Szuper évrendező minden társkereső számára


Szuper évrendező minden társkereső számára

Kedves Társkereső! Eltelt megint egy év, mindenki átélt jó és rossz dolgokat, kudarcokat és sikereket egyaránt. A legfontosabb azonban, hogy mindig tanuljunk a hibáinkból és törekedjünk a fejlődésre, legyen szó akár a párkapcsolati életünkről, akár a mindennapjainkról. Most egy ingyenes évrendezőt szeretnék neked ajánlani, ami a segítségedre lesz, hogy lezárd az elmúlt éved és megtervezd a következőt!

A díjmentesen letölthető, mindössze 20 oldalas YearCompass füzet lesz a segítségedre az évrendezéshez. Ahhoz, hogy sikeres legyél a társkeresésben vagy az élet bármely más területén, fontos hogy legyenek kitűzött céljaid. Ahogyan a mondás is tartja, a "szó elszáll az írás megmarad", ha leírod a tapasztalataidat az elmúlt évről és a terveidet a következő évre, akkor megerősítheted a gondolataidat. Ezeket a sorokat évközben is bármikor előveheted és újra elolvashatod, hogy tudd honnan indultál és hogy merrefele tartasz. De vajon miről is kellene írnod? A YearCompass füzet pontosan ebben lesz a segítségedre, mivel irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül segít összefoglalni és lezárni az elmúlt esztendőt, majd a következő évre vonatkozólag segítségedre lesz az álmaid és a vágyaid írásba foglalásához.

De hogyan is álljunk neki az évrendezésnek?

  • Ha az előző évben is kitöltötted, lapozd át újra, majd értékeld ki a tavaly megfogalmazott céljaid

  • Töltsd le és nyomtasd ki az idei YearCompass évrendező füzetet

  • Amikor van egy szabad órád valamelyik csendes délután, vonulj picit félre egy forró kávéval vagy teával

  • Az évrendező segítségével, kövesd a gyakorlatokat és tölts ki a kérdéseket

  • A kitöltött évrendezőt tedd el biztos helyre, ahonnan bármikor elő tudod venni

  • Gratulálj magadnak, mivel egy újabb lépést tettél a céljaid eléréséhez

Az évrendező kérdéseire egyedül is válaszolhatsz, ugyanakkor meghívhatod a barátaidat és közösen is kitölthetitek az évrendezőnek a kérdéseit. Ha társkereső vagy és éppen egy randi programon gondolkozol, egy kiváló lehetőség lehet arra, hogy megismerd a másik gondolatait és a céljait a jövőt illetően. Sőt, ha van hozzá kedved, rendezhetsz saját találkozót a kitöltéshez, vagy csatlakozhatsz az idei YearCompass facebook eseményhez, ami 2019.12.26 és 2020.01.06 között kerül megrendezésre. Ha szeretnéd támogatni az eseményt, megvásárolhatod az évrendező füzetet kartonborítású borítóval és minőségi papírra nyomtatva, ami segíthet abban, hogy a leírt terveid időtállóan megmaradjanak és évekkel később is visszakereshesd az emlékeidet.

Tegyél egy lépést a céljaid felé
Tegyél egy lépést a céljaid felé

A YearCompass egy nemzetközi és teljesen nonprofit mozgalom, ahol is 21 országból közel 100 önkéntes dolgozik azon, hogy a követői lezárják az előző évüket és megtervezzék a következőt, hogy nagyobb tudatossággal éljék az életüket. Az évrendezés a visszajelzések alapján működni szokott az újévi fogadalmakkal ellentétben! A mozgalom központi eleme az ingyenesen elérhető füzet, amely már 19 nyelven ingyenesen letölthető. Ha a következő évben sem szeretnél lemaradni az eseményről, feliratkozhatsz az emlékeztetőre, így minden év végén kaphatsz egy értesítést, nehogy elfelejtsd az évrendezőt kitölteni!

Szerintem az évrendezés egy kiváló lehetőség arra, hogy az életünket a jó irány felé tereljük. Ehhez elengedhetetlen, hogy tanuljunk a múltból és tudjunk tervezni a jövőre. A kezdeményezés nagyszerűsége pontosan az egyszerűségben és az emberek összefogásában rejlik! Végre egy dolog, amiért érdemes kiállni és ami mögé érdemes felsorakozni!

Az Első Találkozás Társkereső ezúton is köszönetét fejezi ki, hogy részt vehet a YearCompass mozgalom támogatásában!

Természetesen az Első Találkozás is visszatekintett az elmúlt esztendőre, ugyanis rengeteget fejlődött idén is az oldal! Nem is olyan régen indult a szeretett társkeresőm és a célom továbbra is az, hogy a komoly kapcsolatot keresők megtalálják az igazi társukat. A terveim között pedig nem kevesebb szerepel, minthogy 4-5 éven belül Magyarország legnépszerűbb társkereső oldala legyen! Van még munka bőven, szerencsére ötletekből és kreativitásból sincs hiány, az idő pedig a mi párkereső közösségünknek dolgozik. Ezzel a néhány gondolattal szeretném elbúcsúztatni az évet és sikerekben gazdag, szuper jó társkeresést kívánok mindenkinek a következő esztendőre is!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102