Hol vannak azok a férfiak, akik azért váltak el, hogy megtalálják a szerelmet?

indította: Andi
Andi
Andi küldte
június 23. 00:15

@István: Köszönöm, István a véleményedet. A "kellene" szót használtad. És milyen jó, hogy nem kellene, nem kell, hiszen a párkapcsolat csak egy lehetőség. A legmagasabbra a szerelem visz, de félszárnnyal, egyedül még mindig magasabbra lehet jutni, milyen egy olyan párkapcsolatban, ahogy a másik fel azért húzza le a szárnyalni gondolatót, mert nem képes/akar repülni.

Andi
Andi küldte
június 22. 18:44

@Dénes: Köszönöm, Dénes a biztatást. Nem hiszem, hogy ez a gond. Férfiak így is megtalálnak. Egy részük feleséget, egy részük barátt keres. Az első csoportban nincs tűz ahhoz, hogy szerelmet is meg lehessen velük élni, a második csoport tagjai tele vannak tűzzel, de nem gondolatnak érzelmekre. Ezért az a kérdés, hol vannak azok, akik szerelmet keresnek.

Dénes
Dénes küldte
június 22. 17:20

Ha kicsit érdekes, kicsit kihívó, életvidám nőként éled az életed, hamarosan Rád lelnek😉

Tibcsi
Tibcsi küldte
június 21. 20:25

@Andi: értem, ez a kiegyensúlyozottság egy megnyilvánulásának is tekinthető. Ez esetben úgy tenném fel a kérdést, hogy miért nincs igényük erre a kiegyensúlyozottságra? Nem tudom a választ. Egyébként én a társkeresést kevésbé kötöm össze a flow élménnyel. Az élmény társ nélkül is ki-be kapcsolható, viszont sok minden van, amit csak egy társ adhat meg számomra. Nekem ahhoz kell kötnöm a feltételeket - tudom, mind mások vagyunk. :)

Zsolt
Zsolt küldte
június 21. 20:23

@Andi: Az egót is szeretjük, az is a részünk. Csak néha eltakarja amit látni kéne.😊 Nem írtam olyat, hogy nem vagy jó helyen. Azt írtam nem vagy ott! Jó helyen vagy! Mindenki jó helyen van, nem lehetsz rossz helyen. Ha esik az eső esőcseppek tapadnak össze, és válnak szét.Fúj a szél meg minden, valamelyik felgyorsul picit, vagy lelassul. Te egy esőcsepp vagy, csak annak a kezét foghatod meg amelyik melletted van épp. Amelyik picit lejjebb van azét nem. De mindegyik jó helyen van, és nem jobb vagy rosszabb mint a másik, 😊

Andi
Andi küldte
június 21. 19:16

@Tibcsi: Köszönöm a véleményedet. Lehet, hogy nem egyértelműen fogalmaztam. Attól, hogy valaki nem minden este egyből hazamegy a munkából, mert van hobbyja, vannak barátai, még igenis gondolathat az otthoni nyugalomra. Akár a program után, akár más napokon. Szerintem meg lehet találni az egyensúlyt az otthon és programokkal töltött idő, illetve az együtt és külön töltött idő között is. Az elköteleződés nem azt jelenti, hogy fizikailag állandóan együtt vannak a felek, hanem, hogy csak egymásra koncentrálva hagyják, hogy a szerelem flow-vá váljon. Pont ez adja a repülést.

1
Andi
Andi küldte
június 21. 18:04

@Hajnalka: Köszönöm a véleményedet. Valóban sok ilyen férfi van. Őket ismerem is jól, de sajnos szerelmet ők sem keresnek. Sőt pont azt nem! Érdekes volt, hogy Előtted írta Zsolt, hogy én nem vagyok jó helyen (még), és nekem pont az jutott eszembe, hogy mert ott, ahol az ilyen férfiak. Szóval, köszi!

Andi
Andi küldte
június 21. 17:56

@Zsolt: Köszönöm, hogy ezeket leírtad. Valóban sok igazság van benne, már én is gondolkodtam ilyesmiket. Úgy látszik sok dolgom van még.

Bálint
Bálint küldte
június 21. 17:44

Jelen

Tibcsi
Tibcsi küldte
június 21. 16:55

@Andi: Kicsit ellentmondásosnak találtam a leírásod, mert olyan embert keresel, aki otthoni nyugalomra és elköteleződésre gondolatik, ugyanakkor fullasztó számodra, ha időben hazajár, nem nőzik, nem iszik, és minden nap foglalkozik a gyerekkel. Tudom, hogy ez így sarkított, de az ellentétekre próbáltam rávilágítani. Szóval a realitások talaján maradva, milyen fickót keresel? :) Ha 6 év alatt nem találtál ilyet (és léteznek), akkor lehetséges-e, hogy valami miatt elkerülnek téged?

1
Hajnalka
Hajnalka küldte
június 21. 14:31

Sziasztok ! " Hol vannak azok a férfiak, akik azért váltak el, hogy megtalálják a szerelmet ? " Talán nagyon kevesen vannak ! Ők , saját egzisztenciával rendelkeznek , komoly kapcsolatot igazából nem akarnak. Egyszerűen átérezik az életet , kihasználják az adódó lehetőségeket .

Zsolt
Zsolt küldte
június 21. 13:20

@Andi: Szia😊 Ott vannak körülötted mindenhol. csak te nem vagy ott ahol ők. 😊 Olyan mint a rádió tv, más hullámhosszon vannak, nem látod nem hallod őket. De maga a kérdés is, sajnos csak megerősíti ezt az állapotot nálad. Van egy elképzelésed mit keresel, de az nincs összhangban veled. Szóval változnod kell, olyan emberré amilyet keresel. Aztán meglátod őket. de ezzel sokan vannak így, köztük én is. Kevesen tudják az okot, mért nem jön. És nem elég tudni hinni is kell. A lényeg hangold magad, aztán jönnek azok a férfiak is.😊 Bele kell jönni idő kell, a tudás a hit után, még jön az elfogadás és a hála, csak ezek után jöhet az aki benned él. Addig jön mindenki más, de nem az a férfi akit vársz, 😊

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország