Élménybeszámoló a társkereső programról

indította: Csilla
Mónika
Mónika küldte
augusztus 03. 17:18

Szia Csilla! Hongondolatam van vissza közétek! Fergetegesen jó buli volt és egy nagyszerű csapat jött össze. Szavakban nem lehet kifejezni. Mindenkinek külön köszönet. Sok-sok puszi nektek.😉 Mónika

2
Márta
Márta küldte
augusztus 03. 09:42

Csilla! Bár mondtad, hogy ne a köszönjük a hozzászólásban a túrát, azért én mégis megteszem. Nagyon szépen köszönjük (a csapat nevében, remélem utólag felhatalmaznak 😀) a ezést, a szívecskéket, a lebonyolítást. A többi a csapaton múlott! Nagyon jó kis társaság jött össze, jót tekertünk, fürödtünk a tóban, főztünk lecsót bográcsban ( Laci jóvoltából,mert biztosította a bográcsot és a "tüzet"😀) ettünk, ittunk és rengeteget nevettünk, még a hangom is elment 😃. Sajnálhatja, aki mégsem jött el, vagy eleve nem is jelentkezett!!! Remélem, mi még találkozunk!!! Puszi mindenkinek! Márti

2 1
Csilla
Csilla küldte
augusztus 03. 07:30

Velencei bringázás, bográcsozás: Laci: "Klasz volta a túra, a bográcsozás meg annál is szuperebb, a sok nevetés mindent megért. A lányok kitettek magukért, finom volt a lecsó, az üdítő utána, na meg a beszélgetés is igen érdekes, lebilincselő és tanulságos volt. Erről egy jobb tollú, vagy inkább billentyűzetű résztvevő írását örömmel látnám, hogy a lemaradtaknak is legyen egy kis ízelítő az eseményekből. Ez nagyon nehéz, az ilyet át kell élni amit csak akkor lehet ha kimozdulnak a kedves sorstársak az otthon magányából és átlépik a maguknak felállított gátakat." Márti: "Köszi a napot, a kitartásotokat,a jókedveteket,a sok nevetést..... Még sok ilyen vidám találkozót kívánok mindannyiunknak! " Attila: "Sziasztok, köszönöm , hogy befogadtatok és hogy jól érezhettem magam. Igazán jó társaság voltatok." Zsófi "Kedves Mindenki, köszönöm a kellemes társaságotokat, és a nevetős perceket! " Erika "Nagyon jó volt Veletek! Ennyit régen nevettem, mint tegnap este" Csaba: "🥰 imádtam minden pillanatát a hétvégének!" Persze, mert 3 nővel aludtál egy szobában. 😍 (a szerk.) "Igen, most pszichiátriai kezelésre szorulok a sok ”éhes" hölgy miatt! 😉😅" A hangulatot sajnos nem lehet visszaadni. Én: Sziasztok kedveskéim. Nagyon örültem hogy jöttetek és megaranyoztátok ezt a 2 napomat. Ma reggel Andrea: "Jó reggelt!😊 Hiányoztok nyavalyások😆" Mónika: "Nekem még most is fáj az állkapcsom a sok nevetéstől!"

2
Éva
Éva küldte
július 09. 21:19

@László: Én simán benne vagyok,alig várom!😊

László
László küldte
július 09. 20:37

@László: Szia László! Jó az ötlet szeretek kempingezni, egy lehetséges helyszín és program, Fonyód-Bélatelep https://www.napsugarkemping.hu/sz%C3%A1ll%C3%A1shely RockBalaton fesztivál nagyon jó zene, 4 nap 16 koncert.

Mária
Mária küldte
július 09. 19:38

@Ágota: Amikor nagyobb program van - amit a Balázs és a Csilla ez, - az az Aktivitik alatt egy külön Programok menüpontban szokott lenni, azt is figyeld néha (jó előre felteszik, hogy többen lássuk:) (Az Aktivitik: Csevegő, Fórum, Napló, Kérdezd a dzsinnt és Programok, ha éppen van ilyen ezés alatt (most nincsen).

László
László küldte
július 07. 22:52

Kedves társkeresők! Mit szólnátok Augusztus elején egy Balaton parti kempingezéshez?

László
László küldte
július 07. 22:32

Szuper volt a Július 5.-ei tali. Köszönöm a résztvevőknek, hogy ilyen jól érezhettem magam a társaságukban.

1
Éva
Éva küldte
július 06. 09:53

Sziasztok! Szeretném megköszönni Csillának és Balázsnak a programezőknek a tegnapi, július 5.-i találkozót!🙂 Nagyon jól éreztem magam és örülök,hogy kedves,vidám embereket ismerhettem meg. Remélem nem hagyjuk abba és lesz még lehetőség további program keretében a kialakult ismeretséget fokozni és egy ismételt találkozót ezni a közösen felvetett bográcsos bulival.😊

1 2
Béla
Béla küldte
július 05. 22:00

Teljes mértékben egyetértek az előttem szóló Ágnessel és Máriával....nagy, nagy köszönet Csillának és Balázsnak!

3
Ágnes
Ágnes küldte
július 05. 21:39

Sziasztok! Köszönet Balázsnak és Csillának a programezésért ,nagyon jól éreztem magam. Kedves emberek, vidám társaság, sok nevetés és még több móka 😊 Külön köszönet a meglepit rejtő szívecskéért !

3
Mária
Mária küldte
július 05. 20:06

Sziasztok, szia kedves Csilla, A tikkasztó hőség ellenére, kellemes napot tölthettünk együtt, kellemes társaságban! Köszönet a kedves gesztusért: a szívecskéért és a benne rejtett, meglepetésért! Mindenkinek további szép estét kívánok! Mary

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország