Hol randiznál szívesen? Milyen randihelyszínt ajánlanál?

indította: Csilla
Dániel
Dániel küldte
december 09. 16:58

Ha kellemes az idő mondjuk nyári nap akkor a szabadban ami akár egy park is lehet.Ha hideg őszi,téli nap akkor egy csendesebb kávézó vagy hasonló hely amit elképzelhetőnek tartok.Semmiképp sem a férfi vagy a nő lakásán!

Emese
Emese küldte
november 09. 14:25

Kedves Tünde, Napnál is világosabb, hogy et akar. Ejtsd. Viszont gondolj a dolog pozitív oldalára: 60 évesen is van vonzerőd! 😉

Anzelm
Anzelm küldte
november 09. 11:14

@Tünde: Sajnos nem. SOHA nem jutna eszembe rákérdezni valaki címére az első randi ELŐTT. Ahhoz, hogy az első randin címre mehessek, el kell kérnem magát a címet. Nem látom a McDonald's-ot sem kreatívnak, sem ideálisnak, se nem rossznak. De a gyanúd indokolt. Ha valóban normális kapcsolatot keresel, akkor ezt a csávót nyugodtan ugorhatod is.

Tünde
Tünde küldte
november 09. 00:40

Talán én nagyon óvatos vagyok. Mekibe adtam meg a randi helyet. Megjegyeze, hogy értem jönne és elvinne a házába. Lehet, hogy velem van a baj, de első randin biztos, hogy senkihez "nem megyek házhoz". Én értelmes, normális kapcsolatot keresek. Itt nekem úgy tűnt, hogy csak et akar. Rosszúl látom?

1
Norbi
Norbi küldte
november 08. 22:14

@Anna: Én sparban,sikerült is a "falu bolondját" begyűjteni.😆A Lidl nekem túl zsúfolt,szűkek a folyosók.

1
Anna
Anna küldte
november 06. 15:34

Én már randiztam Lidlben is🤣🤣 Én ezzel úgy vagyok,hogy igazából teljesen mindegy hol van az első randi. Mert nem a helyszíntől függ,hogy akarjuk-e újra látni a másikat. Azt a helyszínt legjobb esetben MI KETTEN tesszük széppé és emlékezetessé!! Persze nem azt mondom,hogy nemet mondok egy kvzásra,de számomra ez lényegtelen. Elértem abba a korba,hogy tudom nem ez jelent majd sokat.

1
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
augusztus 09. 19:25

Én elhiszem, ha Ti mondjátok, hogy a Margitsziget jó randihely Budapesten. (Ezt a tv-ben is mondták.) De én speciel a budapestiig azért nem mennék, hogy a randevúm szép helyen legyen. 🙂 Mondjuk az is igaz, hogy Margitsziget Jászberényben is van, és randevúzni is alkalmas helyszín. Így én ezt is választhatom-akár. De akiknek ez a kettő távolinak tűnik?

László
László küldte
augusztus 09. 18:42

@Tibor: Jól tudod, a filling (füllung) az bizony a feltölteni. A fíling már más lenne, még érzésre is. Az az angol feeling (érzés) fonetikusan.

Tibor
Tibor küldte
augusztus 06. 17:15

Én például a presszót ajánlanám. Egyik első találkozásunk alkalmával a hölgy, hát mondjuk úgy, hogy nem mint Helene Fischer nézett ki, (egy kicsit hasonlított a bányában dolgozó hölgyekre), pedig a profilképe nagyon szép volt, gondolom 10 évvel ezelötti kép volt. Beültünk egy presszóba beszélgetni és az ötödik Campari után a hölgy egyre szebb lett, egyre jobban nézett ki, már csak arra vártam mikor esik ki. De ezt a módszert ajánlhatom a hölgyeknek is, így nem lesz nagy a csalódás. Azt ajánlom vigyenek magukkal vödröt is vízzel, amibe majd a halat beleteszik.

Tibor
Tibor küldte
augusztus 06. 14:13

Éva a témakör tartalmához. Én egyszer az újpesti lepke múzeumba vittem el első találkozáskor az ismerősömet. Megnéztük a lepkéket és mondtam neki, hogy nekem sokkal szebb lepkéim vannak otthon. Nem hitte el és mindenáron meg akart bizonyosodni róla. Így azután a margitszigeti programot elhalasztottuk. Tibor

1
Éva
Éva küldte
augusztus 06. 14:08

@Tibor: Szia! Csodálatosan kifejtetted a szó valós jelentését. Remélem azért érdekel a témakörnek a tartalma is😂😂😂😂 Amúgy mondattanilag,ki lehet asszociálni,mire gondoltam.😊

Tibor
Tibor küldte
augusztus 06. 13:30

Ha jól tudom a filling angol szó, németül Füllung-ot azaz tömést, tömítést jelent, de jelenthet töltést (feltöltést) is. uális értelemben az angolok nem használják ezt a szót, ez csak magyar zsargon (tömés) Éva valószínű a feelingre gondolt, ami érzést, hangulatot jelent magyarul. Tehát a Margitsziget romantikus, kellemes hangulatot árasztó randihely, de ott nehéz fogorvost találni, másképp kell a problémát (tömést) megoldani. Én egyszer az újpesti lepke múzeumba vittem el első találkozáskor az ismerősömet. Megnéztük a lepkéket és mondtam neki, hogy nekem sokkal szebb lepkéim vannak otthon. Nem hitte el és mindenáron meg akart bizonyosodni róla. Így azután a margitszigeti programot elhalasztottuk. Tibor

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország