Egy lottó főnyeremény, miben változtatná meg a társkeresésedet?

indította: Zsolt
Valéria
Valéria küldte
szeptember 09. 17:32

Sziasztok! Semmiben sem változtatna meg! Nem a pénz a fontos, hanem amit érzek a másik ember iránt! Hiába van pénz, ha nem tudok szeretetett adni! Pénz nem boldogít, csak jó ha van! A szeretet, egy ölelés, egy társ akiben megbízom, az egészség,a legnagyobb főnyeremény számomra!

Gábor
Gábor küldte
szeptember 09. 15:45

@Csilla: Változtass magadon a szerencse is változni fog rajtad! Ha jótékonyságot vet,barátságot arat!

Ákos
Ákos küldte
augusztus 29. 16:36

Én nem tudom megmondani, hogy változnék-e. Talán azokon a luxus üdülőhelyeken, amiket a nyereménnyel meg tudnék látogatni, más nőkkel találkoznék, mint a mostani mindennapokban. Persze lehet, hogy az égvilágon semmi sem változna. Ez minden esetre nagyon érdekes kérdés és megérne egy kísérletet. Ha valaki szponzorálni szeretné, az ajánlatokat saját üzenetben kérem....

2 1
Kata
Kata küldte
augusztus 29. 14:50

Sziasztok, Ha nyernék a lottón ,attól még a tulajdonságaim és az értékrendem ugyanaz maradna.. De már nem kéne félnem a jövőtől, végre meglehetne a saját lakásom! De jobban szeretném lottó nyeremény helyett megtalálni a párom ,akivel boldog lehetek. Sokat gondolkoztam már ezen: van a jómód,a pénz és vannak azok a dolgok (érzelmek) amit nem lehet megvenni. Ugyan olyan szempontok ,megérzések alapján keresnék társat mint most.😇

1
Csilla
Csilla küldte
augusztus 29. 06:33

Tuti tapadnának a nyertes hölgyre a férfiak vagy a nyertes férfira a nők 🤪🤭😀

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 29. 06:29

Semmiben.

Erika
Erika küldte
augusztus 28. 05:06

Semmiben! Max az életkörülményeim változnának, de attól én még ugyanaz maradok és az értékrendem is. Ugyanolyan szempontok szerint keresgélnék tovább...

1
Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 27. 23:30

Imádhatom a saját kérdésem.😊😊 De már a kérdés feltevésekor is tudtam valamit. Ha választanom kéne, főnyeremény, vagy egy jó kapcsolatot a lelkemmel. Az útobit választanám, mert mindig mindent megad, mikor szükségem van rá. Feltétel nélkül szeret,.Mondhatjuk megvilágosodnak a dolgok, mi a fontos, mi a lényegtelen.és eltűnik a magány, hisz aki legjobban szeret mindig veled van. ( Fura ezt írni egy társkeresőn) És erre bárki képes.

Évi
Évi küldte
július 06. 23:19

@Peti: Főleg, ha kiírod az adatlapodra, hogy most nyertél a lottón.:-)

Peti
Peti küldte
július 06. 23:15

A lottó főnyeremény után sokkal több lány fog válaszolni a leveleidre.

Évi
Évi küldte
július 02. 23:51

Elvileg semmiben, mert a pénz meg a társkeresés két külön dolog. De a lottó főnyeremény után azt hiszem, el lennék foglalva azzal, hogy a lakásomat felújítsam. Nem sok időt töltenék társkereséssel. Vagy be sem lépnék, és nem is látnám, ki ír nekem - vagy néha belépnék, de nehezebben beszélnék meg randevút, mert úgysem érek rá a felújítás ezésétől. És ha kész a lakás, akkor gondolkoznék, milyen vállalkozásba fogjak a többi pénzzel, szóval ez a nem érek rá a saját magányomat siratni dolog elhúzódhatna. Innen meg már csak egy lépés, hogy az ember (lánya) akaratlanul is magasabbra tegye a lécet, mint mikor nem jól ment sora, fájt a magány. Valószínűleg a legtöbb életmódváltásnál történik valami hasonló az emberekkel. Szépíthetjük, hitegethetjük magunkat, hogy mások ugyan változnak egy lottó-főnyereménytől, mi nem tennénk - de akaratlanul változnánk, valamennyit biztosan. Még akkor is, ha alapvetően ugyanolyan paraméterek alapján keresnénk társat továbbra is (pl. továbbra sem néznénk, ő vagyonos-e).

1
Marcsi
Marcsi küldte
július 01. 07:26

Egy lottó főnyeremény nagy változást hozna az életemben, de nagyon odafigyelnék, hogy továbbra is ugyanolyan ember maradjak. Mivel eddigi életemet is a segítségnyújtások tömkelege hatotta át, így több pénzzel még több helyen jelen lehetnék. Természetesen utaznék, megvenném magamnak azokat a dolgokat, ami eddig nem sikerült és kicsit nyugisabb életet élhetnék. Talán. A pénz jó ha van, de igazi boldogságot egy nőnek csak egy férfi adhat a maga csodálatos varázsával, szeretetével, ualitásával mindenével. Nincs a világon annyi pénz, ami ezt kárpótolhatná.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország