Ingyenes társkereső oldalak fényképes tagokkal


Ingyenes társkereső oldalak fényképes tagokkal

Az ingyenes társkereső oldalak között azok örvendenek a legnagyobb népszerűségnek, melyeken sok fényképes tag közül válogathatnak az ismerkedni vágyók. Ha most kezdesz neki az online társkeresésnek, hamar szembesülhetsz Te is azzal a ténnyel, hogy az igényes profil fotóval ellátott adatlapok csak kevés párkereső oldalon jelennek meg alapvető követelményként! Ez nem vicc..! A következőkben megismerheted, hogy a komoly kapcsolatok kialakulását előtérbe helyező Első Találkozás társkereső miért is döntött úgy, hogy kizárólag olyan tagok ismerkedhetnek az oldalon, akik legalább egy igényes profil fotót feltöltenek magukról.

Mivel az Első Találkozás egy teljesen ingyenes társkereső oldal (itt elolvashatod azt is, hogy miért), ezért nincsenek olyan kötöttségei más fizetős oldalakhoz képest, hogy a pénzügyi bevételek növelése érdekében, olyan embereket is beengedjen az oldalra, akik nem szeretnének fotókat feltölteni magukról. Továbbá olyanok sem használhatják a szolgáltatást, akik igénytelen, napszemüveges vagy erősen szexuális töltetű fényképes profillal szeretnének párt találni. Az olvasóban felmerülhet a kérdés, hogy ennek mégis mi az oka? A válasz egy mondatban, hogy az ingyenes szolgáltatás kizárólag azoknak az igényes társkeresőknek lett megalkotva, akik komoly kapcsolatot keresnek, így fényképet is feltöltenek magukról.

Az egy jó kérdés, hogy mi értelme egyáltalán fénykép nélkül ismerkedni az online társkereső oldalakon? Mi már tudjuk a választ! Azok akik, profilfotó nélkül szeretnének ismerkedni az esetek 90%-ban valamit rejtegetnek, ők nem szeretnék azt, hogy fény derülne a kilétükre. Ennek több oka is lehet, ami miatt ők NEM használhatják az Első Találkozás társkeresőt:

  1. Az illető házas, kapcsolatban él vagy már van barátnője: Ha valakivel megismerkednek, valószínűleg ugynazet fogják velük is tenni. Az ilyen hozzáállású emberekben nem szabad megbízni.
  2. Alkalmi vagy szex kapcsolatot keres: Természetesen ők nem valók egy komoly társkereső oldalra!
  3. Pénzt szeretne kérni: A leggyakrabban ők fénykép nélkül vagy hamis fotóval regisztrálnak (melyket jól szűrünk) és a legtöbbször törtmagyar illetve hibás mondatszerkezeteket használva leveleznek.
  4. Nem szeretné, hogy valaki felismerje a környezetéből: Némely esetben ez meg elfogadható is lenne, viszont az online társkeresés során mindenki nyílt lapokkal játszik, így a fotó feltöltés mindenkire, kivétel nélkül vonatkozik!

Tudnod kell azt is, hogy az ingyenes társkereső oldalak többségén nincsenek ilyesfajta kiemelt minőségi követelmények, mint az említett társkeresőn. Ezért ez az oldal nem feltétlenül való mindenki számára! Csak is abban az estben regisztrálj, hogyha ezeket a követelményeket (igényes profil fénykép, helyesírási hiba nélküli bemutatkozás, komoly kapcsolat keresés) el tudod fogadni! Ha még bizonytalan vagy, akkor itt olvashatsz arról, hogy melyik a hozzád illő legjobb társkereső oldal.

Az Első Találkozás online párkereső oldal Magyarországon egyedülállóan csak olyan tagok adatlapjait engedélyezi, amelyek fényképesek is. Az alábbi képernyőkép az oldal kereső lapját mutatja, ahol az egyedülálló nők közül lehet ingyenesen válogatni a keresési feltételek megadását követően.

ingyenesen megtekinthető fényképes tagok

A keresési szűrők megadhatók a távolság és a lakóhely mellett olyan opciókra is, ami az illető életkorára, magasságára, dohányzási szokására vagy éppen arra vonatkozik, hogy van-e diplomája illetve gyermeke vagy kis háziállata a lakásban. Nem csak a keresőlapot, de magát az ingyenes társkereső oldalt is egyszerű és letisztult felületek jellemzik! Nincsenek előugró csilli-villi bannerek és sosem kell befizetned semmilyen előfizetési díjat sem, mivel a társkeresés teljesen ingyenes. Viszont jó ha tudod, hogy a moderátorok kizárólag olyan fényképes adatlapokat hagynak jóvá, amelyek helyesírási hibáktól mentesek és a fotókon jól látható az arcod.

Az Első Találkozás társkereső egyik nagy fejlesztése, hogy ingyenesen egyedivé teheted az adatlapodat! Gondolom, Te is szeretnél kitűnni az ismerkedők rengetegéből. Na itt meg van rá a lehetőséged! Például, ahogy az alábbi képernyőképen is látszik, az egyéniségedhez kapcsolódóan saját fényképes háttérképet állíthatsz be, továbbá a szokásos társkereső bemutatkozó szövegen és jellemző paramétereken kívül (ki vagy, kit keresel) hozzáadhatod a profilodhoz a kedvenc Youtube klippjeidet, könyveidet vagy azokat a filmeket és sorozatokat is, melyeket szívesen nézel. Ezenkívül még személyes naplót is vezethetsz, amiben elmondhatod ország-világ előtt a gondoloataid, vagy akár azt is hogy mi történt veled az elmúlt napokban!

fényképes társkereső adatlapok

A társkeresők fényképes adatlapjain rengeteg hasznos információt megtalálhatsz. A valós keresztnév, az élekor és a lakhelye mellett azt is megtekintheted, hogy mikor használta legutóbb az oldalt, mikor regisztrált vagy éppen azt is, hogy hány olvasatlan üzenete van. Amennyiben egy tag komolyan gondolja az ismerkedést, akkor magas az aktivitása, nemrég volt bejelentkezve és elolvassa az üzeneteit is!

Miért is lényegesek ennyire a fényképek? Az emberek egy része a társkereső oldalakat csak egyfajta húspiacnak tartja és nem szívesen regisztrálna pont emiatt. De mi is az igazság? Az igazságot a következő kis mondással lehetne talán a legjobban megfogalmazni:

A külső megfog, a belső pedig megtart

Bárki bármit is mond, a való életben való ismerkedéskor is a külső lesz az elsőkörös szempont, majd az illető stílusa, mozdulatai és végsősorban az, hogy ő milyen ember illetve hogy mennyire tudjuk az ő életfelfogását összeegyeztetni a miénkkel. Lehet valaki nagyon kedves és aranyos, de ha a külső nem fog meg és nem működik a kémia, akkor legjobb esetben is csak barátság alakulhat ki közöttetek! Habár igaz, hogy bárkiről lehet szép vagy éppen kevésbé előnyös fotókat is készíteni, a fényképes tagok által használt ingyenes társkereső oldalakon való ismerkedésnek megvan az az előnye, hogy egyéb paramétereket is azonnal láthatsz, amelyek egyébként kizáró jelleggel is bírhatnak nálad. Ilyen például a dohányzás, a lakóhely vagy éppen az hogy van-e már gyermeke vagy hogy egyedül esetleg a szüleivel él még mindig az illető.

fényképek ingyenes megtekintése

És igen!!! A fényképeket ingyen megtekintheted, akár nagyobb méretben is. Nincs más dolgod, csak a felhasználó adatlapján kattints rá arra a fotóra, amelyet nagyban is látni szeretnél és voila...!

Ha a fényképek és az adatlapi infók alapján úgy gondolod, hogy szívesen ismerkednél, nincs más dolgod csak írj egy frappáns és egyedi bemutatkozó levelet, ami természetesen szintén ingyenes. Na itt rontják el a legtöbben! Mondom, hogy frappáns és egyedi! :) Az első, hogy férfiként sose várd el, hogy egy társkereső nő neked fog írni először. Az első lépés megtétele és az első üzenet megírása mindig a férfi feladata lesz! Ha nem írsz a hölgyeknek, ne várj túl sok sikert az online ismerkedős felületeken! A második pedig hogy, egy helyesírási hibáktól mentes, nem túl rövid, de nem is túl hosszú kb. 4-5 mondatos bemutatkozó levelet kellene elküldened.

Figyelem! A "szimpatikus" szót m-mel írják, szóval nem: szinpatikus.

Csak gondolj bele, hogy egy kedveltebb hölgy naponta akár 50-60 levelet is kaphat. Ha nem tűnsz ki a tömegből, és igénytelen 1-2 szavas leveleket írsz, akkor a leveled egyszerűen el fog veszni a tömegben. Itt a lehetőség, hogy használd a kreativitásodat, mert enélkül nehéz dolgod lesz.

levelezés bárkivel, korlátok nélkül

Csak néhány ötlet, hogy válaszoljanak is az első leveledre! Mielőtt írsz valakinek a társkeresőkön, mindig olvasd el az illető adatlapját és próbálj az első üzenetedben legalább egy kérdést feltenni olyan témával kapcsolatban ami hozzá kapcsolódik. Ha kérdezel is, nagyobb eséllyel kapsz választ!

Az ingyenes társkereső oldalak között nem mindig egyszerű a választás, viszont a most bemutatásra került Első Találkozás társkeresőnek meg van az az előnye a többi oldalhoz képest, hogy kizárólag komoly kapcsolatot kereső és fényképes adatlapokkal találkozol, melyek minden esetben moderálási ellenőrzésen esnek át az igényesség jegyében! Ha kedvet kaptál hozzá, próbáld ki bármiféle előfizetési díj nélkül természetesen! Pártalálás indul 3...2....1!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102