Dohányzás és diploma a társkeresős adatlapokon

indította: Róbert
Erika
Erika küldte
január 06. 07:03

Van diploma ,nincs diploma Bizony ez nagyon komoly dilemma, ahelyett,hogy megtanulnánk kommunikálni Tény a diplomával ,egész más a rálátásunk ,nézeteink ,de ez nem minden Az is tény nagyon fontos ,hogy szellemi síkon kb azonos szinten legyenek A rózsaszín köd általában 2 évig tart Miután felszállt , előbukkannak a problémák Lesz egy hiányérzet Ami a dohányzást illeti . Szomorú,ha valaki emiatt kizárja az ismerkedés lehetőségét Na jó én meg utálom a lecsót ,aki viszont szereti eszébe ne jusson írni nekem :D :D

3
Tamás
Tamás küldte
január 06. 01:29

Szerintem nem kellene ebbe a topikba többet belemagyarázni annál, mint amire használható. Nagyon érdekes az egyéni szempontokat hallani a diplomáról és a dohányzásról is. De itt sem kellene a nagy álltalánosító aranyigazságokat eröltetni. A különbözö keresési beállítások teljesen szubjektivek és egyénre szabhatók. Ha valaki nem veszi figyelembe a levélírásnál, (mert gyakran inkább iránymutatás, mint szentírás), de te ragaszkodsz a megadott paraméterhez, akkor tudatni kell és türelmesen elfogadni. De valaki felett pálcát törni egyes beállítások miatt, az szerintem erösen troll kategoria...

Gábor
Gábor küldte
január 05. 21:45

A diploma dolog nevetseges, és idejétmúlt. Freud óta tudjuk, hogy értelmiség nem létezik. Értelmes ember igen. Aki panaszkodik, az először nézzen magába.

1 1
Ági
Ági küldte
január 05. 21:04

Sziasztok! Lassan diplomásként kezdem kirekesztve érezni magam... 🙂 Azért állítottam be, hogy diplomást keresek, mert nagyon fura találkozásaim voltak... A személyes találkozón szembesült azzal, hogy van diplomám. Ekkor megkaptam, hogy neki nincs szüksége diplomára, ő megtanult mindent az életben... ez elég az életben maradáshoz. A másik az anyagiakkal ellensúlyozott, hogy ő viszont mennyit dolgozott és úgy teremtette meg, amije van. Szóval nem én hozakodok elő, hanem a partner csinált problémát belőle. A bemutatkozóban megírom a beosztásomat, az adatlapomon ott van, hogy vezető vagyok. És némelyek úgy néztek rám, mint egy ufo-ra... Akkor döntöttem úgy, hogy beállítom a diplomást, holott egyetértek az előttem szólókkal, nem az az alapvető mérce. De én nem fogom titkolni, hogy van. Megszenvedtem érte, nem lottón nyertem. A dohányzással sem tudok megbarátkozni. Ha vállalom, hogy emiatt sokak kiesnek, akkor így jártam. Úgy gondolom, mindenki saját felelőssége, milyen szűrőt állít be, hogyan választ. Így több vagy kevesebb jelölésre lesz esélye.

1 4
Krisztina
Krisztina küldte
január 04. 18:31

@Anita: Anita, nagyon drukkolok Nektek :) Kriszta

Zoltán
Zoltán küldte
január 04. 16:15

@Anita: Szia kedves Anita! Jó olvasni ezt a történetet és a hozzáállást!! Te az online társkeresésben véleményem szerint a nagyon ritka kivételeket képviseled! Akik látják a fától az erdőt! (Több ilyen hogy is fogalmazzak érdeklődő ember kellene mind 2 nem részéről)

Anita
Anita küldte
január 04. 10:19

Sziasztok! En mar par hete hibernalodtam, de ehhez most muszaj hozzaszolnom. Az a FERFI, aki miatt mar nem vagyok itt aktiv, kb minden szuron, ami a tarskereson beallithato, kiesett (diploma hianya, magassag, eletkor stb). Viszont azokon a szurokon, amit nem tudok beallitani, de alap egy kapcsolatnal (legyen rendben mint ember, bejojjunk egymasnak, mindenrol lehessen beszegetni vele, kozos proramokat tudjunk csinalni, legyen kepes es hajlando a kapcsolatba energiat rakni) -- na ezeken csont nelkul atment. Ugyhogy adtunk ennek egy eselyt. Mondjuk az elso lepes az volt, h mind a ketten irtunk egy jo bemutatkozast, amibol latszott, h megerne egy probat a dolog. Szoval, hajra, gondoljatok at, mi az ami igazan fontod nektek!

1 4
Rozsi
Rozsi küldte
január 03. 14:09

Sziasztok. Szeretnek hozzaszolni a temahoz. Nalam sem mint ahogy sokan masoknal sem elsodleges szempont hogy diplomaval rendelkezzen az illetto akivel szeretnek megismerkedni. Lehet csak siman egy szakmunkas csak tudjak vele beszelgetni.Nincs rosszabb annal ha nincs kozos tema. Lehessen jokat csevegni az sem baj ha van humora hogy lehessen eggyutt nevetni. Ugy gondolom ez diploma nelkul is lehetseges. Amugy meg ha valaki diplomas is nem biztos hogy rendelkezik megfelelo intelligenciaval. Ezt most nem bantaskent irtam de van ra pelda. A dohanyzasrol pedig csak annyit hogy en nem szeretem a szagatol is undorodom. Soha nem dohanyoztam. Nem szolok meg senkit erte hisz az en kornyezetemben is vannak dohanyosok. Az viszont elvarhato ugy gondolom hogy tiszteletben tartsuk a masik embert aki nem dohanyos.

2
Tobias
Tobias küldte
január 03. 12:55

Érdekes téma és megéri mindenképpen beszélni róla! Nekem nincsen diplomám de elvégeztem mindent ami ahhoz kell. Én inkább a józan paraszti ész híve vagyok/emberség. Volt olyan aki azt vágta a fejembe és azért hagyott el mert nem lehetett velem nagy filozófiai kérdésekről beszélgetni/vitatkozni. Mert mindig leegyszerűsítettem a kérdést. :D De szerintem a szerelem meg a szeretet nem a diplomádat kéri hanem a szívedet. A dohányzás .... na igen az meg egy olyan téma szerintem hogy áldozatot kell hozni szerintem ha valaki tényleg fontos számunkra. Ha ez nem fog menni akkor mi lesz később? Én is dohányoztam azt a "bűzrudat" :) de expárom kedvéért áttértem az e-cigire. Ezzel csak ezt akarom mondani, hogy igen vannak elvárások/igények amit feltüntetünk az adatlapon de szerintem (számomra) csak irányelvek. Lehet hogy valaki megfelel a feltételeknek de nincsen meg az a bizonyos szikra, de valakinél meg megvan a szikra de éppen nincsen diplomája vagy dohányzik.

4
Krisztina
Krisztina küldte
január 03. 12:09

@Róbert: Én pl nem ragaszkodom a diplomához...attól, ha valakinek nincs, még lehet értelmes, okos ember...az intelligencia nem azon múlik...az fontos, hogy tudjak vele beszélgetni...nekem sincs diplomám. A cigi...a volt férjem cigizett, nem mondom, hogy nem zavart, de attól még nem utasítanék el valakit, ha egyébként tetszik az illető és szívesen találkoznék vele...sokkal inkább fontos nekem, hogy korban ne legyen sem sokkal fiatalabb, se mondjuk 10 évvel idősebb... És legyen hasonló az értékrendünk....ja és nem hinném, hogy minden nő izmos férfit keres....

Norbert
Norbert küldte
január 03. 10:32

Én is undorodom a cigiszagtól, de ha a párom tud tenni ellene (tett is), akkor szerintem mértékkel belefér. A diploma részemről nem lényeges, szerintem nem ezen múlik az, hogy két ember jól tudja magát érezni együtt, egymással.

Kriszti
Kriszti küldte
január 03. 07:44

Egyáltalán nem keresek diplomás, izmos férfit! A dohányzás viszont más kérdés! Csak annyit várok el, amit én is adni tudok! Nem dohányzom, és undorodom a cigiszagtól! A diploma sajnos kimaradt az életemből, valamint az izom osztásánál se álltam sorba! 😂 Nyilván nem várom el a férfitól sem!

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország