Egzisztenciális viszonyok a társkereső oldalakon

indította: Tünde
Imre
Imre küldte
január 25. 15:22

Végül is mindegy.... Sőt, megkérlek, maradj a szívemnél, mert a liliomtiprásból bajod származhat. Állítólag a kertészeket bosszantja.😀😀

Kata
Kata küldte
január 25. 15:18

Bocsi Mea! Csak a hozzászólásodat akartam megnézni, de megnyílt az adatlapod is!😊

Imola
Imola küldte
január 25. 14:23

Azután, hogy összetiportam - akaratlanul - nem mindegy? :(

Imre
Imre küldte
január 25. 14:17

Még szerencse, hogy mosod a lábad, és nem piszkolod össze a szívem.😀😀

Imola
Imola küldte
január 25. 13:24

Nem is gondoltam, hogy ilyen "szívtipró" vagyok... 😐🙄 🤐

Imre
Imre küldte
január 25. 12:29

Húzzál bele, mert jobban járok, ha Te ölöd meg bennem a gondolatat, és nem a reménytelen gondolatakozás öl meg engem!😄😄

Imola
Imola küldte
január 25. 11:27

SSRI-készítményekkel nehéz versenyezni... arról az esetről nem is beszélve, hogy nem akarok 😊😃🤣 De rendületlenül tovább próbálkozom, hátha összejön az a kiábrándulás 🙃😂

Imre
Imre küldte
január 25. 10:21

A májam azon részéről, ami meghaladja a normális méretet, szívesen lemondok.......... Igen Imola!Számomra egy "sukárbaby" vagy.Ha szelektív szerotoninújrafelvétel-gátló szerek, valamint napi 20 nagyfröccs nem lesz képes kizökkenteni a téli ködös időjárás okozta átmeneti melankóliámból, akkor szívesen részt vennék egy "sukárkezelésen."😃 Egyelőre nem voltál képes olyat írni, ami kiábrándítana, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy fel kéne adnod....😃

Évi
Évi küldte
január 25. 09:52

Szerintem számít az egzisztenciális szint, írhatnék jó pár példát saját tapasztalatból, de nem fogok. Úgy gondolom, ha nem egyforma a szint, akkor a másikat hat lóval sem lehet kimozdítani az ő kis világából. Ilyenkor szerintem nem lehet arról szó, hogy együtt fejlődjenek tovább, ha kialakul egy kapcsolat akkor megreked a kezdeti szinten és azon egy ideig működik aztán elhal. Sok félék vagyunk és ebben az a jó, hogy másképp gondolkozunk. Minden szintnél másik az igények, a nagy rózsaszín köd egy darabig mindent eltakar, aztán csak kiütköznek a különbségek. Ámbár ez is olyan kinek mi az igénye, illetve milyen megfontolásból keres partnert. Társat keresni sokkal nehezebb, mint partnert. A társ sokkal összetettebb, sok mindenben kell passzolni, a partner teljesen más, elég pár dologban passzolni, kialakul az összhang a többit meg be kell söpörni a szőnyeg alá. A társnál igen is nagyon fontos milyen szülő mintát hozott, mert abból építkezik az életében, vagy éppen olyanná nem akar válni. Igaz, az embert kell nézni, de lássuk be, nem a mi dolgunk, hogy megváltoztassuk. Ideig-óráig lehet formálni rajta, de az alaptermészet kiütközik. Ha úgy állunk hozzá a kereséséhez mindegy csak legyen már valaki, akkor lesznek sikerek, programok, de így 50 felett az ember már nem így keresgél. Már igenis fontos az egzisztencia, a biztonság, a hasonló értékek,érdeklődés és függetlenül attól, hogy azt szoktam mondani, még rengeteg időm van, azonban arra már nincs sem időm, sem energiám, hogy megpróbáljam formálni. Az én koromban már hozott anyagból dolgozunk, azonban a varrónő sem vállal el minden szövetet :)

1
Imola
Imola küldte
január 25. 09:36

Igen, a máj kivétel - rövid idő után regenerálódik ráadásul, ha egy részéről lemondtál valaki javára... Szóval Imre, neked "sukárbaby" vagyok???🤣 Nem tudok olyat írni, ami kiábrándítana.... 🙃

Imre
Imre küldte
január 25. 09:25

Sosem ittam annyit, hogy a májam a terjedelme alapján páros nek tűnjön.😀 Én legfeljebb azt nehezményezem, ha nem vagy elég morbid....

Imola
Imola küldte
január 25. 09:00

Páros ek, max :) Bocsánat a morbid humorért...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország