Ellentmondások a társkeresők adatlapjain

indította: Kata
Kata
Kata küldte
január 23. 21:34

Köszönöm Mea!😘 Én is sok sikert, sok szerencsét kívánok Neked és Mindenkinek! Boldog párkapcsolatot, minden gondolatunk váljon valóra!🌞🍀

1
Mea
Mea küldte
január 23. 21:28

Szia Kata! Én csak nevetni tudtam, annyira groteszk volt.. És ezzel választ adva egy másik fórum témára, én megadom a számom, max. törlöm ha szükséges , de már a személyes találkozóig, nem is nagyon bonyolódom bele semmibe.. Ne vegye el a kedveteket a párkereséstől néhány rosszul elsült randi, hiszen a nagy számok törvénye alapján, meg kell érkeznie, annak, akit vársz. Nem mondom, hogy engem nem lomboznak le néha, de megrázom magam és megyek tovább. Élünk, tapasztalunk, tanulunk, el fogadunk. Sok sikert kívánok neked a pártaláláshoz és persze mindenkinek is. ❤️

3
Kata
Kata küldte
január 23. 21:06

Kedves Mea! Humoros is, szomorú is. Ezt irtam. Mi értelme hazudni? Csalódás lesz a vége. Én egyszer így jártam: Mérnök úr régi fotóval. Kiöltöztem a randira, mint csini baba miniben, magassarkúban feszítettem. Vártam a lovagot. Jön felém egy megtört, nagyon alacsony, teljesen megőszült, vézna ember. Jóval idősebb volt. Ő megismert, mert friss fotóval voltam fent. Nem tudtam szó nélkül hagyni a hazugságát. Megkérdeztem tőle: Megöregedtél mire ideértél? Még neki állt feljebb. Ez van! - válaszolta.

4
Mea
Mea küldte
január 23. 20:48

Pár éves történet:kölcsönös szimpátia, érdekes beszélgetések, 189cm magas.. Első randi, titok hová visz. Legalább csak annyit mondjon meg, hogy kiöltözös hely, magassarkút vegyek, hogy öltözzek? Magassarkú, azt szereti. Rendben. (bajdovej én magassarkúban olyan vagyok, mintha lovon ülnék😃) Hát.. 😀Jó ha volt 170 cm, úgy néztünk ki egymás mellett, mintha Anyu vinné haza a kisfiát, az ovodából🙊😃😃😃lenullázott 😃😃😃

4
Kata
Kata küldte
január 23. 20:24

Amit még imádok. Aki minden elvárt adatot pontosan meghatároz. Konkrét, pontos személyleírást ad a nőről a szemszíntől a testsúlyig. Viszont ő odaírja, hogy sportos testalkatú, 172 cm, a testsúly titok. A fotón látszik, hogy a sport amit űz, az a sumo lehet. Nem szeretnék megbántani senkit, de nem értem, hogy miért kell hazudni vagy csúsztatni stb. Csalódás lesz a randin. Vállald fel önmagad!

3
Kata
Kata küldte
január 23. 20:11

Kedves Erika! Sajnos vannak ilyenek. Profiljuk régi, 5 - 10 evet lehazudnak az életkorukból. Olyanok is, akik leveszik a fotójukat és úgy nézelődnek. Piackutatást végeznek. Milyen elvárásaik vannak a fiatalabb nőknek? Aztán ha kell naponta hazudoznak a paramétereiket illetően. Volt rá példa. Egyesek még a gyereküket is letagadják, ha olyan nő tetszik meg nekik, aki gyermektelen pasit keres. Hazugságra építeni? Mindent az alapján módosítani, hogy megfeleljenek egy sikeres becserkészéshez. Nem hiszem, hogy ebből kapcsolat lehet. Legfeljebb csak 1 - 2 numera, talán nem is akarnak többet ennél.

2
Erika
Erika küldte
január 23. 19:52

Futottam már bele olyanba, akiről kiderült menet közben, hogy 3 lappal is fent van, nem itt. Az egyiken komoly kapcsolatot keres, a másikon ideiglenest, a harmadikon megint mást. Az egyiken van gyereke, a másik kettőn nincs... de ugyanazokkal a fotókkal csak más sorrendbe... Szuper volt a felismerés...

2
Imola
Imola küldte
január 23. 18:55

Klasszik társfüggőség. Nyúlcipőket fel :)

1
Kata
Kata küldte
január 23. 18:18

Igen Ferenc! Ilyenek is vannak mindkét nemnél. A rossz vagy kihült kapcsolatból addig nem akarnak kilépni, amíg nincs jobb. Egy pillanatig sem akarnak egyedül lenni.

1
Ferenc
Ferenc küldte
január 23. 16:26

Sajnos én olyanba is belefutottam 2x, hogy a "válófélben vagyok" azt jelentette, valójában a férje/élettársa még azt sem tudja, hogy ő már másfele kacsingat, csak amíg nem talál jobbat, nem akarta felszámolni a jelenlegi kapcsolatát.

Kata
Kata küldte
január 23. 16:19

Erika! ❤ "Keveset dohányzom" vagy "leszokófélben vagyok", csak pöfékelek folyamatosan. "Válófélben vagyok" vagy "elváltam". Csak még nem adtuk be a válópert.🙉🙈😀

1
Erika
Erika küldte
január 23. 16:05

Kata, csak szólj! Segítek az irásban. Ezeket imádom én is! Egyedül élek... aha, persze! Anyucival, apucival még 40 évesen... Ritkán dohányzom... de azt egybefüggően. Csak társaságban iszok... végül is a randikor már társaságban van..

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország