Elvárás illetve elvárások a társkereső oldalakon

indította: Csabi
István
István küldte
május 26. 19:19

Nekem az elvárásról az jut eszembe, mint ha az ember az egójával próbálna társat keresni. Azt gondolja magáról, hogy ez és ez vagyok és jár nekem egy ilyen és ilyen társ. Az életnek pedig nincs más dolga, mint hogy valóra váltsa a kívánságlistát. Persze a sors felkínálhat számtalan más lehetőséget is, de az elvárásaival önmagát korlátok közé záró ember ezeket nem veszi észre.

Hajnalka
Hajnalka küldte
május 25. 16:08

Nos , lényegében mindenkinek vannak elvárásai .. , szerintem . Van amiből engedni kell a kompromisszum miatt , de van amihez ragaszkodom . Mindezek akkor jók , ha meglehet beszélni ....

1
Péter
Péter küldte
május 25. 10:26

"A rendezett életvitel, pozitív személyiség is igen fontos. Autó alap, mivel vidéken élek." Ezt egy hölgy (43) adatlapjáról másoltam, nyilván név nem érdekes. Kétgyerekes anyuka. Plusz még ilyet írt, hogy a férfinak ne legyen 12 évnél fiatalabb gyereke, mert két személyt tud párkapcsolatként értelmezni. Gondolom, csak az ő gyerekeit és őt kellene fuvarozni, mert szereti az autós kirándulásokat, mint írja. A fickó meg valahogy oldja meg a sajátját.

1
Csilla
Csilla küldte
május 25. 07:10

Kedves Csabi! Tökéletesen igazad van abban, hogy mindenki azt ír magáról amit akar, a cél szentesíti az eszközt sajnos. Néhány dolgot megtanultam, mint például messziről jött ember azt mond amit akar! A bizalom nem lehet automatikus, azt kiérdemelni kell! A leinformálhatóság is nagyon lényeges! A szavak lehetnek szépek de hamisak! Ami pedig a legfontosabb egy személyes találkozásnál a non verbális kommunikáció beszédesebb mint a verbális!

Ildikó
Ildikó küldte
május 24. 21:49

Kedves Csaba! Fontos szűrni. Az emberlánya nem akárki bárkikkel akar haszontalan időt tölteni, ( persze, feltételezhetően tartós, komoly kapcsolatra gondolatóról teszek most említést ), így igenis nagyon fontos leírni, hogy mit is szeretne. Még ilyen esetekben is lehet egy csomó fals, bosszantó, sőt sértő levél, amit ki lehetne küszöbölni. (momentán épp most tiltottam le valakit, aki nem épp kellő önismerettel bír...s a kedves elutasító levél nem felelt meg neki) Ergo, jogom van eldönteni, hogy kivel szeretném az időm ismerkedésre fordítani, s mivel ismerem magam, az életem, tudom hová tartozom, így ha leírom azt, akkor joggal el is várhatom. Egyáltalán nem értek egyet azzal sem, ha nem képes bemutatkozni valaki, hisz éppen azért van itt, hogy ismerkedjen, vagyis meséljen magáról. Az pedig végképp felháborító feltételezni valakiről, hogy azt ír, amit akar. Egy kapcsolatot hazugságra nem lehet építeni. Feltételezni pedig a másikról azt, hogy nem őszinte, az bizony szegényes bizonyítvány. Nem beszélve arról az aprónak semmiképpen sem tekintetendő tényről, hogy egy levél egy értő fél számára igenis beszédes. Ha nem felel meg nyomokban sem az igényeknek, akkor arról beszél, ha pedig megfelel, akkor a kifejezésmódja, a helyesírása, a kommunikációja mesél... szerintem.

Csabi
Csabi küldte
május 24. 19:29

Mi a véleményetek az "elvárásokról"??? Nagyon sok adatlapon(más helyeken is) látok pontokba szedett elvárásokat a másik ember felé. Hogy különböző elvárásoknak kellene megfeleljek. Van,hogy nagyon is soknak. Nyilván van egy két alapvető elvárás, de azt hiszem nagyon sokan túltolják már ezt a dolgot. Pl levelezgetéseknél bárki azt írhat magáról amit akar.. Akkor megfelel?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország