Félresikeredett randik, mert ilyenek is vannak

indította: Évica
József
József küldte
január 27. 12:07

@Elvira: azt a hölgyek is megteszik , hogy régi fotóval operálnak , vagy a mostanit fotoshop használatával próbálnak csalni. aki megteszi az csak saját magát csapja be , mert az első találkozásnál jöhet a kínos magyarázkodás.. belefutottam olyanba is amikor a hölgy 59 évet jelölt be kornak , aztán hónapok múlva elszólta magát egy a vitrinbe levő tárgyra mutatva : " ...ja az? azt a 62 szülinapomra kaptam... akkor derült ki csak félévvel fiatalabb .

Brigitta
Brigitta küldte
december 10. 19:39

@András: Nem volt itt de lehet :D De nem volt a zsánerem :D

Brigitta
Brigitta küldte
december 10. 19:16

Hát én már az írásból pl kitapogatom milyen állapotban van mentálisan mi a fontos neki. Igaz azt gondolom,hogy amit ő elvárna a leendőtől azt ő is úgy csinálja. Én már belefutottam olyanba,hogy anyuka hívogatta éjjel a 46 éves fiát na az elcseszett randi volt... De úgy rendszerint hívogatta. Vagy mentünk volna valahova és anyuka akart menni.... Hát elmentek ketten :D Sztem most is otthon ül egyedűl anyukával :D

Béla
Béla küldte
december 09. 22:57

Félresikeredett randi? 🤔 Ilyen nekem nem is v… Jaaa, de!!! 😳 Itt most viszonylag új vagyok, de még 2011-ben, amikor még aktív voltam egy másik TK-n, volt egy olyan "randim", hogy elmentem autóval a hölgyért, és amikor meglátott, valami olyasmit talált mondani, hogy: "Na, jó! Én többet nem társkeresőzöm." Ez magyarra fordítva kb. "hogy nézel ki, b+!" Ennek ellenére voltam olyan balga, hogy elvittem egy vendéglőbe, ebédeltünk… és… 🤔 A végére már nem emlékszem. Biztos, töröltettem a memóriámat. 😅

Kriszti
Kriszti küldte
november 08. 16:20

@Laci: szerencsére elkotródott az életemből. Idegesítő egy figura volt. A fiókom is rendben van eddig. 👍

Laci
Laci küldte
november 08. 15:10

@Kriszti: Szerintem ez neked való, hazudik, más találka hely, és a késés a a legfontosabb. Bocsaánat, de he ha én talákozok valakivel, azt be tartom, a szavam szent. Ez egy gerinctelelen, meg zsarolt, Kíváncsi vagyok. nem lehet feltörni egy fiókot remémem egyet értettek,. Szálykaratés, ahogy mondták. Nem ismertk sajnos, :)

Gábor
Gábor küldte
november 06. 07:01

@Kriszti: nyugodtan tiltsd le, nem kell vele foglalkozni, nagy eséllyel csak szájkaratézik az illető. Sajnos marha gyakori dolog mostanában az ilyen. Viszont adnék egy tanácsot, ha megengeded: kapcsold be a kétfaktoros hitelesítést a Messengeren / Facebook-on (ilyenkor a belépéshez kapsz egy hitelesítő kódot SMS-ben, azzal tudsz belépni a felületre), ezzel jóval védettebb leszel abban az esetben, ha mégis megpróbálkozna a feltöréssel.

1 1
Kriszti
Kriszti küldte
november 04. 23:57

Sziasztok! A legújabb rém sztorim egy hete kezdődött... Másik társkeresőn reggel egy hangüzenet várt, szimpatikusnak tünt az illető, igy gyors válasz után megbeszéltünk egy találkozót egy nyilvános helyen. Negyed órával az időpont előtt, megkérdeztem, hogy merre van? Jaj, elaludtam, de mindjárt taxiba ülök és megyek (nem hiszem el, hogy én mindig ilyen link alakokat fogok ki!). De, hogy inkább egy másik helyen fussunk össze... Nem igazán tetszett a hozzáállása, de kíváncsi voltam az illetőre, oké belementem, persze késett. Igy utólag legkésőbb akkor kellett volna lelépni! Ettem egy sütit, Ő kávézott. Folyamatosan beszélt! Volt, hogy rászóltam, na most én beszélek, de még akkor is belém folytotta a szót sokszor. Viszont ezt leszámítva viszonylag jófejnek tűnt. Este folytatódott a csetelés és a beszélgetés is. A lényeg, hogy olyan dolgokat mesélt el magáról, ami totál kamu és ijesztő is. Viszont rólam nem igazán kérdezett. Persze, így már én is inkább menekültem volna tőle, de a pasi mindent bedobott, ha letiltom msn-en majd fetöri stb. Hiába mondtam neki, hogy nem vagyok kíváncsi rá, nem akarok semmit tőle, csak hajtogatta a saját hülyeségét. A hangüzeneteket természetesen lementettem. Óriási tanulsága van számomra e történetnek! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb az első rossz megérzésemnél ott hagyom az illetőt!! Bocsánat,hogy ilyen hosszú lett.

1
Zoltán
Zoltán küldte
november 04. 22:56

@Gábor Amiket említesz, azok a Büntető Törvénykönyvben kodifikált kategóriák. A postafiókba (email), Fb. profilba történő illetéktelen behatolás a magántitok megsértésének, illetve számítástechnikai rendszer és adatok elleni cselekménynek minősül. Magánvádas, azaz, akiével megteszik, az élhet az ügyben feljelentéssel. Nagyon könnyen lekövethető, bizonyítható, épp az informatikai háttér miatt, rendőrök, ügyészek is szeretik, könnyű ügyek. Teljesen mindegy, hogy az elkövető mivel van tisztában, mivel nincs, nem trógerkedünk, és nem tűrjük. Honorálják az ilyesmit, még ha pitinek látszik is a cselekmény! Az elkövető vészhelyzetre hivatkozását sem fogadják majd el az említett szituációidban.

Tamás
Tamás küldte
november 04. 22:15

Kedves Gábor! Nekem is volt egy olyan randim mikor a hölgy ex barátja véletlenül megjelent miközben sétáltunk az éppen aktuális választottammal. Mivel ez nagyjából húsz évvel ezelőtt történt tényleg véletlenül mert akkoriban az informatika gyerekcipőben járt és a telefonján mindenki csak "kígyózott". De a hölgy ezzel együtt is szimpatikus volt nekem. Ő lett a feleségem és egy 17 éves kapcsolat lett belőle és két tüneményes kislány. Ennek a kapcsolatnak 2 éve lett vége azért vagyok itt. Csak azt akarom mondani, hogy alakulhatnak a dolgok úgy, ahogy nem számítunk rá, és nem várt helyzetek is közbejöhetnek nekünk pedig tudni kell helyén kezelni a dolgokat es elfogadni, hogy nem mindent tudunk irányítani és néha csak megtörténnek.

2
Gábor
Gábor küldte
október 19. 22:58

@Marika: feladni nem fogom, ezt az egyet megígértem magamnak és pár olyan embernek, akik fontosak számomra. Nem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy elő tudjon bukkanni egy féltékeny férfi vagy nő az elő randin. Sajnos az informatika korában élünk, elég, ha tudja a jelszavunkat, máris hozzáfér minden elérhetőségünkhöz, simán megnézheti, mikor hol mit csinálunk. Ha valaki betegesen féltékeny (akár férfi, akár nő) meg tudja ma már találni a megfelelő módszereket arra, hogy akár az ember minden lépését figyelemmel kísérje. Nem kell nagy ördöngősség, elég egy elolvasott email vagy üzenet és máris megfogható, hol és mikor találkozik két illető. Sajnos mindhárom esetben, mikor felbukkant valaki, esélyesen pontosan ez történt.

Marika
Marika küldte
október 19. 20:11

Kedves Gábor! Ne add fel. A történeteid nagyobb részében a férfiak miatt lett negatív a randi :( és nem az aktuális hölgyek okozták a csalódást. Ez részben jó jel. :) Bár nem értem, hogy egy első randit hogyan lehet úgy kitalálni, hogy előbukkanjon vagy egy ex, vagy gyerek, vagy bárki. Nekem még a sokadik randin sem bukkant elő senki (szerencsére), főleg ha én nem akarom. :) De nem vagyunk egyformát. Sok sikert!

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország