Hello! Lelépnél külföldre egy új társ miatt?

indította: Tibor
Dénes
Dénes küldte
január 20. 22:31

Egy fontos kérdést feltennék: Próbáltuk ezt fordított perspektívából is nézni? Kimenne-e külföldre életvitelszerűen, akinek otthon párkapcsolata van? Természezesen nem azért, hogy a megtermelt javakat hazaadja. Nem a meggazdagodásom a cél, hanem a tervezhetőség megléte, mellyel élni fogok.

Dénes
Dénes küldte
január 20. 22:28

Egy fontos kérdést feltennék: Próbáltuk ezt fordított perspektívából is nézni? Kimenne-e külföldre életvitelszerűen, akinek otthon párkapcsolata van? Természetesen nem azért, hogy a megtermelt javakat hazaadja. Nem a meggazdagodásom a cél, hanem a tervezhetőség megléte, mellyel élni fogok.

Szilvi
Szilvi küldte
december 18. 21:34

Igen, és meg is tettem korábban is. A Föld sokszínűsége mindig is vonzott. Szeretném megtalálni az otthonomat (otthonunkat)egy békés, nyugodt és minnél természetibb helyen, amit tiszta szívvel hagyhatok öröksegűl a gyerekeimre. Szeretném azt érezni v.kivel hogy az örökkévalósag az élet..szeretnék egy olyan társat, aki elkísér az utamon..és célba ér velem.

1
Lajos
Lajos küldte
április 23. 08:52

Nem, pl. A románok már egyáltalán nem jönnek Mo-ra. De Mo. az ázsiai barátoknak úgy ad beruházási lehetőséget, hogy szabadon hozhatnak kinti munkaerőt. Elveszik a munkahelyeteket, lenyomják a béreket, hozzák a bevándorló szokásokat, de ismered valszeg a kampány-szlogeneket...

2
László
László küldte
április 23. 06:40

@Lajos: Most nem vita képpen, de Magyarország még mindig vonzóbb, mint pl Románia? Ukránoktól mondjuk most érthető.

László
László küldte
április 23. 02:54

Egyáltalán mik az áramlási trendek napjainkban? Létezik még pl a keletről a fejlett nyugat irányába trend?

Gyöngyi
Gyöngyi küldte
április 17. 10:26

Nagyon szép amit írtál és nagyon meg fogott 🥰

Tibor
Tibor küldte
április 17. 10:17

Ma már nem! De én is megtettem a 70-es évek elején. Megismerkedtem egy nyugatnémet lánnyal és mentem vele. Persze ennek a feltétele a házasság volt, mert akkoriban csak így lehetett hivatalosan kitelepülni. Persze nagy volt a szerelem. 30 évig éltem Nyugatberlinben (ma Berlin) és megtapasztaltam a két rendszer közözötti különbséget. Ma Svájcban élek és látom, hogy a nyugat (EU) egyre a béka se... alatt van. Így már nem mennék ki még egy nö miatt sem. Magyarországon sokkal szebb, kedvesebb és kultiváltabb nök vannak. A nyugati mentalitást is meg kell szokni. De egy külföldivel együtt élni az egészen más mint egy magyar növel. Persze nem bántam meg, de ma már csak magyar nöt vennék társamul és lemondanék érte a csillogásról. Mert nincs nagyobb érték mint a szeretet.

4 6
Magdolna
Magdolna küldte
április 15. 04:18

@Zoltán: Messze nem ugyanarról beszélünk. Miből gondolod hogy én embereket nem veszek emberszámba? Ki beszélt intelligencia hiányáról? Én anyagi helyzetre utaltam, úgy vélem egyértelműen. Akár intelligens emberek is átmászhatnak a kerítésen. Vagy nem? Másrészt Mexikón keresztül még Ázsiából is érkeznek. Dél-Amerika számos országáról meg ne is beszéljünk. A legtöbben a környezetemben Venezuelából származnak mostanság. Kérdés ugye hogy miért is nem állnak meg USA-ig? Letelepedhetnének Mexikóban is. Mellesleg megjegyzem hogy vannak akiknek sötét gondolatai is támadnak a tekintetben ha arról van szó, hogy valaki Mexikóba megy. Hallottam már nem egyszer hogy "az onnan élve vissza nem tér", "kiveszik veséjét" ilyesmi agyrémek. Veszélyes hely ként van a köztudatban, nem véletlen, hiszen egyenesen a mexikói kormány szintről intik óva az oda látogatókat hogy mely helyeket kerüljék turista útjuk során a özést elkerülend.

2
Zoltán
Zoltán küldte
április 14. 23:19

@Magdolna: Intelligens emberek is élnek Mexikóban, akik téged is emberszámba vesznek, ha találkoztok! Még akkor is, amikor te őket éppen nem...

Magdolna
Magdolna küldte
április 14. 04:35

@Lajos: Köszönöm a választ

Magdolna
Magdolna küldte
április 14. 04:31

@Csaba: Érdekes a történet a Mexikóba költözős ismerősödről, miközben az USA déli határkerítésen ezrek másznak át naponta Mexikó felől. Bizonyára Mexikóban is élnek jómódban emberek, még azt is megengedhetik maguknak, hogy kiránduljanak Európába, onnan halásszanak maguknak fehér embert. 😀

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország