Ezek a kedvenc társkeresős vicceink

indította: Balázs
Judit
Judit küldte
szeptember 19. 16:28

Nagyon, nagyon jók a viccek, én is könnyesre nevettem magam :):) Óriási 😁😁

Mária
Mária küldte
szeptember 13. 16:21

@Márta: Nagyon jók a viccek! Köszi! Könnyesre nevettem magam.😅

Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 13. 13:19

@Lajos: Remélem, nem éljük meg azt, hogy tényleg lesz, mert néha már kezd az egész egy rabszolgavásárra hasonlítani :)

Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 13. 13:15

@Krisztina: Hát ez óriási :))

Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 13. 09:17

Facebookon régebben keringő szöveg: "Ojan jányt keresek aki nagyon szeresse, ha mindene meg van, de szelíd aszóny. Tuggyon főzni meg takaríccson, szeressen engemet ne csak a pénszemért, meg a házamé ( vegyes építésű eegyenest a cigány telep elelyén )! Amit én nyujtok te neked, fászni nem fogol egész télen jó be leszel ami fa van az erdőbe mint a tijéd hajjak meg, ennünk mindig lesz mit, a szomszédnak nagyon sok tyukja meg kokasa van. Becsületes vagyok 2 hónapja szabadultam, pénzünk mindig lesz nagyon jó vagyok zsugába, meg eljárók vasazni is meg néha egy kis lomi, idővel meg a családi is jó fog fiszetni 2-3 puja után! Ha frankón bejövök én te neked irjá ne szégyellőskőggyé de büszke se legyé nem szégyen ha bejövök válajad fel magadat! U.i: Ha gyórsan tőtöd a cigit te vagy aki kel!"😂 Ui:egy másik társkeresés láttam olyat, ahol sok sületlenség mellett az is szerepelt, hogy:"itt lakjál a szomszéd utcában, mert messzebbre nem megyek". Azóta nagyon sok olyat láttam aki max. 10 km-en belül keres, gondolom azok kifigurázására került bele ez a kitétel.

3
Márta
Márta küldte
augusztus 04. 19:09

Nem éppen társkereséssel kapcsolatos viccek, de szerintem jók,legalább is engem megnevettettek. 🙂 Nyáron, nagy ben mentünk bevásárolni. Ahogy bekanyarodtunk a Tesco parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy nehezen azért beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a kocsit. Ahogy visszafelé toltam a bevásárlókocsit, láttam, hogy az autónk eleje fel van emelve, és alatta fekszik a férjem. Kilóg a kocsi alól két szőrös lába, és a rövidnadrágjából kikandikál a szerszáma. Néhány szájtáti meg ott vigyorgott. Leguggoltam, és egy gyors mozdulattal visszapakoltam a helyére. Ahogy felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán. Hosszúnadrágban! Rövidnadrágban a szerelő volt. Három öltéssel kellett összevarrni a homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba. Tanulság: Mindig figyeljünk, mit vesz fel a párunk reggel, és természetesen emlékezzünk rá, akármilyen van! .......................................... Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielőtt a kocsi megjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, és felrohant a lépcsőn. A férjem a macskát kereste, amikor megjött a taxi. El akartam titkolni a sofőr elől, hogy a ház őrizetlenül marad,ezért azt mondtam: - A férjem rögtön jön, csak felment elköszönni az anyámtól. A férjem néhány perc múlva jött is, beült mellém a taxiba, és azt mondta: -A vén dög az emeleti szobában az ágy alá bújt. Egy fogassal kellett kikergetnem. .......................................... Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a bemondónők olvastak fel esti mesét. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollégát kérték fel a mesemondásra. ( Ebben a verzióban nincs megnevezve, de már ismerjük a jó orgánomú bemondót). - Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves figura. Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, folytatta: - ..és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollégák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót: ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam.. .......................................... Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására. A baranyai megyeszékhelyről az út - busszal - kb. 1-1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja lapos kúszásban elfoglalni a székeket. Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel: - Hol késtetek, Parasztok? Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza: -Hát b... m.., lerobbant a buszunk!

4 1
Zsóka
Zsóka küldte
július 24. 17:11

Egy férfi napozik a tengerparton. Amikor hazaér látja,hogy mindenhol lebarnult,csak a farka nem. Másnap lemegy a tengerpartra és beássa magát a homokba,csak a farkát hagyja kint a napon. Két idős hölgy arra sétál. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével és azt mondja: - Látod drágám,ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott,30 évesen megőrültem érte,40 évesen könyörögtem érte,50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte,60 évesen imádkoztam érte. Most itt vagyok 70 évesen a büdös...... életbe,vadon terem és nem tudok lehajolni érte....

1 5
Béla
Béla küldte
július 23. 01:14

@Krisztina: Dobd el a tegnapi vajat. Holnap kettőre a Lidliben :) Levajazzuk! :)

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 22. 23:40

"Üzenem mindenkinek aki nem a Facebook-on keresi a párját, hogy holnap kettőkor a Lidl-ben leszek... A vajnál várlak..! " Most jött szembe... én meg már vettem vajat és nem is ott, holnap se kelek el úgy tűnik🥺😁.

3
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
július 04. 21:44

"Akinek nincs humorérzéke, az kicsinyke vétkeket se tud megbocsátani. A humorérzék tehát etikai jelentőségű." (Ancsel Éva)

1 1
Linczinger
Linczinger küldte
július 04. 17:44

@Krisztina: ez mindent vitt! 😁😁😁😁

1
Éva
Éva küldte
július 04. 11:09

@Zsuzsa: Ez óriási... Orwell-i! :-))))

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország