Fényképes párt keresek az ingyenes társkeresőn

indította: Balázs
Balázs
Balázs küldte
április 25. 18:39

Amikor jelentitek azokat, akik nem illenek a közösség normáiba, azzal mindig azoknak segtítetek, akik komoly párt keresnek itt a társkeresőn! Szóval köszönöm, a nevükben is!

5
Márta
Márta küldte
április 25. 16:48

@Balázs: Rendben,értem. Szívesen! 😉

1
Balázs
Balázs küldte
április 25. 14:30

@Márta: és mindenkinek, ha bármilyen gyanus fotókat találtok, jelentsétek az illető adatlapján! Az illető sosem tudja meg, ki jelentette fel! Viszont ezzel a többi párkersőnek igazán sokat segítetek... Köszi!!!

2
Kata
Kata küldte
április 25. 09:55

@Márta: Az erkölcsös szülő? Biztos egy erkölcsös barátt. Ha már pedagóguspálya. Amikor az etika tantárgy oktatását bevezették, nem akarták engedni, hogy elvált tanárok is taníthassák. Később enyhítettek ezen a diszkriminatív szigorításon. A XXI. században itt tartunk!!!

1
Márta
Márta küldte
április 25. 09:43

@Dávid: Egy korábbi hozzászólásomról beszélsz,ahol arról meséltem,hogy járt egy ismerősöm kolléganője.Azt azért tudni kell,hogy ez a hölgy Debrecenbe,egy egyházi iskolába tanított,ahol már azt sem vették jónéven,hogy elvált. Az egyik szülő megtalálta egy társkereső oldalon és feljelentette az iskola vezetésénél. A szülők összefogtak és kérték,hogy ne tanítsa a gyerekeiket,mert milyen erkölcsei lehetnek egy olyan nőnek,aki társkeresőn keresi a párját. Ugye,hihetetlen,hogy ez megtörtént eset? Pedig így van,igaz nem mostani a történet,kb 15 évvel ezelőtti,és nem tudom,mi történt ,hova ment el dolgozni,csak annyit hallottam,annyira megtörték,hogy egyedül nevelte fel a kislányát. Sajnos vannak ilyen rosszindulatú emberek,akiket nem érdekel,mi lesz a következménye a tettének,tönkreteszi-e a másik életét.Azt is megkérdezném,felelős,és erkölcsös szülőként (aki feljelentett), mit keresett egy társkereső oldalon,hogy szembetalálkozott a tanárnő fotójával?

1
Krisztina
Krisztina küldte
április 25. 08:49

@Márta: ez nagyon durva,5-6 fotó es személyazonosság...a fizetős keresőkön pedig gondolom,ha fizetős profilok nem is tötlik őket jelentésre sem? Nekem is volt trollos sztorim több fotóval,munka,szabadidő,hobbi,családi képekkel is.Azok profi csalók voltak,adósságba akartak berántani...

1
Kata
Kata küldte
április 24. 15:05

@Márta: Vannak ilyenek. A lakhely sem stimmel. Életkorban az egyik adatlapon 40-es, a másikon 50-es. Kapcsolati státusza: egyik helyen elvált és van gyereke, a másikon nőtlen és gyermektelen. Úgy van vele, hogy valamelyik verzió csak bejön valakinek.

Márta
Márta küldte
április 24. 14:50

Egy másik társkereső oldalon figyeltem fel egy elég érdekes,számomra kicsit ijesztő fotóra.Azok között szerepelt,amit a rendszer dobott fel ajánlásként nekem. Ahogy tovább nézelődtem,megjelent ugyan az a fotó,de teljesen más adatokkal,aztán mégegyszer.....már nem emlékszem pontosan,5,vagy 6 alkalommal. A fotó ugyan az,de az életkor és a többi adat is különböző. Két eset lehetséges,vagy egy helyről lopták a képet,vagy ugyan az az illető próbált ismerkedni többször,hamis adatokkal.

1
Gabi
Gabi küldte
április 24. 07:20

Sziasztok, szerintem is nagyon jó ötlet a “kötelező” fénykép. Igaz nekem már volt szerencsém belebutulni egy ki tudja kibe, aki egy ausztrál filmszinészről küldözgetett fényképeket “magáról”, és mivel itt Európában mi ezeket a színészeket szinte nem is ismerjük, csak hosszú hetek után derült ki a turpisság, úgy, hogy akinek fontos vagyok a számára, érezte, hogy itt valami nagyon bűzlik, és hetekig kutatott utána nap mint nap .. a végére kiderült, de addigra én már persze nem láttam a rózsaszín ködtől .. ezt a csalódást senkinek nem kívánom, ezért javaslom mindenkinek, hogy a kezdeti fényképes szimpátia után, ha elindul a levelezés és a telefonálás, mindenképp ragazkodjatok a videobeszélgetéshez, hogy lássátok is, valóban ő ül e a másik oldalon .. remélem és kívánom, hogy nagyon sokan megtaláljátok akit kerestek ❤️. Üdvözlettel, Gabi 😊

3
Ferenc
Ferenc küldte
április 22. 14:01

Üdv. Alapelvárásnak tartom a fotót. Be kell ismernünk: Ha folyamatosan nem is, de első pillanatban a fotó dönti el, hogy bővebben kíváncsi vagyok e az illetőre. Ez a "virtuál kémia." Itt nagyon jó a biztonsági szűrés, más oldalakon még a fotó sem garancia, mert google fordítóval küldi az üzit: "te küldeni nekem sok pénzt, én utazni hozzád, és nagyon szeretni." És hasonlók. Más: távol álljon tőlem, hogy itt szőrszál hasogassak, meg ez az oldal társ és nem intim partner kereső, de a vitaindító mondat két értelmű. Párt, társat magamnak, vagy egy párt, két embert, férfit és nőt. (na, ezért biztos szét fognak trollkodni engem.)

2
Péter
Péter küldte
április 21. 21:04

Fénykép párti vagyok, de megtudom érteni azokat is akik valamilyen indokkal nem szeretnének magukról nyilvános , bárki számára látható képet feltenni. (rengeteg oka lehet én is tudnék kapásból többet is írni, hogy miért nem akarok képet mutatni). Nyilván tisztában van vele, hogy a saját esélyeit rontja, nem kicsit és ha így is megéri neki akkor legyen. Én engedném őket, de az azonosításuk elkerülhetetlen. Vagyis kötelező feltölteniük képet amit az admin / rendszer elbírál, ezzel enyhülhetne a bizalmatlanság a többiek szemében. Továbbá sajátban, kérésre, kölcsönös szimpátia esetén ehhez a feltöltött képéhez adhatna hozzáférést.

5
Beáta
Beáta küldte
április 21. 20:17

Szerintem alap dolog, hogy legalább egy képet felteszünk magunkról egy társkereső oldalra. Az lehet arckép, vagy akár egész alakos is. Én fénykép nélküli adatlapokat nem néznék meg. A fénykép az első szűrő, aztán az adatlap többi része. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor lehet egymásnak még küldeni néhány képet, de nem kötelező. A személyes találkozó dönt el mindent.

1 5

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország