Érzelmes férfiak

indította: Zoltán
Norbert
Norbert küldte
március 01. 13:52

@Lajos: Az érzelmeket több féleképpen is ki lehet fejezni. 😁 De ez inkább a vicces hozzászólásodból indult ki.Legalább kicsit felpezsdült az állóvíz a fórumban.

1
Lajos
Lajos küldte
március 01. 13:12

Örülök, hogy mindenki értette a hozzászólásomat az "érzelmes" férfiakhoz...

Norbert
Norbert küldte
március 01. 12:36

@Krisztián: Zongorám,dj pultom nincs.Maradt a mosógép, íróasztal zuhanyfülke ablakpárkány..😁De hogy a témához is kötődjek,mindegyiket érzelmesen csináltam. 😁

Krisztián
Krisztián küldte
március 01. 11:42

@Lajos Haha :-) Zongorán nem, dj pulton igen, a jog tárcsa és egy poti bánta...

Lajos
Lajos küldte
március 01. 11:25

@Krisztián: Egy vicc jutott eszembe... Nem lehet mindig a röl beszélni... Beszélgessünk inkább..., mondjuk a zenéröl! Csináltad már zongorán?

2
Krisztián
Krisztián küldte
március 01. 11:19

Szeva Zoli :) Tehát beszélgetnél érzelmes férfiak párkapcsolatairól.. Tök jó kijelentés, dobj fel egy labdát 😎 Vagy én?! Mondd csak.. ha összejössz egy nővel akivel komolyabb elképzeléseid vannak, elmondod a uális gondolataidat őszintén az elején, nem félve attól hogy mit gondol majd ezért rólad? Vagy kihagyod, és belemész a kapcsolatba tudván hogy itt sem lesz beteljesítve a gondolatad, viszont “kell” valaki akit szerethetsz akivel törődhetsz, blablabla.

1
Csaba
Csaba küldte
március 01. 10:00

Érzelmek fontosak , sokan a külső alapján ítélnek és ez a sok szakítás oka is . Nem volna szabad elkapkodni és sürgetni a dolgokat , vagy is én így gondolom , de nem vagyunk egyformák és ez így szép. Személy szerint többre értékelem a belsőt mint a külsőt . A test képes megöregedni , de a lélek öröké fiatal maradhat ha ápolják :) .

2
Szilvi
Szilvi küldte
március 01. 00:31

@Zoltán: nem hiszem hogy az élet szolgálat lenne, az már függőséget jelent, At élet szabadság, boldogság, választások sorozata, egyszer magamat választom, egyszer a másikat, szabadon...

2
Lajos
Lajos küldte
február 25. 13:12

Az igazi szerelem az, amikor mindig van otthon tiszta zokni és vacsora. Attól függetlenül, hogy ki főz vagy mos...

1
Lili
Lili küldte
február 24. 21:39

@Zoltán: nem igazán tudok hozzászólni, mert nem értek egyet azzal az idézettel.

1
Zoltán
Zoltán küldte
február 24. 11:43

Szia! Szívesen beszélgetnék (ismerkednék) az érzelmes férfiak párkapcsolatairól. "A szeretet, szerelem az, amikor engem jobban érdekel a Te kapcsolatod Önmagaddal, mint a kapcsolatod Velem. Hisz én már elfogadtalak és szeretlek. Engem az érdekel, hogy Te elfogadtad-e és szereted-e magad." Hiszek a szeretet erejében! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ „Élni annyi, mint szolgálni.” Brian Tracy Várom a hozzászólásokat, véleményeket! Szép napot!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország