Gyermek vállalás közel 50 évesen.

indította: Tünde
Robi
Robi küldte
február 12. 08:21

Hát nálam nagyon egyszerű prózai okai vannak hogy nincs gyermekem. Nem tudtam szülni! Párkapcsolataimat meg az átb...ás megcsalas stb...stb..jellemezte . Volt ahol marja fejemmel 9 évet vártam a gyermek áldásra. Aztán elgurult a gyógyszerem. Soha sem gondoltam hogy egyi iďőssen majd itt hajtom a csajokat!!! Hát sejtettem hogy nem fognak sorba állni a csajok a küszöbön. De ez még annál is nehezebb mint gondoltam. Írok én minden kicsit is szimpi nőnek. De az igények verik a csillagokat. Én meg azoknak nem szeretnék megfelelni!

László
László küldte
február 11. 06:20

Néhány vélelmezhetó ok, ami hirtelen eszembe jutott a késői gyerekvállalással kapcsolatban. Olyan szerencsés országban élünk, ahol sokaknak a fél életüket le kell élniük ahhoz, hogy egyfajta anyagi "biztonságot" tudjanak megteremteni például ahhoz, hogy egyáltalán elgondolkozhassanak a gyerekvállalás témakörében, és ez nem csak férfispecifikus dolog. Vannak akiknek szintén a fél életüket le kell élniük ahhoz, hogy egyszerűen tudatosodjon bennük, hogy igazából úgy tud kerek lenni az életük, ha saját családot -gyerekkel/gyerekekkel - alapítanak. Úgymond ekkorra "nő be a fejük lágya":-). (Szerintem ez sem férfispecifikus, mert nagyon sok hölgyet látok, ismerek, akik bizony csak negyven felé kezdenek el gondolkodni - majd kapkodni - ezzel a témával kapcsolatban., és ők még a jobbik esethez tartoznak, hiszen legyünk őszinték, szerintem nem nagyon van csodálatosabb művészi alkotás a világon az ember számára, mint egy, a teremtő által megformált saját gyermek.) Sokkal inkább aggályosnak érzem azt, hogy hol van hangsúlyozva ez a nagyon fontos téma a mai társadalmunkban. Mit tanulnak a gyerekeink az iskolában? Milyen külső hatások érik őket, hogy minden más fontosabb a számukra mint a család, családalapítás?

Tünde
Tünde küldte
február 09. 20:21

Kedves Attila.Nagyon Köszönöm a hozzászólásod.Megmosolyogtam.Több kommented olvastam ,és mindig az öszinte ,igaz ember szól belőled. Viszont itt az oldalon sokszor találkozom ezzel a kitéttel...Igy nyilván esélyünk sincs azoknál a férfiaknál. Igy most átérezem újra fiatalságom.... Csupán kiváncsi lennék,milyen okok lehetnek,amik fiatalkorban elnyomják,az efféle ösztönöket.

Attila
Attila küldte
február 09. 19:58

Hmmm....! Hááát, kedves Tünde, az 50-es szimpatikus pasi, lehet, hogy eddig nem kellett senkinek? És a végén egy ....vagy több társkeresőt gondolja megoldásnak? Nem lehet, hogy a gyerekvállalási vakerrel csak a komoly szándékot igyekszik elhinteni....persze, egy jó cél érdekében!! 🙂 Mert ugye ha 30-40 évesen nem akart megállapodni valamiért vajon miért akar az 50-es éveiben gyereket? És gondolom inkább egy 30-hoz, mint egy 50 évhez közeli hölgytől! 😉 A dologban, ki kell mondjam....van fantázia, talán nekem is ezt a vonalat kéne követni? ! Agyalok rajta! Mikor a gyerek tini, ő már egy aggastyán! Az ilyen esetekben azt hiszem "valami bűzlik Szíriában" 😃 Vagy Dániában?...... Mindegy, ott is! Jómagam pasiként, furállnám azt is, ha egy 58-60 éves hajadont látnék kerimbókálni a társkeresőn! Főként, ha a végső megállapodás érintettje, én lennék! Pont én!? !

1
Tünde
Tünde küldte
február 09. 19:57

Szia János. Köszönöm,hogy hozzászóltál a témához. A Te eseted az rendhagyó lehet.Én azokra a férfiakra gondoltam akik elöször szeretnének végre gyermeket.Vagyis még nincs nekik. Tiszteletre méltó,hogy nem adod fel,s szerepet szeretnél vállalni ebben is,biztos nem lehet könnyű. Ha elfogadsz egy tanácsot Tőlem:Fogd fel úgy a helyzetet:Én már nemzettem 5 gyönyörű gyermeket,és még szeretnék párat ,de egy csodálatos nőnek akivel együtt nevelhetjük fel őket szeretetben,boldogságban. Sikeres társkeresést,és addig kitartást kivánok Neked.

Janos
Janos küldte
február 09. 19:40

Több oka lehet, nálam pl. az, hogy az 5 gyerekem anyja nem akart osztozkodni a gyereknevelésen, kisajátította őket, és elköltözött velük. A válóperben esélyem se volt a gyerekekre.. Mi mást tudnék tenni, mint hogy újrakezdeni? Mindegy, hogy hány éves vagyok, nincs más választásom..

Mónika
Mónika küldte
február 09. 19:25

Tünde, ez nekem is feltűnt sok adatlapon. És értetlenül álltam előtte, kíváncsi vagyok én is a válaszokra.

Tünde
Tünde küldte
február 09. 18:14

Tisztelt Urak!Többször találkozom olyan profillal,ahol a szimpatikusnak tűnő férfi közel 50 -s éveiben szeretne végre megállapodni,mosoly.😀🙂.!!!. .Majd az uhhh:először gyermeket vállalna🤔😲.Vagyis részemről nem lesz ismerkedés... Lehet nem vagyok ezzel a gondolattal egyedűl a hölgyek körében,de ha esetleg páran megirnátok,hogy miért alakult igy az életetek,illetve eddig mi tartott vissza ettől a gondolattól benneteket? Természetesen csak ha publikus.Hiszen az én korosztályomban még divat volt a családalapitás. S azt már csak csendben merem megkérdezni,érzitek e ennek a hiányát? Mindenkinek szép napot kivánok!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország