Hogyan befolyásolja a társkeresési szokásaidat a koronavírus megjelenése?

indította: Balázs
Krisztina
Krisztina küldte
november 29. 15:15

@Béla: Igen, ez így van.. Ez lenne a jó.. :))

Béla
Béla küldte
november 29. 14:59

Egymás után esnek áldozatul ismert emberek(zenészek, színészek) a koronavírusnak és ezen elgondolkodtam. Nem számít karrier, egzisztencia, anyagi státusz, a vírus bizony figyelmeztet. Sorsszerűséget vélek felfedezni a figyelmeztetésben, arra hogy mik az igazi értékek, mi a fontos és mi a talmi. Hogy mi lenne szerintem az igazán fontos a társkereső közösségnek? A kölcsönös vonzalom és az azon alapuló szeretet, megértés, empátia, együtt töltött és egymásnak ajándékozott idő legyen az igazán fontos és értékes....nem az extrém anyagi javak, kacsalábon forgó légvár, luxus apartman, luxus SUV, minimum havi félmilliós jövedelem....mert az egyik pillanatról a másikra semmivé válhat a kórházi lélegeztetőgép alatt. Ezek voltak a kósza gondolataim az első adventi lila gyertya meggyújtása után.

2 2
Beáta
Beáta küldte
október 31. 13:33

Szerintem az emberek ugyanúgy ismerkednek mostanság is. Kijárási korlátozások még nincsenek, járunk dolgozni, a gyerekek járnak suliba. Tehát az egyedülállók járhatnak randizni is. De nem árt az óvatosság! Ha tüneteket tapasztal magán valaki, inkább maradjon otthon. Én mostanában csak olvasgatok ezen az oldalon. Hozzászólok a témákhoz. De ez nem a vírus miatt van.

Tamás
Tamás küldte
október 30. 21:13

- De hát nem azt mondtad, hogy feleséged van? - Igen.. De már köhög...

Csilla
Csilla küldte
október 28. 17:40

Szerintem akárhogyan alakul egy itt induló ismeretség, felelősek vagyunk magunkért és egymásért, mivel a betegség nem játék. Ha tüneteket észlelnék magamon, még a teszt előtt mindenképpen írnék annak, akivel az elmúlt 2 hétben személyesen találkoztam és őszintén elmondanám neki,mi történt. Ha folytatódik az ismerkedés, akkor is a legteljesebb őszinteséget érzem helyesnek. Mindenki vigyázzon magára és a környezetére.

1
Csilla
Csilla küldte
október 28. 09:46

@Péter Mostani helyzet? Beszámoló? ...mert sajnos még mindig aktuális.

Péter
Péter küldte
április 18. 19:01

A We are one dalt kérésre kitettem a bemutatkozásom alá a kedvencekbe, így egyből elérhető. Szeretettel mindenkinek! Csak legyünk túl ezen a víruson!

1
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 16. 13:56

Igen Márta, igazad van. A személyes találkozás lehetőségének elvesztése, vagy eltolódása sok párkereső kedvét szegi. Én sem szeretem hosszan húzni a levelezést normális esetben, mégsem érzem úgy, hogy gátolna engem a személyes találkozás hiánya bármiben is. Azt a lehetőséget kell megragadni, ami éppen van. Ha most az online lehetőség van, akkor azt. Felnőtt emberek vagyunk mindannyian, tisztában vagyunk ennek a hátrányaival, előnyeivel, ennek ellenére én ennél optimistábban állok ehhez. Lehet, hogy hónapokig levelezek valakivel és a személyesen találkozásnál kiderül, hogy nincs meg a szikra, nem lesz belőle kapcsolat. Persze, ez benne van a pakliban, de ha közben kialakul egy nagyszerű barátság, inspiráltuk egymást, vagy adtunk egymásnak bármit, ami pozitív, akkor miért ne lehetne annak örülni? Ha valami pozitívat kapok és tudok adni, ha több leszek általa, akkor nem sajnálom az időt. Ha értelmes és érdeklődő erre a másik én szívesen beszélgetek, legalább nem érzem magam egyedül, örülök az új, másféle nézőpontoknak, véleményeknek. Írtam is valamelyik témában, hogy nekem a kommunikáció az egyik dolog, ami a legjobban hiányzik. Eszemben sincs azért feladni a pártalálást, mert most éppen járványhelyzet van. Nem fog örökké tartani ez sem.

Márta
Márta küldte
április 16. 13:16

Kedves Zsuzsi! Szerintem nem csak azok tűntek el,akiket említesz. Azok is visszavonulót fújtak,mint én is,akik a mielőbbi személyes találkozás hívei, mivel ez most nem lehetséges. Egyszer, remélem ennek is vége lesz, és akkor újból aktívabb lesz mindenki, legalább is azok,akik tényleg társat keresnek. Fel a fejjel!!😊😉

Béla
Béla küldte
április 16. 11:48

Zsuzsi, ez előítélet! Prekoncepció. Negatív talajon "negatív virág" terem.

Zoli
Zoli küldte
április 16. 08:51

Ezen az oldalon jol mukodhet, mert nem a "fizess kreditet" alapon mukodik, igy nyugodtan lehet csevegni, megismerni a masikat. Ezert regisztraltam en is. Nem a betevo miatt, csak esszerusegbol! Sajnos viszont tapasztalatom nincs, mert uzenet nem erkezett meg. De ez nem az oldal hibaja lehet!😊 Szep napot mindenkinek!⚘

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 16. 06:31

Pozitívan. Akik csak hancúrpajtit keresnek egy éjszakára, ha el nem is tűntek, de sokkal kevesebben kezdeményeznek, mert tartanak a vírustól. A nős férfiak szintén, mert most szinte mindig otthon van az asszony. :-) Időt, energiát spórolnak nekem.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország