TOP 5 társkereső hiba az asztrológus szerint


TOP 5 társkereső hiba az asztrológus szerint

Megmutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit a legtöbb társkereső elkövet egy párkapcsolati asztrológus szerint. Ha randizásra szántad el magad, legyél bátor és nézz szembe önmagaddal. Vizsgáld felül a pártaláló terveid és hidd el eredményesebb leszel a társkeresésben! Fogadd sok szeretettel egy boldog kapcsolatokra specializálódott asztrológus gyakorlati tanácsait.

Most nem arról lesz szó, hogy a Bika vagy a Nyilas összefut-e a mai napon élete nagy szerelmével egy társkereső irodában, továbbá arról sem olvashatsz, hogy a Vízöntő jól kijön-e Mérleg választottjával. Azt viszont megtudhatod, hogyan támogatja a párkapcsolati horoszkóp ismerete a társkeresés sikerét. A csillagokban nincs megírva, hogy kivel és mikor futunk össze, mivel ez sokkal inkább a mi döntésünk! Annak azonban már utána lehet járni, hogy készen állunk-e egy komoly kapcsolatra vagy sem, reálisak-e az elvárásaink az ideális pár kilétét illetően, számba véve a tudat alatt működő, kapcsolat-vétózó mechanizmusokat, amik a sikertelen társkereséshez vezethetnek. A következő öt párkapcsolati helyzet közül szinte mindenki magára ismerhet valamelyikben, esetleg többel is azonosulhat. Jó hír a társkeresők számára, hogy van megoldás a problémákra, azonban ez személyiség függő, így mindenki számára egyedi lesz.

Életünk és a párkapcsolatok során is rengeteg hatás ér minket, a külvilág sok szereplője - nem beszélve azokról, akiket társkereső oldalakon ismertél meg - mind alakítja a személyiségünket születésünktől fogva, és persze mi magunk is. Az arány azonban nem mindegy! A tapasztalatok szerint az a személy képes reális érzékkel párt találni, aki tudja, hogy mit szeretne és mit vár el egy párkapcsolattól. Méghozzá őszintén, belülről tudja, nem pedig kívülről mondják meg neki, vagy valakit utánozva találja ki. Továbbá azt is tisztán látja, hogy mit tud bele tenni egy kapcsolatba, amiről legtöbbször elfeledkezünk, pedig kulcsfontosságú, ha társkeresés előtt áll az ember. A legtöbb párkeresési csalódás és kudarc oka ugyanis szinte mindig ugyanaz:

illúzióban élünk, önmagunkat vagy a leendőbeli társunk kilétét illetően

Amíg nem látjuk tisztán magunkat, addig csak az illúzióinkat éljük és vetítjük rá a másikra, ami viszont ritkán vezet boldog kapcsolathoz. A párkeresők körében divat az előnyös tulajdonságokat felnagyítani, a kevésbé vállalhatókat meg elrejteni, avagy önmagunk előtt sem felvállalni. Pedig elég hamar kiderül az igazság pl. úgy, hogy „nem sikerül eladni magunkat” olyannak, amilyennek szeretnénk, mert a másik valahogy mindig szimatot fog az igazi kilétünket illetően. Micsoda pech! Persze a társkereséshez nem feltétlenül kell tisztában lennünk az igényeinkkel és a lehetőségeinkkel, hiszen párt keresgélni bárki tud, ahhoz viszont, hogy társkeresőből társtalálóvá váljunk a nulladik lépés elengedhetetlen, ez pedig az alapos önismeret. Ezt a lépést már csak azért sem érdemes kihagyni, mert a párkapcsolat működtetéséhez is szükség van rá, akár a problémák kezeléséhez, akár a vágyaink kifejezéséhez.

Mielőtt belekezdenél a társkeresésbe, ismerd meg önmagad
Mielőtt belekezdenél a társkeresésbe, ismerd meg önmagad

Van, aki nem is tudja pontosan, hogy milyen párt is szeretne, annak pláne nehéz dolga van. Nem árt körvonalazni, hogy kiféle és miféle emberrel tudjuk elképzelni az életünket évtizedeken keresztül, jóban és rosszban. A figyelmünk azonban ne csak a külcsínre és az egzisztenciális jellemzőkre fókuszáljon a társkeresés során, vegyük számba a belső tulajdonságokat is, a jellemvonásokat, szokásokat és a hobbit. Lássuk a szemünk előtt az ideális és reális(!) nekünk való karaktert. A horoszkóp két réteget is megjelenít a társkereső típus tekintetében: azt, aki lázba hoz; akivel működik a kémia, és azt is, akit hosszú távú társként el tudunk fogadni.

A két réteg ritkán mutat hasonló karaktert és ez gyakori csapda: azt hisszük, hogy akibe őrülten bele tudunk habarodni, az a hétköznapokban is remek partner lesz. Nem biztos, ezért nem árt, ha látjuk ezt a két szintet. De nemcsak a társunk rétegeit láthatjuk jól, hanem a sajátunkat is és ez sem elhanyagolható: kiderül, hogy milyenek vagyunk a flörtölős és hódítós szakaszában a párkapcsolatnak és milyenné válunk, ha stabilizálódik a viszony. Sokszor csodálkozunk, hogy mennyire másképp funkcionálunk az első időkben, mint évekkel később és ez nem csak a lila köd felszívódásának köszönhető, hanem annak, hogy kétféle karakter lakozhat bennünk. Többfélék lehetünk, a homogén működés nagyon ritka, ezért nagy kaland rálátni erre a két részünkre! Ha megértjük, hogy hogyan működnek, sokkal jobban látjuk majd az igényeinket és a jövőbeni hozzáállásunkat is a társkeresés során.

Találd meg a hozzád illő társat
Találd meg a hozzád illő társat

Van, aki 3 nap után megtalálja a társát és van, aki 3 év után sem. Pedig semmi ésszerű magyarázat sincs egyik esetre sem, de csak látszólag... Ésszerű magyarázat lehet, hogy mindennek megvan a maga ideje, csak ez az „idő” nem esik feltétlen egybe a mi elvárásainkkal. Azt sokan tapasztaljuk, hogy minél inkább akarunk gyorsan valamit, annál kevésbé érjük el. Ugyanez van a társkeresésnél is.

A görcsös pár találás vagy az ismerkedés siettetése nem a legjobb segéderő a társkeresésben sem. Tudnunk kell, hogy az aktuális évünk miről szól, milyen asztrológiai tendenciák erősek, milyen akciókat érdemes kezdeményezni: karrier-építést, társkeresést, családalapítást vagy éppen önfejlesztést. Ha összhangba tudunk kerülni az égi idővel és abba fogunk, ami épp időszerű, akkor szárnyalni vagyunk képesek. Egyéb esetben is haladhatunk a pár találásban, csak nagyon nehézkesen és sok erőbefektetéssel. Nyilván, aki regisztrál egy ingyenes társkereső oldalra, az úgy véli, hogy ő kész egy klassz kapcsolatra. Nem biztos azonban, hogy ez mindenki esetében tényleg így is van. Ha a párkapcsolati siker várat magára, akkor a „kész”-ség még nem áll olyan fokon, hogy szembe jöjjön az Igazi. Nem véletlenül olvashattad ezt a szót, hogy „kész”-ség, az Univerzumban ugyanis nincs a mi fogalmaink szerinti lineáris idő, van viszont olyan állapot, amikor események meg tudnak történni velünk, mert már tartunk ott a fejlődésben. Tehát a társkeresésben is fejlődési szintek vannak, nem pedig évek, napok stb. Ha valaki elér oda, hogy a neki való kapcsolathoz megért, akkor pillanatok alatt megérkezik a társ. Varázsütésre, csodával határos módon, erőfeszítés nélkül. Ezért van az, hogy néhányan hamar rátalálnak az Igazira, bár semelyik paraméterük sem átlagon felüli. Kivéve ezt a kész-ségüket, és ez bizony mindent visz!

Hagyj időt saját magadnak
Hagyj időt saját magadnak

A Sors nagyon fifikás játékmester: addig nem enged minket tovább, amíg a feladat el nincs végezve. Az utóvizsgák száma korlátlan, legyen szó akár a párkeresésről is. Mire gondolok? Sokan úgy lépnek ki egy kapcsolatból, hogy elegük lesz, de nem végeznek alapos önelemzést és nem járnak a szakítást kiváltó dühítő helyzetnek és tulajdonságoknak a végére, hanem egyszerűen tovább lépnek és folytatják a társkeresést. Ezután azt látják, hogy a következő kapcsolatukban tetézve kapják vissza ugyanazt a problémát, holott kezdetben egyáltalán nem utalt a probléma felbukkanására semmi, hiszen akkor bele se mentek volna az új, ígéretesnek látszó kapcsolatba. Szóval újra és újra ugyanazt dobja a gép? Ilyen esetben gyanakodjunk és nézzük meg, hogy mit nem vettünk észre magunkban! Mert a társunkra mutogatni könnyű, de tegyük fel a kérdést: miért épp velünk történik mindez?

Azért, mert nekünk kell tanulni belőle, a mi leckénk! Egészen addig velünk marad, amíg át nem rágjuk magunkat rajta és ki nem nőjük. Nézzünk egy sokaknak ismerős példát, a féltékeny társ esetét: fojtogató, nehéz olyannal élni aki bizalmatlan, nyomozgat és kérdőre von folyton. Jobbnak látjuk odébbállni, ám egy idő után a következő párunk is aktív kutakodóvá válik, a zöld szörny már megint velünk van. Miért? Mert dolgunk van a féltékenységgel. Meg kell látnunk, hogy mi hogyan állunk a bizalommal, szeretettel, még akkor is, ha nem mi vagyunk féltékenyek, hanem ránk azok! Nézzünk magunkba, a párkapcsolati horoszkóp éles tükröt tart, de más módon is kinyomozhatjuk, hogy mi dolgunk a szörnnyel. Tegyük meg, mert enélkül úton-útfélen elénk fog ugrani és a képünkbe nevet!

A sikertelen társkeresés további okozója a karmikus döntéseink sorozata is lehet, ami szélsőséges esetben odáig is elfajulhat, hogy lemondtunk a párkapcsolatról, csak épp ez nem tudatos szinten történik, tehát nem tudunk róla. Finomabb a helyzet, ha még zajlik bennünk egy lecke feldolgozása, ezért csak időlegesen vagyunk parkolópályán, bár ide is mi állítottuk magunkat, nem a Sors.

A karmikus befolyás jelentőssége
A karmikus befolyás jelentőssége

A karmikus befolyás onnan is jöhet, hogy a családunk vagy a felmenőink energiáit visszük tovább, amiben esetleg akad olyan is, ami vétózza a párkapcsolati boldogságot. Ennek, családállítással is utána lehet nézni. Előfordul, hogy egy korábbi családtag életét ismételjük, csak épp nem tudunk róla. A tudattalan működő döntések mellett ott vannak a tudatosak is: a szülőktől hozott kapcsolati sémák, amelyek lehetnek inspirálóak, de riasztóak is és ez utóbbi nagy hatást gyakorolhat a mi párkapcsolati hozzáállásunkra.

Ha szívet melengető volt a családi fészek, akkor örömtelien és pozitívan állunk neki a társkeresésnek, ami meg is látszik rajtunk. Azonban puskaporos családi hangulat esetén, mi is így fogunk belekezdeni az ismerkedésbe és ismét a lövészárokba találjuk magunkat, csak most már a saját választásunk révén; vagy pedig elriaszt a harc és legbelül úgy érezzük jobb is nekünk egyedül, így a keresgélés megvan, de eredménytelenül marad. És persze ott van a korábbi tetteink gyümölcseként előálló magány vagy egyedüllét, mint karmikus termés, ez is lehet az oka annak, hogy nem találtuk meg társat.

Próbálj figyelni a belső hangra

A jó hír, hogy mindegyik helyzetre van megoldás. Először is az, hogy felismerjük, hol tartunk, érint-e minket a fenti pontok valamelyike. Vagy akár több is. Utána pedig a személyre szabott helyzetmegoldás hozhat eredményt vagy legalábbis nagy megkönnyebbülést. A bizonytalan, elkeseredett és kudarcos keresgélésnél sokkal hatékonyabb a céltudatos megoldásvadászat még akkor is, ha közben magunkba kell nézni.

Vállalva ennek súlyát és kockázatát a bennünk létrejövő változás szele új áramlásokat indít be, azok pedig hozzánk illő társkeresőket sodor majd elénk. Mindenki tudja, érzi, hogy olyan emberrel találkozik, aki az ő szintjén rezeg. Minél magasabb szinten rezgünk, annál érettebb társat vonzunk be és persze a kapcsolat is annál teljesebb lehet. Az önismeret, önfejlesztés, változás tehát kulcsfogalmak, de nem elég csak tudni vagy olvasni róluk. Fontos, hogy a saját jelenbeli állapotunkból kiindulva, a lehetőségek mentén a maximális kibontakozást érjük el férfi vagy női társkeresőként. A horoszkópunk pontosan tájékoztat róla, hogy mi a mozgásterünk, hogyan válhat belőlünk a lehető legjobb társ, ki lehet számunkra ideális és mikor érdemes nagy erőbedobással a társkeresésre koncentrálni. Minimalizálva a kudarcot, megspórolva az időpocsékolást, csökkentve a plusz köröket. Tehát mind az öt, fent felsorolt csapda kikerülhető, ha figyelmet fordítunk rájuk, észre vesszük őket és dolgozunk velük.


Ha szívesen olvasnál még arról, hogyan látja a párkapcsolatokat és a társkeresést egy asztrológus, akkor kattints a kulcs a párkapcsolatokhoz blogra és tudj meg még többet a témáról!

Szilvi


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102