Filmekről beszélgetés társkeresés mellett

indította: Norbert
László
László küldte
október 21. 19:56

Nemrég láttam Clint Eastwood rengeteg negatív kritikákat kapott filmjét a Cry Macho-t. Kellemesen csalódtam benne. Merem ajánlani azoknak is, akik nem szeretik Piszkos Harry-t.

Csaba
Csaba küldte
július 19. 22:16

@Zsuzsa: Át szoktam lépni a küszöböt, felülök a kerékpáromra, kirándulok, süteményezek a kávézóban, de valóban elolvasom online a híreket, fórumozgatok. Illetve a számítógép használata közel sem mindig netezést jelent, hiszen programot írok rajta, hardware-t tervezek, a programot lefordítom, majd letöltöm a készülő műszerre, tesztelgetem, ha valami nem tetszik, javítom a hibáit, újra próbálom. Vagy karbantartom távolról ismerősök számítógépeit. Az végül is interneten keresztül zajlik, de ugyanúgy egy terminálon írom a parancsokat, mint tenném ezt local host-on. :) Ellenben, ha közlekedek, megnézem a nőket, s nem dugom be a fülemet fülhallgatóval, nem meredek egy képernyőre, azaz nem zárom ki a világot. Miért tenném, amikor érdekelnek az emberek?

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 19. 21:24

@Csaba: Tudom, de a neten Te is lógsz. Kérdés, hogy mennyit és hogy ez hogyan befolyásolja az érzelmeidet vagy az emberi kapcsolataidat. Az előzetesben amit láttam ott inkább a fiatalabb korosztályról van szó. Emlékszem, Karafiáth Orsolya nyilatkozta egyszer, hogy napi 14-16 órát netezik, és van amikor napokig a lakását sem hagyja el. Ott azért már baj van.

Csaba
Csaba küldte
július 19. 19:26

@Zsuzsa: Nincs okostelefonom. :)

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 19. 13:10

Magyarországon július 27.-én mutatják be ezt a dán dokumentum filmet. Megnézem, pedig többnyire kerülöm azokat az infókat, amik szörnyű jövőképet festenek. Van két unokám.... "„Sajnálom az emberiséget. A telefon elrabolja az agyad, az elméd, már nem vagy önmagad” – ezt mondja egy pszichológus a Semmit sem érzek című dán dokumentumfilm egyik jelenetében, és egyben remekül össze is foglalja, miről szól David Borenstein filmje: megállás nélkül a netet pörgetjük és közben érzelmileg kiüresedett zombikká válunk." https://www.google.com/search?q=semmit+sem+%C3%A9rzek+d%C3%A1n+film&sca_esv=8ada79f7ea9a5b94&sca_upv=1&biw=1350&bih=639&tbm=vid&ei=L0eaZu2TGOWM9u8P_7es-AI&ved=0ahUKEwit58vF-bKHAxVlhv0HHf8bCy8Q4dUDCA0&uact=5&oq=semmit+sem+%C3%A9rzek+d%C3%A1n+film&gs_lp=Eg1nd3Mtd2l6LXZpZGVvIhtzZW1taXQgc2VtIMOpcnplayBkw6FuIGZpbG0yBBAhGBVImh1QzBBY4htwAHgAkAEAmAHUAaABpwaqAQUwLjUuMbgBA8gBAPgBAZgCBaACigbCAgUQIRigAcICChAhGKABGMMEGArCAgQQIRgKmAMAiAYBkgcFMC40LjGgB8QS&sclient=gws-wiz-video#fpstate=ive&vld=cid:4667293b,vid:575zcbsobdE,st:0

Reverencia
Reverencia küldte
július 16. 23:30

Ma láttam egy Hitchcock-filmet. A címe: Bajok Harryvel. Thrillerre számítottam, de ez inkább filmvígjáték volt. Jókat kuncogtam rajta, pedig szívesebben néztem volna valami érdekesabb, gondolkodós filmet.

Leonárd
Leonárd küldte
május 04. 13:12

@Zsuzsa: Fidel Castro kenyere és cirkusza. Soha nem dohányoztam. A dalok? Mindet szeretem. Mondjuk Ybrahim Ferrertől a 2 gardénia. https://www.youtube.com/watch?v=fugRvM6s5fc&ab_channel=WorldCircuitRecords Külön csillagos ötös Guajiro Mirabal elvtársnak (fúvós)

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
május 03. 20:04

@Leonárd: Igen, tudom. Talán a Chan-chan by Wim Wenders. 😊 https://www.youtube.com/watch?v=tGbRZ73NvlY (Mekkora szivar van a piros blúzos nő szájában!😁) És Neked?

Leonárd
Leonárd küldte
május 03. 17:59

@Zsuzsa: Sajnos már nem azok játszanak akiket Ray Cooder anno összeszedett (Talán még Barbarito Torres él). Én is inkább felvételről hallgatom. Melyik a kedvenc dalod?

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
május 02. 22:41

@Leonárd: Köszönöm az "ajánlást", feltétlenül megnézem. Azt hittem, hogy koromnál fogva már csak én ismerem a Buena Vista Social Club zenekart. Kedvenceim közé tartoznak, legalább 2 db CD van tőlük. Kubába sajnos nem sikerült eljutnom, -pedig de jó is lett volna- viszont Budapesten 2008-ban ott voltam a koncertjükön. Fantasztikus volt.🥰

1
Leonárd
Leonárd küldte
május 02. 22:15

@Zsuzsa: Wim Wenders és a Buena Vista Social Club :) Imádatos. Ehhez csak Altmann filmje hasonló, a Prairie home companion.

Csabi
Csabi küldte
május 02. 21:19

@Zsuzsa: Hát ha csak egy olyan emberhez eljut ez a gondolat, aki komolyan is veszi, akkor már egyel jobb lett a világ! 😉 Húú, de egyébként ismerős a sztori. Ma este meg is nézem! 😁

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország