Bevált tippek, trükkök és tanácsok az online társkereséshez

indította: Balázs
Balázs
Balázs küldte
január 14. 17:30

Szerintem egyszerűen a kémia nem működik, nem kell a dolgot túlgondolni, így érdemes lenne újabb fényképeket is felraknod az oldalra, hátha meghozza a szerencséd. 💟 Csak egy tipp: indíts itt a fórumon egy témát és kérdezd meg a férfiaktól hogy min kellene változtatnod, hogy nagyobb sikered legyen a társkereső oldalakon. Hátha lesz olyan aki tud neked jobb tanácsot is adni, mint én :)

2
Erika
Erika küldte
január 14. 17:17

Balázs, a minuszt úgy értettem, hogy nézegetés is alig-alig.. levél pedig nulla. A postaládámat pedig beszőtték a pókok.. 😂😂 A férfiak vagy bátortalanok, vagy fogalmam sincs mit szeretnének. Még csak vissza se néz, ha megnézem... a szivecskére egyet se kapok vissza... ötlet??

Balázs
Balázs küldte
január 14. 14:12

Amikor színesíti valaki az adatlapját videókkal, zenékkel, könyvekkel és filmekkel több helyen megjelenik a társkereső oldalon, így az esélye is nagyobb a pártalálásra. Erika, azért minuszban szerintem nem jársz. Ha jól tudom Te már sikeresen ismerkedtél itt korábban, mint visszatérő vendég vagy most. nemde?

2
Erika
Erika küldte
január 14. 13:18

Hát Balázs, ennél színesebbre?? Tapasztalatból mondom, lassan a minuszba járok... még jó, hogy Te néha rám nézel... 😂😂😂 kösziii

1
Balázs
Balázs küldte
január 14. 11:48

Amúgy a tapasztalat azt mutatja, hogy aki több fotót is feltöltött, gyakran belép a társkeresőre illetve színesíti az adatlapját videókkal, zenékkel, naplóbejegyzésekkel többen megnézik és így nagyobb eséllyel is talál párt.

3
Tünde
Tünde küldte
január 07. 18:48

CSAK ÖSZINTÉN..Legyen tisztában mindenki azzal ,hogy értékes...egyedi tulajdonságokkal van megáldva..ki ezzel,,ki azzal...Valaki ehhez ért..más arra képes...Sose becsüld le magad,,ha valaki elutasit,,,köszönd meg neki...Igy van jól...már..az elején kell közölni..Legyél erre felkészült.Csak azért ne kezd irogatásba..hogy majd lesz valami...ha semmit nem érzel a szivedben..ne hülyitsd a másikat.....úgyis kiderűl.Talán Magyarország egyetlen társkeresője ez ahol a közösség összetart...s elég gyorsan kiszűrödik....ha valaki nem idevaló...Köszönet ezért mindenkinek...Balázsnak főleg aki fejleszti,és szinten tartja a dolgokat..Úgy gondolom,,nem árt ha mindenki egy kicsit elvonul...s a mérleg két serpenyőjére tesz fel dolgokat...Önmagával szemben..s akit keres...társat.... Fontosnak tartom még, a TÜRELMET..Igen lehet hosszú idő is...De Gondolj arra ..mindennek idő kell a fejlődéshez...az eredmény sose terem azonnal az ölünkbe..teszünk érte..s addig használd ki az idöt önmagad feljődésére...élmények gyüjtésére...s minél pozitivabb beállitottságra..S igy a 3.legfontosabb dolognak tartom a KITARTÁST.Fogsz találkozni az oldalon sok különböző emberrel...Ne reagálj azonnal megfontolatlanul...inkább várj...ha kell...gondold át a választ...s az se baj ha nagyon leszükited a szavakat.Nem ismered a másikat.Nem tudsz róla semmit szinte.Nem tudhatod egy szó...egy mondat..milyen súllyal nehezedik rá...vagy épp segit neki előre nézni..Mindenkinek kivánok sikeres társkeresést,ebben a csodálatos kerek évszámú évben ami mindannyiunk számára új lehetőségeket és reményeket tartogat.

2 4
Ágnes
Ágnes küldte
január 07. 17:55

Szerintem elsőnek azt tanácsolom,hogy ne vegye a szívére az "elutasítást" senki,hiszen nem vagyunk egyformák.Van akinek szimpatikus vagyok,van akinek nem és ez fordítottan is igaz.El kell tudni fogadni 😊...nem szabad feladni,hisz a remény hal meg utoljára 😊 ...és ha kedvesen (hangsúlyozom kedvesen) visszautasítást kap az illető,azt ne (már bocsánat) bunkó módon reagálja le,hisz ezzel csak azt mutatja,valóban nincs helye az ismerkedésnek. Érdemes benézni gyakran a Csevegő(k)be,mert sokszor jó a hangulat és kötetlenül tudsz beszélgetni,nevetni az éppen ott lévőkkel. 😊

1 3
Balázs
Balázs küldte
január 07. 00:16

Az internetes társkeresőkön való ismerkedéshez is hozzá kell szokni. Mi a véleményetek és mit tanácsolnátok azoknak, akik még csak most csöppentek bele ebbe a világba. (csak pozitívan!)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország