Hogyan illik elkezdeni a beszélgetést?

indította: Eszter
Péter
Péter küldte
január 19. 06:46

Ha valami olyat látok a fényképek között, pl egy ismerős helyszín, ahol már én is jártam, rákérdezek, hogyan tetszett. Vagy ha rendesen ki van töltve az adatlap és valami érdekeset olvasok benne, amivel megegyezik az érdeklődésem, arra kérdezek rá. Ha semmit nem látok a képeken kívül, akkor arra kérem, pár mondatban mutatkozzon be. Van, hogy spontán megkérdezem milyen az időjárás, vagy melyik vár nem vár? 😄😃

2
Zoli
Zoli küldte
január 18. 19:42

Sziasztok szerintem az adatlapon kívül a hétköznapi dolgok az indulók munkahely, család, gyerekek, sport vagy egyéb érdeklődési körök. Persze mindenki maga dönti el neki mi szimpatikus ebből vagy mi nem túl személyes de mivel társkeresőn vagyunk minden személyes. A lényeg az eredetiség amivel fölkelted a kiváncsiságot.

1 4
Mária
Mária küldte
január 17. 21:27

Talán azzal, ha pár sorban bemutatja magát az illető. Számára fontos dolgokat említ, mit szeret csinálni, milyen területen dolgozik és hasonlóak. Ebből is sok dolgot meg lehet tudni a másik félről.

3 1
Balázs
Balázs küldte
január 17. 21:16

Szerintem érdemes a bemutatkozásból kiindulni illetve a fotókból, ha esetleg egy utazáson készült.a

1
Eszter
Eszter küldte
január 17. 17:22

Sziasztok! Az utóbbi időben sokat tanakodtam, hogy mivel lehet, mivel illik kezdeni egy beszélgetést? Én sajnos mozgássérült vagyok, így az első dolog, hogy ezt leírom (annak ellenére hogy fent van az adatlapomon is), de ezek után mivel illik, mivel szokás folytatni? Mindig meg vagyok lőve.

1 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország