Csak a kép számít a társkeresőn!

indította: Mónika
Krisztina
Krisztina küldte
július 26. 14:03

Szerintem nem csak a kép számít...nekem sokat számít az is, hogy képes-e valaki egy bemutatkozást írni magáról, fontosnak tartja-e egyáltalán, hogy írjon, vagy megelégszik azzal, hogy a sablonszöveg ott legyen. Így az is megkérdőjeleződik, mennyire gondolja komolyan ezt az egészet...Olvastam már olyan frappáns bemutatkozást, ami nagyon felkeltette a figyelmemet és kértem fotót...volt, amikor kaptam, volt amikor nem... Fontos pár db. kép...mondjuk nem 35, olyat is láttam...:) de még a 10 is sok, főleg, ha van benne pár ugyanolyan, vagy 10 fotó, abból 9 érdekes :D A helyesírás a másik, ami fontos nekem, meg a humor...az nagyon :)

1
István
István küldte
július 25. 09:48

Olvasom a hozzászólásokat és úgy látom, hogy mindegyikben van valami igazság. Össze kellene ollózni, hogy a teljes igazság kiderüljön, de én inkább a saját véleményemet írom le. Természetes, hogy először a képet (képeket) nézzük meg az adott profilon, hiszen mindenkinek megvan a maga zsánere, elképzelése, hogy milyen kinézetű partnert szeretne magának. S való igaz, hogy sokan ezek után nem veszik a fáradtságot, hogy átnézzék, elolvassák az adott személy profilját, bemutatkozását. Én minden esetben átnézem,hiszen magam sem vagyok fotómodell, superman és ehhez kell igazítanom az elvárásaimat (kor, magasság, kit keres). Sajnos elég rossz tapasztalataim vannak és nem csak ezen a társkeresőn. Akik az én elvárásaimnak megfelelnének, általában nálam sokkal magasabb pasikat keresnek. (Hogy én milyen vagyok, nézzétek meg a profilomon). Éppen ezért nem manökeneket, bombázókat keresek, hanem átlagos hölgyeket. Viszont amikor megírom az első levelet, rendszerint egy elutasítás a válasz. Még arra sem kapok esélyt, hogy pár levélben bemutathassam magam. Ennélfogva a találkozás végképp elmarad. Pedig attól, hogy egy-két levelet írunk még nem dől össze a világ, legfeljebb, ha nem lesz komoly kapcsolat, akkor is egy esetleges jóbarátot szerzünk.

1
Zsolt
Zsolt küldte
július 22. 22:29

Igen.

Imre
Imre küldte
július 22. 21:43

Nagyon vizuális a természetem. Ezért fontosnak tartom a fotót,de nem a szerkesztettet,a kényszer mosolygós,vagy az első bálozós fotót!! 🙂 Egy kép sok mindenről árulkodik,legalább is nekem. A vizualitásomnak köszönhetően, sokszor tudok olvasni a képekből. 20-30 % arányban az adatlap azt tartalmazza, amit gondoltam a képek alapján.

1
Kata
Kata küldte
július 16. 06:36

Sziasztok! A képeket valóban jól meg kell nézni. Egyre több a 10 éves fotó! 😉 Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen sármos pasi voltál fiatalon. Te sem azt szeretnéd látni, hogy a nő milyen bomba volt anno. Ide is begyűrűzött a hazudozás, a megvezetési szándék a fiatalabb partner megszerzésének reményében. Igen, nem megtalálásról vagy egymásra találásról van szó ebben az esetben. Épp tegnap láttam, hogy több, eddig 56 - 57 éves férfi ünnepli a szülinapját. 50 évesek lettek! Ez fantasztikus! Biztos megtalálják életük párját a 25 éves ara személyében. Ennyit a komolyságról és az őszinteségről! TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!

1
Attila
Attila küldte
július 15. 22:02

Evolúciós maradvány. Nem lehet sértődés alapja.

Teréz
Teréz küldte
június 25. 14:16

Ez nálam is úgy működik, hogy elsődleges a fotó. Még mindig vallom, hogy a külső megfog, a belső megtart. Nekem muszáj ,hogy a fotón valami megfogjon, és csak utána olvasom a bemutatkozást. Ez nem azt jelenti, hogy a királyfit várom fehérlovon, hisz van tükröm, nagyjából tisztában vagyok magammal.

1
Teréz
Teréz küldte
június 25. 14:15

Ez nálam is úgy működik, hogy elsődleges a fotó. Még mindig vallom, hogy a külső megfog, a belső megtart. Nekem muszáj ,hogy a fotón valami megfogjon, és csak utána olvasom a bemutatkozást. Ez nem azt jelenti, hogy a királyfit várom fehérlovon, hisz van tükröm, nagyjából tisztában vagyok magammal.

Béla
Béla küldte
június 25. 11:56

Egyszerű a magyarázat, mert a férfiak másként működnek, mint a nők! Pl. a férfiak vizuális típusúak és első lépcsőben ez-a Nő külső szépsége, megjelenése-indítja be a vonzalom reakciót. Arról nem beszélve, hogy a leírt szöveg lehet egy szépen és jól fogalmazott blabla vagy illuzórikus szivárvány ..... viszont az arcról sok minden leolvasható, az arc és a szem a lélek tükre is.

Bálint
Bálint küldte
június 24. 22:21

Van a közhely, hogy egy kép többet mond minden szónál. Társkeresésben ez hatványozottan igaz. Ha a képed jó, akkor nagyobb az esély arra, hogy az érdeklődést felkeltsd. Viszint a második levélváltáskor már nem a kép dominál, ott már virítani is kell valamit magadból.

1 2
Mihály
Mihály küldte
június 24. 19:35

Olvasni öröm... Persze, nem minden adatlapot, néha elképedek, mondjuk én viszonylag "új" vagyok ebben a műfajban,nyilván nekem még minden "vicc" új. Szeretem tudni az "elvárásokat", időt takarítok meg, ha nem futok felesleges köröket, legalábbis így gondolom.

1
Péter
Péter küldte
június 24. 19:24

Van az a réteg aki így gondolkodik, hogy a nagy számok törvénye alapján , ha ezer nőnek írnak akkor biztos lesz pár aki reagál. Viszont szerintem sokaknál a kép sem elsődleges, elküldik a sablont majd ha választ kapnak akkor megnézik a képet is és a profilt s ha mégsem jön be akkor ők nem reagálnak továbbiakban a levélre. Úgy hallottam a tinderen is az van hogy a pasik minden nőt jobbra húznak, aztán majd az esetleges találatokból kiválasztják a szimpatikust. Nem fordítanak időt "fölösleges" olvasgatásra. Egyébként nyilván fontos a kép sőt a legfontosabb és ez mindkét nem szemszögéből érvényes. Részemről, ha kép alapján szimpatikus akkor elolvasom mit ír magáról, mik az elvárásai s ha több az egyezés mint a nem egyezés akkor jöhet a következő lépés. Én azt vallom, hogy inkább várok és azoknak írok akikkel valamilyen szinten van közös nézetünk és elvárásaink, mintsem, hogy boldog boldogtalannak irkáljak sablont,.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország