Hatvanasként már mást jelent a randizás

indította: Erzsi
Szili
Szili küldte
január 01. 23:31

@Márta: ez így van

Márta
Márta küldte
december 30. 08:03

Az én tapasztalatom nem túl sok ezen a téren. De az nagyon rossz.😔 Azt mondták egy előadáson kezdeményezzünk mi Nők. Hát én megpróbáltam. Irtam több férfinak is hogy legalább írjanak hogy tudjunk beszélni. Hát nem nagy sikerrel jártam. Nem írnak.😏😏 Viszont volt olyan akivel beszéltem sőt személyes találkozást is megbeszéltünk amire persze nem jött el. Aztán volt olyan aki eljött de kijelentette hogy 60 év felett nincs mire várni átérezzük az életet.🤔 Arról nem is beszélve hogy 38-45 éves fiatalok bombáznak. A fiam majdnem idősebb.😔 Egyszóval nagyon nehéz már 60 körül párt találni 🥺🥺🥺

1
Évica
Évica küldte
december 29. 23:48

@József: Köszönöm Jozsó! A többi boszorkányégetőnek meg üzenem, hogy nem port akartam kavarni, csak őszintén leírni, hogy milyen érzések kavaroghatnak az emberben, amikor 60 éven felül szeretne belevágni egy új életformába. Voltam házas 16 évig, voltam özvegy két tinivel 38 évesen, voltam élettárs két hosszú alkalommal, ennek ellenére nem a 'depisek' közé tartozom, ahogy valaki itt írta. Sőt... Azért annak örülök, hogy több fórum olvasónak tetszett, mint akinek nem.:)

Imre
Imre küldte
december 28. 10:06

@József "hajrá csak így tovább ne is add ki a kezedből a " távirányítót"" - helyeseltél, egyetértettél azzal, akinek ilyen az egója, így él, így próbál társat találni.. Ebből arra lehet következtetni, hogy Te is így élsz, ilyen az egód, így próbálsz társat találni. Nálad legyen a "távirányító" Te vagy a főnök! Tehát egy megalkuvó, nagyon kétségbeesett nőt keresel, akinek már minden mindegy, csak legyen valaki. Ebben az esetben semmi meglepő nincs azon, hogy itt vagy, és még sokáig itt is leszel, mert ahogy olvasom a posztokat, igencsak erős jellemű, határozott elképzelésű nők vannak. Akinek osztottad a világnézetét, életvitelét, azzal akkor ne is próbálkozz! :) :) Mert ugye két dudás egy csárdában......

József
József küldte
december 26. 08:50

@Évica: usz Éva ! arra írtam amit az Erzsébet felhasználónak válaszoltál . hajrá csak így tovább ne is add ki a kezedből a " távirányítót" . maradj az aki vagy , de egy kapcsolat tele van kompromisszumokkal . tolerálni kell a másik fél hibáit , oda - vissza , és ha ez sikerül azt nevezik harmóniának . ezzel nem azt szeretném sugallni , hogy adjuk fel a saját magunk hozzáállását , elvárását az elképzelt társunkkal szemben . élni és élni hagyni elvet vallom , de ne akarjuk a másik felet megváltoztatni , magunk ideáljai szerint átformálni . Jozsó .....

1
Évica
Évica küldte
december 25. 19:24

@József: Köszönöm Józsi, de áruld el, hogy ebben a témában több alkalommal is írtam, mert nagyon érdekes ez a téma, végülis melyikre gondoltál? Köszönöm.

József
József küldte
december 22. 22:20

@Évica: ..annyira tökéletesen megfogalmaztad , hogy ehhez nincs mit hozzátenni . őszbe csavarodott buksimat meghajtom előtted....

Imre
Imre küldte
december 22. 08:08

@Tibor: "Ha nem akar társat az az ő dolga ,de ezt ne itt reklámozza, hogy milyen jó egyedül!" Ebben mondjuk van igazságod! Ha ennyire eufórikus állapotban van egyedül, azt csinálhat amit akar, akkor valóban minek neki társ. Ezekkel az elmesélt saját rémtörténetekkel - én is jártam így, én is jártam úgy - egy nagyon nagy baj van: hogy nem tudjuk/ismerjük a másik fél álláspontját, tapasztalatait a történetben. Lehet, akkor a sok like, meg "igazad van" vélemény nyilvánítás helyett a másik fél kapná ezeket.

Tibor
Tibor küldte
december 21. 14:48

Bocsássatok meg, de ez egy társkereső oldal, és olvassátok el a kommentjeit! Ha nem akar társat az az ő dolga ,de ezt ne itt reklámozza, hogy milyen jó egyedül!

Krisztina
Krisztina küldte
december 21. 09:44

@Tibor: Nem értem, miért írsz ilyeneket Évicának...

Imre
Imre küldte
december 21. 09:33

@Tibor: Szia. Mi a gondod ezzel a lánnyal? Én nem is találom, hogy mit írt.

1
Tibor
Tibor küldte
december 20. 17:50

@Évica: Még mindíg itt vagy ! Ma már az embergyógyászat olyan magas szinten van ,hogy a depidet nagy sikerrel tudnák kezelni!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország