találkozás a 2019-es év honlapja versenyen

Sziasztok! 3 évvel ezelőtt azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a komoly kapcsolatot keresőknek egy teljesen ingyenes és biztonságos platformot hozok létre az ismerkedéshez! Máshogy képzeltem el a párkeresést, mint ami a többi oldalon történik, ezért született meg az Első Találkozás társkereső. Örülök annak, hogy egyre többen találnak itt egymásra. Jó érzés, hogy egy ilyen aktív és segítő közösség részese lehetek. Ezúton is Köszönöm nektek! Most azonban eljött az idő, hogy versenybe hívjalak benneteket...

Arra kérlek, hogy szavazz az Első Találkozásra, a 2019-es év honlapja versenyen az alábbi gombra kattintva. A megjelenő weboldalon pedig klikkelj a szavazok gombra, ami jobb oldalt fent található.

Szavazni, a Facebook-os hozzáféréseddel tudsz, ez védi a rendszert a többszöri szavazatok leadásától. Természetesen semmi sem kerül kiposztolásra a nevedben és azt sem fogja senki megtudni, hogy Te szavaztál egyáltalán. Tehát a Facebook belépésre csak a verseny tisztasága miatt van szükség.

Szavazz Te is az Első Találkozás társkeresőre
Szavazz Te is az Első Találkozás társkeresőre

Korábban itt már írtam arról, hogy miért is lett ingyenes az Első Találkozás párkereső. Így azt is tudhatod, hogy a közösségépítés mellett magánéleti és szakmai szempontok is szerepet játszottak abban, hogy éppen egy randi oldalt kezdtem el fejleszteni. Korábban jómagam is kipróbáltam szinte az összes népszerű magyar társkereső oldalt, de egyik sem hozta meg a várva várt kapcsolatot, viszont az Első Találkozáson, nem is olyan régen ráleltem az igazira. Ha másért nem, ezért már megérte!

Szakmai szempontból szeretném, hogy az Első Találkozás legyen a legaktívabb és a legjobb magyar társkereső honlap. Természetesen nem könnyű eldönteni, hogy melyik a legszebb weboldal vagy éppen melyik a legjobb honlap, ugyanis a szépség és a jóság mindenkinek mást és mást jelent. Viszont azt eltudom mondani, hogy számomra mit jelentenek ezek a fogalmak és milyen irányban folytatom a fejlesztéseket, hogy ezen címeket valóban kiérdemelje a weblapom 2019-ben és a következő években is.

A felhasználói élmény a legerősebb marketing fegyverem. "Bakai Balázs"

Számomra az elsődleges szempont, hogy a párkeresőim legyenek elégedettek és örömmel térjenek vissza nap mint nap, amíg megtalálják az igazit. Mindent amit az oldalon látsz és amit a következő évekre tervezett fejlesztéseim tartalmaznak, ezt az egy célt szolgálják!

  • Kizárólag a komoly kapcsolatot kereső és a közösség normáit betartó tagok kereshetnek párt
  • Mivel az oldalon minden ingyenes, nem fogsz megújuló előfizetési trükkökkel találkozni
  • Ingyenes társkereső programok szervezése, ahol élőben is lehet ismerkedni
  • Magasfokú internetes biztonsági szempontok, teljeskörű alkalmazása
  • Legyen gyors, valamint mobilon és tableten is használható a weboldal
  • Ergonómikus webes felületek kialakítása, hangolva a tagok visszajelzései alapján
  • Kreatív és ötletes segítő elemek becsempészése a társkeresés folyamatába
  • Egymást tisztelő és segítő társkereső közösség kialakítása
Bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel engem mindig megtaláltok
Bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel engem mindig megtaláltok

Ahogyan Te is megtapasztaltad az Első Találkozás társkereső oldalon valóban minden ingyenesen érhető el, amibe a nemrég útjára indított szervezett ismerkedős szingli programok is beletartoznak. Számomra nem cél, hogy mások boldogságából gazdagodjak meg, egyszerűen azért csinálom ezt az egészet, mert egy komoly szakmai és kreatív kihívást jelent a számomra, hogy a beépített automatizmusokkal megtámogatva egyszemélyben vagyok felelős mindenért: beleértve a tervezést, fejlesztést, tesztelést, üzemeltetést, design-t és a marketinget is!

Úgy gondolom, az egyik legkomolyabb feladatom, hogy folyamatosan új párkeresőket vonzzak be az oldalra és minél többen megismerjék az Első Találkozás érzést!

Az ingyenesség miatt marketing és hirdetési célokra is csak minimálisan tudok költeni, ezért is gondoltam arra, hogy benevezem a társkeresőmet a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett év honlapja versenyre! Ha a közönség szavazással sikerül az elsők között lenni, akkor többen fognak tudni az oldalról és még többen regisztrálnak, ezáltal a társkeresőim - azaz Te is - nagyobb eséllyel találod meg az igazit. Az első helyezéshez jelenleg kb. 1200 szavazat kellene, szóval HAJRÁ és nagy köszönet mindenkinek, aki egy szavazattal támogatja a kezdeményezésemet! Szavazz Te is, hogy még többen ismerjék meg az Első Találkozás érzést!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102