Első Találkozás a 2019-es év honlapja versenyen


Első Találkozás a 2019-es év honlapja versenyen

Sziasztok! 3 évvel ezelőtt azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a komoly kapcsolatot keresőknek egy teljesen ingyenes és biztonságos platformot hozok létre az ismerkedéshez! Máshogy képzeltem el a párkeresést, mint ami a többi oldalon történik, ezért született meg az Első Találkozás társkereső. Örülök annak, hogy egyre többen találnak itt egymásra. Jó érzés, hogy egy ilyen aktív és segítő közösség részese lehetek. Ezúton is Köszönöm nektek!

Ahogyan Te is megtapasztaltad az Első Találkozás társkereső oldalon valóban minden ingyenesen érhető el, amibe a nemrég útjára indított szervezett ismerkedős szingli programok is beletartoznak. Számomra nem cél, hogy mások boldogságából gazdagodjak meg, egyszerűen azért csinálom ezt az egészet, mert egy komoly szakmai és kreatív kihívást jelent a számomra, hogy a beépített automatizmusokkal megtámogatva egyszemélyben vagyok felelős mindenért: beleértve a tervezést, fejlesztést, tesztelést, üzemeltetést, design-t és a marketinget is!

Úgy gondolom, az egyik legkomolyabb feladatom, hogy folyamatosan új párkeresőket vonzzak be az oldalra és minél többen megismerjék az Első Találkozás érzést!

Az ingyenesség miatt marketing és hirdetési célokra is csak minimálisan tudok költeni, ezért is gondoltam arra, hogy benevezem a társkeresőmet az év honlapja versenyre! Ha sikerül jó eredményt elérni, akkor többen fognak tudni az oldalról és még többen regisztrálnak, ezáltal a társkeresőim - azaz Te is - nagyobb eséllyel találod meg az igazit.

Bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel engem mindig megtaláltok
Bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel engem mindig megtaláltok

Szakmai szempontból szeretném, hogy az Első Találkozás legyen a legaktívabb és a legjobb magyar társkereső honlap. Természetesen nem könnyű eldönteni, hogy melyik a legszebb weboldal vagy éppen melyik a legjobb honlap, ugyanis a szépség és a jóság mindenkinek mást és mást jelent. Viszont azt eltudom mondani, hogy számomra mit jelentenek ezek a fogalmak és milyen irányban folytatom a fejlesztéseket, hogy ezen címeket valóban kiérdemelje a weblapom 2019-ben és a következő években is.

A felhasználói élmény a legerősebb marketing fegyverem. "Bakai Balázs"

Számomra az elsődleges szempont, hogy a párkeresőim elégedettek legyenek és örömmel térjenek vissza nap mint nap, amíg megtalálják az igazit. Mindent amit az oldalon látsz és amit a következő évekre tervezett fejlesztéseim tartalmaznak, ezt az egy célt szolgálják:

  • Kizárólag a komoly kapcsolatot kereső és a közösség normáit betartó tagok kereshetnek párt
  • Mivel az oldalon minden ingyenes, nem fogsz megújuló előfizetési trükkökkel találkozni
  • Ingyenes társkereső programok szervezése, ahol élőben is lehet ismerkedni
  • Magasfokú internetes biztonsági szempontok, teljeskörű alkalmazása
  • Legyen gyors, valamint mobilon és tableten is használható a weboldal
  • Ergonómikus webes felületek kialakítása, hangolva a tagok visszajelzései alapján
  • Kreatív és ötletes segítő elemek becsempészése a társkeresés folyamatába
  • Egymást tisztelő és segítő társkereső közösség kialakítása

A verseny időközben véget ért, 1594 szavazatot sikerült összegyűjtenünk, amit nagyon köszönök mindenkinek!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102