Az ismerkedés során mit tartasz jó, és mit tartasz elrettentő jelnek?

indította: Tibcsi
Erzsébet
Erzsébet küldte
január 21. 19:25

Jó jel, ha figyelünk egymásra, fesztelen a beszélgetés, nincs kínos csend, nem fogynak el a kérdések. Negatívum, előzőek ellentéte. Egy szavas válaszok, mindig csak én kérdezek. Egyértelmű, hogy nem érdeklem a másikat. Ebben nem is ez a probléma, hanem az, hogy nem érti, miért köszönök el tőle. Én személy szerint, szeretek elköszönni. Mármint lezárni, mert a bizonytalanság rémálom

1
Laci
Laci küldte
január 21. 19:20

Ha jól érzem magam vele :)

Mea
Mea küldte
január 21. 17:30

Sziasztok! Számomra elrettentő a túlzott bizalmaskodás(ha édesemnek, drágának szólít,kb. a pontos címem, munkahelyem érdekli első körben) és nagyon nyomul.A spontán elkezdett beszélgetést, bármiről, viszont érdekesnak tartom.

1
Attila
Attila küldte
január 20. 23:26

Hááát, ha a hölgy velem hajlandó ismerkedni, az már egy elrettentő jel! Vagy nem? De! Tételezzük fel, hogy mégis belehasítunk a dologba! A beszélgetés során minden kiderül, ha figyelünk a sorok közé! Az a baj, hogy nem tudom, hogy a kérdező melyik korosztályra gondol! Ha a magaméról beszélek a hölgy beszédéből próbálok következtetni a családhoz való viszonyára! Mert rosszabb nincs, mint kifogni egy olyan nagymamát, aki a család rabja! Sajna volt egy több éves kapcsolatom, ahol délelőtt még nem tudtam, hogy találkozunk-e este a hölggyel!? A kérdésemre a válasz mindig az volt : nem tudom, nem beszéltem még a lányommal! Nem tudom milyen programot talált ki! Ez elég elrettentő, nem? De van számtalan hasonló dolog! Vagy csak én vagyok ilyen peches?

1
Péter
Péter küldte
január 16. 13:07

Jó jelnek tartom: válaszol a kezdeményező levélre, partner az ismerkedésben, érdeklődő, de nem tolakodó, megbízható és őszinte. Elrettentő jelnek tartom: egyszavas válaszok, flegma, lekezelő stílus, igénytelenség (helyesírás, elégtelen, erőltetett kommunikáció), hazugság.

4
Lajos
Lajos küldte
január 16. 12:44

De jokor mondod.Hogy ez eddig nem jutott hamarabb az eszembe.

1
István
István küldte
január 16. 12:30

Okos telefon: Ha jól emlékszem már a 4-es (az 5-ös biztosan) Android nemzetközi billentyűzete is úgy működött, hogy pl. az o gombot hosszan megérintve kiválasztható az ó ö ő karakter balra-jobbra húzással és felengedéssel. (Az írásjeleket a pont hosszabb megérintésével lehet kiválasztani.) Tudom, hogy ez egy kicsit macerás, de legalább a félreértelmezhető szavaknál lehetne használni.

1
Lajos
Lajos küldte
január 16. 10:32

Ha az okostelefonon írok,ott a gomboknál nincsenek sajnos ékezetes betűk.Azért fordul elő néha,hogy ékezetek nélkül reagálok.Számítógép előtt meg nem töltöm az egész napot,mikor mást is csinálok.Ha szeretnék megtudni valamit,akkor az okostelefon internetjén keresztül kikeresem.A számítógépet is erre használom,leginkább filmnézésre.

1
Irén
Irén küldte
január 16. 07:30

Jó jelnek pl. azt tartom, ha az adott illető hagy a saját tempómban ismerkedni. Nem sürget, nem sietett semmivel sem. Meg pl. azt is, hogyha esetleg egy idő után elkezdünk mondjuk messengeren beszélgetni, akkor ott is ugyanolyan stílusban folytatja az ismerkedést, mint ahogy azt ezen oldal keretei között tette addig. Nem enged meg magának semmivel sem többet.

1
Erika
Erika küldte
január 16. 05:24

Magam részéről használok ékezetet, nem rövidítek meg hasonlók, a szia az szia és nem sya... stb. A helyesírás sokat elárul a másikról, viszont csak ez alapján ítélni nem szabad. Hisz attól még lehet nagyon jó ember valaki. Sokat elárul a stílus, ahogy ír, milyen szavakat használ, a szókincs és amit ír. Levelezéskor pedig az, hogy mennyi idő után válaszol megmutatja mennyire is gondolja komolyan. Ha napokig várat a válasszal, az is egy intö jel.

2 1
Mesi
Mesi küldte
január 16. 03:23

Az ekezet nem zavar hisz en is igy irok)Ez legyen a legnagyobb problema az eletemben))De ha szukszavu es tomondatokat ir akkor az eletben is unalmas lehet)De az sem jo ha mindig odakat ir szamomra azt jelzi sok az ego)En inkabb a sok lelek keves ego embert kedvelem)A sok D betut iro emberben sem bizom igazan komolytalannak tartom)Ennyit az irasrol))Nagyon sok minden atjon mikor levelezik ket ember)

1
Balázs
Balázs küldte
január 15. 21:32

Szerintem fontos az igényesség. Ez meglátszik a bemutatkozón, fényképeken és a kommunikációján is.. Nem bírom, amikor valaki lusta az ékezeteket kiírni... 🥳

1 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország