Intereneten meg lehet e találni az igazi társat?

indította: Betty
Dániel
Dániel küldte
december 09. 16:08

A feleségem társkeresőn ismertem meg (tv2 randi). Akkor még nem voltam hívő. Ő katolikus templomba járt,és elvitt engem is.Az igaz társat a Teremtő mutatja meg!Nem járok sem templomba sem gyülekezetbe.Lehet itt újjászületett hívő társat találni?

Tünde
Tünde küldte
november 30. 22:32

8 órája nincs itt senki. Úgy gondolom, hogy nekem sem kell itt lennem. Sziasztok lányok és pasik

Tünde
Tünde küldte
november 30. 14:39

@Mária: Talán a statisztikát kellene megnézni. Ott kiderülne, hogy mennyi nő és férfi él ebben a korosztályban. Aztán lehetne elemezni az adatokat. Mennyi házas (persze a barátkről biztos nincs semmilyen adat). Mennyi nő és férfi regisztrált társkereső oldalon. Hány társkereső oldal van? Hányan regisztráltak több oldalon is? 🙂

Tünde
Tünde küldte
november 30. 14:34

@László: Szerencséd volt, hogy kellemes kapcsolat alakult ki. A vége persze nem kellemes. Ezért gondolj arra, hogy téged azért sodort mellé az élet, hogy szép és kellemes legyen élete utolsó szakasza.

Judit
Judit küldte
november 26. 21:10

Ez érdekes... A fiúk azt hiszik, hogy több száz levelet kapunk és válogatunk... A nők azt gondolják, hogy a férfiak válogathatnak... Elgondolkodtató...

1
Mária
Mária küldte
november 26. 20:52

@László: szia Laci! Sajnos nekem is egyre inkább az a véleményem, hogy interneten nem lehet ismerkedni. Azt a visszajelzést kaptam, hogy a korosztályomból túlkínálat van. A férfiak lubickolnak a választékban. Mint a méhek. Egyik virágról a másikra. Marcsi

1
László
László küldte
november 25. 11:01

@Tünde: Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod, de szerintem ennek nem az volt az oka, hogy interneten ismerkedtetek meg. Akárhol találkoztok, valószínűleg akkor is ez lett volna a vége. A hol nálam hol nálad dologban csak a saját esetemet tudom elmesélni. A kedvesemmel interneten, (akkor volt olyan, hogy csajok és pasik) ismerkedtem meg. Úgy kezdtük, hogy hol nálam, hol nála voltunk, de idővel ez lassan beállt, hogy inkább már csak nálam. 14 évet voltunk így együtt, sajnos egy súlyos betegség elragadta Őt. :(

Tünde
Tünde küldte
november 24. 23:10

Részemről csak álom maradt az ilyen kapcsolat. Lehet kérdés, de nem költői, ha ilyen kapcsolatot szeretnél.

Lili
Lili küldte
november 24. 22:42

@Tünde: ez most költői kérdés volt részedről?🤔

Tünde
Tünde küldte
november 24. 18:26

Én 1x találtam. Olyan volt a kapcsolat, amit szeretnék. Hol nálam, holnálad. Aztán lazult a heti 2-3 találkozás. Fél év után vége is lett. Majd 1 évvel később visszament a voltfeleségéhez. Na ez sem jött be. De majd jön még valaki. Szerinteteklétezik ilyen kapcsolat, hogy -----hol nálad, hol nálam----?

Ildikó
Ildikó küldte
november 24. 12:44

Igen természetesen csak kitartás és szerencse kell hozzá, na és a pozitív hozzáállás sem elhanyagolható

Ildikó
Ildikó küldte
november 24. 12:24

Igen természetesen csak kitartás és szerencse kell hozzá, na és a pozitív hozzáállás sem elhanyagolható

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország