Hogyan keltsem fel egy nő kíváncsiságát?

indította: László
Mihály
Mihály küldte
július 01. 20:46

Ha ezt tudná valaki...! Minden ember kicsit más, első blikkre eltalálni, mire is kíváncsi igazán a másik, nagy művészet. Eddigi "adatgyűjtéseim" szerint összeszedettséget, határozottságot, problémamentességet kell sugallni a "kívánt" felé, a kétkedés, vacillálás gyanúja is menekülésre sarkall sokakat.

László
László küldte
június 15. 18:54

Nagyon szépen köszönöm mindenkitől a pozitív visszajelzésű válaszokat. lehet belőle tanulni. :) Balázs : az első levelemet sablonossal kezdtem. (szívesen ismerkednék veled! Szimpatikus vagy!) Péter: sikerült visszahoznom magamat egy kis kommunikáció hiba lépett fel. de sikerült egy jó témával feldobnom az egészet és egy jó beszélgetés lett belőle :) szóval még így van esélyem. még így is jól jöttem ki belőle, hogy a legelején írta nem keltettem fel a kíváncsiságát. de igenis sikerült :)

3
Évi
Évi küldte
június 15. 00:08

Első gondolatom az volt, hogy nincs olyan szöveg vagy módszer, ami minden nőnek felkeltené a figyelmét. A második, hogy legyen egyéni a bemutatkozás. Ahhoz még sok gondolkodás nem is kell, hogy leírd, milyen kapcsolatot keresel, mik a hobbyjaid. És legyen pozitív kicsengése! Az nem jó bemutatkozó, hogy ki mivel hibáztatja magát vagy a másikat, ha nem talál társat. A harmadik gondolatom, hogy az első levélben is már legyen információ és kérdés is. Amin elindulhat egy beszélgetés. Egy "Szia, szimpatikus vagy az adatlapod alapján. Van kedved ismerkedni?" tuti túl sablonos. Ahhoz, hogy egy ilyen levél elég legyen, mellékeld mondjuk Tom Cruise fiatalkori arcképét, és írj be 188cm tesmagasságot.:-) Akkor a naivabb lányoknak felcsillan a szeme. (Meg akik nem látták Tom Cruise-t filmekben...) A jó kezdő levél beszélgetést kezd, szerintem. Pl. "Olvastam az adatlapodon, hogy te is szeretsz kirándulni. Jártál már a bazaltorgonáknál?" - vagy valami hasonló van a levélben, arra már lehet olyat válaszolni, hogy legyen belőle egy beszélgetés. Persze ne csak egy mondat legyen, de mindenképpen írj magadról is, meg kérdezz a lányról is. És olyat is, amiből érzi, hogy elolvastad az adatlapját. Legalábbis, ha értelmes, és komoly kapcsolatot kereső lányok érdekelnek. Biztos, hogy van olyan lány is, aki nem olvassa el a bemutatkozásod, csak a fénykép alapján dönt. Akkor nem sokat tudsz tenni. Vagy tetszel neki, vagy nem. De ez nem csak az online társkeresőn, máshol is így van. Nem tetszünk mindenkinek. Szerencse is kell hozzá, hogy mi is tetsszünk annak, aki nekünk bejön. - Nem sok embernek lesz az első kezdeményezésből kapcsolata. Nem szabad elkeseredni, másnál is kell próbálkozni. De a frappáns levél növeli az esélyeket.

2
Ferenc
Ferenc küldte
június 14. 21:54

Ha önmagadat adva nem kelted fel valaki kíváncsiságát, nem biztos, hogy érdemes túlságosan erőltetni. Majd lesz valaki, akinek pont úgy leszel jó, ahogy vagy. Keresd meg, miben vagy több, mint az átlag és hangsúlyozd ki azt az oldalad. Mivel mindenki a főnyereményért jött, egy-két elutasítástól én még nem esnék kétségbe. Bár én nem vagyok túl sikeres itt, szóval ne is hallgass rám.

1
Nóra
Nóra küldte
június 14. 21:42

@László: Szia László! Én is Máriát követve megnéztem az adatlapodat. 🙂Ebből kiindulva, talán jobban meg kell nyílnod a leányzók előtt. Talán többet elárulni magadról, hogy milyen vagy, mit szeretnél! A lényeg, hogy csak magadat add, hogy megtaláld a párod, aki úgy szeret és fogad el amilyen Te vagy valójában! Nem biztos, hogy hibáztál, csak neki nem Te voltál akit keres. Vedd úgy, hogy ebből is tanultál és legközelebb sikeresebb leszel! 🙂 Kívánom, hogy találd meg a párod!

Péter
Péter küldte
június 14. 21:13

@László, annak a nőnek már valószínűleg semmivel nem tudod felkelteni. Legalább válaszolt és tudod hányadán álltok, ez is valami. Úgy általánosságban ez egy örök kérdés, hogy mi kelti fel az érdeklődését egy nőnek. Míg valakinek bejön a macsó rámenős magabiztos duma, más valaki pont megveti és amiatt koptatja le. Jó lenne tudni, hogy a kiszemeltnek mi jön be, a magabiztosság, vagy a visszafogottság. Talán az aranyközépút lehet a nyerő, de egy biztos, nem érdemes másnak mutatni magunkat mint amilyenek vagyunk. Érdemes magunkat adni s így biztosabb, hogy minket kedvel majd meg s nem az illúziót amibe beleringattuk. Nyilván a sablont nem szereti senki, de ha az a bizonyos " jópasi" írná akkor felcsillan a szem és az érdeklődés. Várom én is a hölgyek véleményét, hogy milyen szöveg kelti fel a figyelmüket, vagy mi az a sablon amit gyakran megkapnak.

3
Mária
Mária küldte
június 14. 20:47

@László: Szia, kíváncsivá tettél,megnéztem az adatlapodat, és ha megengeded, szeretnélek arra biztatni, hogy egy kicsi humort is vigyél bele a mondandódba. Komoly gondolataidat lehet, hogy nem jól értelmezik. Remélem nem bántottalak meg ezzel. Ne add fel, sok sikert kívánok!

1
Balázs
Balázs küldte
június 14. 20:13

@László: Ez nem biztos, hogy így van! A nők többsége ki nem állja a sablon üzeneteket és az ilyen megkeresésekkel nem is foglalkoznak!

3
László
László küldte
június 14. 20:10

@László: Sajna az a hajó már nagy valószínűséggel elment. De esetleg másik hölgynél nyerő lehetsz. Szerintem valaki más is képben volt nála, és őt választotta. Ez olyan diplomatikus lekoptatós duma.

1
Balázs
Balázs küldte
június 14. 19:54

Szia! Esetleg elküldenéd, hogy mit is írtál az első üzenetben? Úgy talán könnyebb lesz válaszolni erre a kérdésre.

László
László küldte
június 14. 19:45

Egy nővel felvettem a kapcsolatot írtam neki, hogy ismerkednék vele meg hogy szimpatikus. pár szót váltottunk egymással, de igazából nem derült ki semmi abból. Írta hogy nem keltettem fel a kiváncsiságát. Mit írjak neki, amivel felkeltem az érdeklődését irántam?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország