Meglepő első randik! Te mire gondolnál?


Meglepő első randik! Te mire gondolnál?

Az első randik alkalmával végre személyesen is találkoztok egymással és néhány perc alatt kiderül, hogy kivel is leveleztél a társkereső oldalon az elmúlt napokban. Az Első Találkozás ismerkedős oldal megkérte az olvasóit, hogy számoljanak be a korábbi években velük megtörtént, legkínosabb randi élményeikről. Köszönjük, hogy ilyen sokan írtatok nekünk! A beküldött sztorik között voltak érdekesek, nagyon furcsák és viccesek is. Te mire gondolnál és hogyan reagálnál egy hasonló helyzetben? Írjátok meg a kommentekben!

Az egyik hazai netes társkeresőn ismerkedtem meg egy budapesti szexuál pszichológus nővel. Már az adatlapja is rendhagyó volt, mivel a viszonylag hosszabb társkereső bemutatkozója végén volt egy kódsor és egy mondat, miszerint csak annak az üzenetére válaszol, aki elküldi ezt a kódot neki az első üzenetében. Mint utólag kiderült erre azért volt szüksége, hogy leellenőrizze valóban végig olvasták-e a férfiak a bemutatkozását. Na mindegy is, sor került az első randinkra, amiben szintén furcsa volt, hogy ő szerette volna kiválasztani a randi helyet és azt, hogy vacsorázni menjünk. Belementem a dologba, de az még csak hagyján, hogy nem igazán jött be nekem a stílusa és a kinézete sem élőben.

Viszont kikérte a legdrágább előételt, levest és főételt illetve a desszertet is. Majd az előételen kívül semmit sem evett meg, hanem becsomagoltatta.

Nagyjából 20.000 forintot hagytam ott a helyszínen, pedig nekem elég volt egy normál főétel is. Ezek után hazavitette magát és a nemrég vásárolt kocsimban kilötyögtette a (majdnem csúnyát írtam) levesét. Végül képes volt a szemembe mondani, hogy szerinte jól sikerült ez a randevú és szívesen találkozna velem holnap is. Gondoltam magamban, biztosan ebédidőben…

randi egy szexuál pszichológussal
randi egy szexuál pszichológussal

A mai napig kellemetlen érzés fog el, amikor arra a bizonyos vakrandira visszaemlékszem. Volt egy olyan időszak az életemben, amikor viszonylag sokat jártam különféle vakrandikra, még mielőtt elkezdtem volna az online társkeresőket használni. Az egyik ismerkedős estén egy elég furcsa szituációba keveredtem, amit nem kívánok senkinek sem.

A vakrandin az anyám nem is olyan friss barátjával kerültem egy asztalhoz, szemtől szembe.

Gondolom mindenki ismeri az ilenyfajta randikat. 7 nő és 7 férfi, akik kb 10 percet beszélgetnek egymással szemtől szembe. Előre nem lehet tudni kik lesznek ott a randi eseményen, csak a helyszínen derül ki. Ha nem tetszik senki vagy kényelmetlen a szituáció akkor is végig kell csinálnod azt az 1 órát. Amikor rá került a sor, 10 percen keresztül csak egymást néztük anyám barátjával és közben pontosan tudta, mi vár majd rá a rendezvényt követően.


A LEGKÍNOSABB RANDI SZTORIK
Forrás: Tokár Tomi

Pár évvel ezelőtt történt, hogy egy normálisnak tűnő sráccal randiztam. Elhívott vacsorázni egy pizzériába, nagyon illedelmes volt és jó beszélgető partnernek is bizonyult. Csodálkoztam is, hogy még miért nem talált rá az igazira. A vacsora végén kimentem a mosdóba, viszont a táskámat a széken hagytam, így félúton visszafordultam érte.

Nem számított rá, hogy ilyen hamar visszamegyek. Szóval, ahogy hátulról közeledtem felé, észrevettem, hogy a telefonján nagyban Tinderezik.

Azért kíváncsiságból és persze kicsit ironikusan rákérdeztem: Jól láttam, hogy az előbb éppen találatod volt. Erre felállt és elegánsan távozott, csupán a számlát felejtette el kifizetni.

Randi egy Tinder GURU-val
Randi egy Tinder GURU-val

Egy komoly társkereső oldalon ismerkedtem meg Bálinttal, aki tőlem kb. 100 km-re lakott. Nagyjából 2 hétig leveleztünk egymással, amíg sikerült egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni az első randikhoz. Habár nem láttam még élőben, de telefonon is sokat beszélgettünk egymással. Nagyon szimpatikus volt a számomra, nem is egyszer intim dolgokba is belementünk a szavak szintjén, szóval nem volt kétséges hogy megfogom csókolni az első találkozás alkalmával. Eljött a nagy nap, úgy alakult hogy én utaztam le vidékre és azt beszéltük meg, hogy az állomáson fog engem várni. Leszálltam a vonatról és megpillantottam, amint egy hatalmas virág csokrot tart, egyből tudtam, hogy ő lesz az.

Oda rohantam hozzá és megcsókoltam azonnal. Kicsit szokatlan volt ahogy csókolt, mintha nem tudta volna elsőnek, hogy mi fog történni. Aztán odalépett egy nő és elkezdte a táskájával ütni Bálintot. Csakhamar kiderült, hogy ő a feleségét várta és nem vele leveleztem. Óh, basszus ezt benéztem.

A szerencsém, hogy az igazi Bálint ott állt majdnem mellette és az egész jelenetet mosolyogva végignézte, majd úriember módjára tisztázta a dolgot. Nem lett válás belőle és mi is egy jót nevettük rajta így utólag. Mondjuk a mai napig nem értem, hogy Bálint miért nem hozott virágot nekem...

Ezt kicsit benéztem
Ezt kicsit benéztem

Péterrel az első randinkra a Margitszigeten került sor egy szép nyári délutánon. A fás-ligetes részen sétáltunk és fagyiztunk, ahol már kevesebben jártak. Beszélgettünk az élet nagy dolgairól és a terveinkről, amikről ilyenkor szokás. Ki mivel tölti a szabadidejét, mivel foglalkozunk, kihez melyik társkereső illik a legjobban és miért, nevettünk sokat a megtörtént randi sztorikon, aztán szóba került, hogy Péter sokat utazik üzleti okokból és a telefonján elkezdte mutogatni merre fele járt az elmúlt hónapokban.

Aztán amikor a Berlini utazásáról mutogatta a fotóit, jött egy facebook messenger üzenet Adritól. Én is szeretlek kicsim!

Meglepődtem az üzeneten - persze ő is -, de sikerült kivágnom magam a helyzetből: Kicsim, most lett még egy vicces randi történetünk mindkettőnknek. Talán összefutok egy őszinte férfival, akivel jót nevetünk majd ezen a történeten is, mondtam neki. Megköszöntem a fagyit és gyorsan elköszöntem tőle.

Jött az üzenet: én is szeretlek!
Jött az üzenet: én is szeretlek!

Egy társkereső programon vettem részt, amit szingliknek szervezett az egyik társkereső iroda. Ez egy kirándulós randi volt és kb. 15-20 ember vett részt az eseményen. Mondjuk már elsőnek láttam, hogy kinézetre nem igazán jön be senki, a kis túrát azért végig csináltam a többiekkel, ha már befizettem az összeget. Az egyik férfival időközben egész jól elbeszélgettünk, mint kiderült régóta egyedül él és emiatt magányosan szokott kirándulni és utazgatni a nagyvilágban. Elmondása szerint az igaz szerelmet kereset, egy olyan nő személyében, aki vele tartana az utazásai során is. Amikor vége lett a programnak megkérdezte hazavihet-e egy darabon a kocsijával. Normálisnak tűnt, szóval semmi rosszra nem gondoltam. Aztán szólt nekem az indulásunk után pár perccel, hogy adjam már előre az ásványvizes üveget, mert szomjas. Lehet nem kellett volna...

Hátranyúltam az ásványvízért és nagyon meglepődtem, amikor a hátsó ülesen 2 gyerekülés volt felszerelve.

Szóhoz sem jutottam hirtelen. Szóltam neki, hogy kiszállnék a kocsiból. Szerencsére szó nélkül megállt, én kipattantam gyorsan és felszálltam a legközelebbi villamosra. Gondoltam a társkereső programok helyett, inkább a gyerekeivel lenne!

Vannak még kínos randik
Vannak még kínos randik

Van olyan, aki a nagy számok törvényében hisz az első randik megszervezésénél. Gondolom bárki, aki fizetős vagy ingyenes társkeresőkön ismerkedik, egyszerre több mindenkivel levelezik és beszélget. Ebben nincs is túl sok kivetni való, ez egy ilyen műfaj napjainkban. Viszont ami velem történt azt már kicsit túlzásnak éreztem. Az egyik budapesti Frei kávézóban volt randim megbeszélve 17:00 órára, én viszont kicsit hamarabb, kb. 30 perccel már megérkeztem a helyszínre.

Tamás már ott volt, de nem egyedül. Éppen mosolyogva és puszilgatva zárta le egy ajándékkal az előző randiját.

Szépen megvártam amíg befejezik a búcsúzkodást, majd amikor az illető hölgyemény elment odaléptem Tamáshoz. Gondoltam rákérdezek mi a helyzet, lehet mégsem randija volt, csak az egyik ismerősével beszélgetett. Nem nagyon titkolózott, maga mondta el, hogy most volt a mai napon a harmadik randis találkozója és én leszek a negyedik a sorban. Gondoltam legalább annyi esze lehetett volna, hogy nem ugyanoda szervezi mindet. Elillant a varázslat, így inkább leléptem.

Érkezz időbe a randira
Érkezz időbe a randira

Kiírtam az adatlopmra is, hogy számomra nem a külső az elsődleges szempont az ismerkedés során, viszont azt mindig is elvártam, hogy a randi oldalra feltöltött fényképek és adatok a valóságot tükrözzék. Mindenki hallott már az interneten keringő történetekről, amikor valaki teljesen más jelent meg a találkozón, mint aki a fotókon volt. Én úgy voltam ezzel, hogy 2018-ban már senki sem trükközik ilyesmivel, minek rabolnánk egymás idejét hamis adatokkal. Hát tévedtem.

Találkoztam Évivel. Sajnos elfelejtette közölni, hogy a fotója 3 évvel ezelőtt készült és felszedett 40 kilót azóta, mivel azt írtam a bemutatkozómban, hogy a külső nem számít. Inkább nem szólt erről, mert a szép belső úgyis megérint majd engem.

Ezzel a szemléletmóddal csak egy problémám van, ha a legelső találkozást egyből egy hazugsággal indítja valaki, akkor mit várhatok majd tőle a következőkben. Én egy komoly kapcsolatot keresek, ami az őszinteségen és egymás megbecsülésén alapszik.

A külső valóban nem számít?
A külső valóban nem számít?

Azon a bizonyos napon a kis peugeot 206-osommal indultam el a megbeszélt randevúra. Nőként persze mindig óvatosan vezetek, azonban szerencsémre pont ekkor kellett leesnie a kocsimról az oldalvédőnek. Van ilyen... gondoltam magamban. Félre álltam, majd visszasétáltam az elhagyott műanyag lécért. Éppenhogy visszaértem a kocsimhoz, amikor egy fehér BMW-s csoda gyerek odaszólt nekem.

Mivan szöszi! Szétesett a tragacsod? Vigyorgott egyet majd elhúzott.

Pont a szemembe sütött a nap, így az arcát nem láttam jól. Nagyot néztem, de nem különösebben foglalkoztam vele! Aztán picit késve megérkeztem a megbeszélt helyre. Leparkoltam és láttam, hogy a fehér BMW is ott áll pár autóval arrébb. Akkor átfutott egy furcsa érzés bennem. Vajon ki szállt ki a BMW-ből?? Igen, az a pasi aki éppen elhívott randizni. A történet itt hamar be is fejeződött.

Teázni hívott el Gábor az első találkozás alkalmával. Már az első 5 másodpercben részemről kiderült, hogy nem fog menni a dolog. Szinte semmi sem stimmelt vele kapcsolatban és ami a legidegesítőbb volt, miután leültünk, 5 percen keresztül rezgett a telefonja a zsebében. Azt hitte, hogy nem veszem észre vagy nem hallom. Végül szóltam neki, hogy vegye fel nyugodtan, de ő inkább kinyomta. Fogalmam sincs ki hívogatta, de gondolom nem a nagymamája. Nem akartam az időt túl sokáig húzni, egyenes módon közöltem vele mi a szitu: nekem nem jön be.

Ezután nem is nagyon próbálkozott tovább, viszont megkért arra, ha van egyedülálló barátnőm, aki hasonlít rám, szóljak már neki egy-két szót az érdekében.

Nevettem egy nagyot! Kérdeztem, ki vagyok én egy fejvadász vagy valami társközvetítő iroda? Bevágta, hogy sikeres randi esetén fizetne is érte! Itt nekem betelt a pohár, leraktam az asztalra a teám árát és elhagytam a helységet.

Ha nincs ló, jó a szamár is
Ha nincs ló, jó a szamár is

Természetesen az online társkereséstől ezek miatt a vicces történetek miatt senkinek se menjen el a kedve, mi is több hónapon keresztül gyűjtögettük ezeket a randi sztorikat a magazin olvasóitól. Ha érdekelnek hasonló randis történetek, ezen az oldalon olvashatsz továbbiakat. Érdemes tudni, hogy a jó randihoz és a pártaláláshoz kell egy kis szerencse és másoknak is bevállt randi tippek kipróbálása.

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102