Legjobb 20 párkapcsolati blog - Íme a nyertesek


Legjobb 20 párkapcsolati blog - Íme a nyertesek

A legjobb párkapcsolati blog verseny keretein belül, szeretnénk elismerni az emberi kapcsolatok javítását segítő specialisták szakmai munkásságát. Magyarországon 100-nál is több weboldal foglalkozik pároknak, illetve társkeresőknek nyújtott tanácsadással, amiből most kiválasztottuk a legjobb huszat. A nyertes blogok kijelölése során, többféle szempontot is figyelembe vettünk. Megvizsgáltuk mennyire közérthetők az írások, az egyes témák milyen részletességgel kerülnek feldolgozásra, mennyire jelentős a szerzők munkássága és megnéztük azt is, hogy milyen gyakran kerülnek ki újabb tanácsok és bejegyzések az oldalra. Ezúton is szeretnénk Gratulálni a nyertesek értékes munkájához, további sikereket és persze remek cikkeket kívánunk!

Boldognak lenni - párkapcsolatban vagy egyedül

Laskai Nelli / boldognaklenni.hu

Laskai Nelli, a boldogság szakértője, évek óta kutatásokat végez, hogy a lehető leghasznosabb tanácsokkal láthassa el a személyes, valamint a párkapcsolati boldogság iránt érdeklődőket. A szakmai blogjában érthetően és precízen fogalmaz, legyen szó párkapcsolati vagy társkeresési témáról.

irány a blog

Két párkapcsolati tanácsadó blogja

Pintér Judit Nóra és Cserny Virág / tarsam.blog.hu

Nóra és Virág közösen írják a pároknak szóló tanácsadói blogot, aminek témáit az általuk megalkotott szereplőkkel, a munkájuk során szerzett szakmai tapasztalatok ihlettek. A cikkeket stabil elméleti alapokra építik, legyen szó elakadásokról vagy a párkapcsolatokban bekövetkező konfliktusokról.

irány a blog

Bízz magadban - A jó párkapcsolat tanulható

Jánosi Valéria / bizzmagadban.cafeblog.hu

Valéria, mentálhigiénés és életvezetési szakértő. A munkásságának egyik alappillére a személyes önbizalomnak az életerőre juttatása, ugyanis a továbbiakban erre már lehet biztonságosan építkezni, legyen szó viselkedési sémák lecseréléséről, döntéseknél való felelősség vállalásról vagy csak egyszerűen egy örömteli élet megalapozásáról.

irány a blog

Oldalborda - Ádám nagyon unatkozott

Ádám / oldalborda.hu

Randizásról, társkeresési tippekről és önfejlesztésről is szól Magyarország egyik legnépszerűbb blogja, ami a közösségi oldalakon is nagyon sikeres. Ha rendszeresen olvasod az írásokat, akkor megértheted, hogy a párod mire is vágyik. Minden nap egy újabb titokkal lehetsz gazdagabb!

irány a blog

Párkapcsolati kovácsmester

Tolvaj Norbert / parkovacs.blog.hu

Norbert, a párkeresési szakmai egyik legnépszerűbb specialistája, aki olyan témákkal foglalkozik, ami más oldalakon nem található meg. Tapasztalati hátterét, mi sem bizonyítja jobban, hogy munkája során, több ezer embernek segített már párkapcsolati problémákban és ezekről nagyon szívesen ír. Ajánlott rendszeresen olvasni a blogját! Legnépszerűbb blogger különdíjas.

irány a blog

Férfiszemmel

George Herceg / ferfiszemmel.hu

George Herceg írásai félelmetesek, minden cikk nagyon beletalál azon férfi és női problémákba, amikre a hétköznapi emberek kíváncsiak. Férfi szemmel publikál a szerelemről és a nőkről, valamint a társas kapcsolatokról. A cikkek mindenki számára megszívlelendő tippeket és tanácsokat tartalmaznak.

irány a blog

Tündérszív - Egy elszabadult erdőtündér blogja

Némethi Erika / tundersziv.hu

Az Első Találkozás társkereső különdíjasa, Németh Erika blogja lett! Az oldal egy igaz gyöngyszem, ami a valódi emberi értékekről, a szerelemről, a szeretetről, valamint az ezt körülvevő pozitív energiákról szól. Az írásban a tündérek segíthetik, mert amikor az ő írásait olvastuk egy rövid időre a munka is megállt a szerkesztőségben.

irány a blog

Lélekmozaikok

dr. Hörömpő Andrea / lelekmozaikok.cafeblog.hu

Andrea önismereti és tudatossági írásainak középpontjában a lélek építőköveihez kapcsolódó érzések és gondolatok állnak. Nincsenek véletlenek, az emberek és a párok maguk alakítják a sorsukat és a kapcsolatukat. A blog támájához egy könyv is megjelent, ami a személyiség fejlődés titkairól szól.

irány a blog

Léleksziget

Szigeti Kata / leleksziget.hu

Kata egy kiváló szakember, az emberekben rejlő érzelmi maganyag feltérképezésében, ami meghatározója nemcsak a párkapcsolati viselkedésnek, de az emberek hétköznapjainak is. A szakmai írásai, konzultációi és tréningjei, mind ehhez a irányvonalhoz köthetők. Elgondolkodtató cikkek és érdekes meglátások, amivel az olvasó találkozhat.

irány a blog

Társkereső kalauz

Randi Andi / tarskereso-kalauz.hu

Randi Andi, a társkeresés hazai elismert szaktekintélye nem kevesebbre vállalkozik, minthogy segítsen a szerető párod megtalálásában. Az írásaiból megtudhatod a sikeres társkeresés titkát, megértheted a párkeresés rejtett pszichológiai oldalait, de pontosabb képet kaphatsz arról is, hogy milyen lehet a számodra ideális partner. Társkereső téma különdíjas.

irány a blog

Gazdag Enikő pártanácsadó blogja

Gazdag Enikő / gazdageniko.hu/blog

Enikő, a pszichológia oldaláról közelíti meg a párkapcsolati kihívásokat. A párterápiához köthető online tanácsadása nagyon népszerű a fiatalok és az idősebb korosztály körében is, nemhiába, a weboldalhoz egy remek blog is tartozik. Félrelépés, megcsalás vagy éppen a múltunk elengedése, mind olyan területek, amiben segítségedre lehet.

irány a blog

Gondolatok a szerelemről, párkapcsolatokról

Bús Tímea / bustimeacoach.hu/blog

Tímea, mint okleveles családi és válási mediátor, elismert hazai szakértője a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatoknak. Az írásai szakmailag megalapozottak és az olvasó hamar észreveszi, hogy a szerző valóban szereti, amit csinál. A témái kiterjednek a igaz szerelem és a lelki társ megtalálására is.

irány a blog

Minőségi párkapcsolat blog

Éva, párkapcsolati és házassági tanácsadó. Az emberek mindig bizalommal fordulnak hozzá, mert szeret velük foglalkozni és imádja a munkáját. Az érdeklődők számára, gyakorlati módszereket is mutat, amivel sikeresen rendezhetők a társas életben felmerült konfliktusok. A blog igényes és modern felülettel rendelkezik, a cikkek témaválasztása pedig oda vonzza a tekintetet. A legszebb weboldal különdíjas.

irány a blog

Csetlekbotlok

Egy kiváló blog és egy rendhagyó blogger. A cikkek a hétköznapi emberek problémáiról szólnak, és az átlagemberek nyelvén íródtak. Az írások nincsenek teletűzdelve szakszavakkal, ennek ellenére mégis érthetően és precízen járnak körül egy-egy problémakört. A blog népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az írásokhoz rengeteg komment születik, rengeteg a pozitív visszajelzés.

irány a blog

A test beszél

A lelki és testi egészség összefügg az ember életmódjával, a környezetével és sok más tényezővel, ami minket körülvesz. A blog célja, hogy közérthetően rávilágítson az egyes elemek esetleges rejtett kapcsolatára, az emberek tudatos életvitelére és arra, hogy a gyógyító módszereket is magunkban kell keresni.

irány a blog

Párharmónia

Sólyom Ágnes / parharmonia.hu/blog

Ágnes, pszichológus szemüvegben tekint a párkapcsolatokra. A részletes szakmai írásai kiterjednek az asszertív kommunikációra, az önismereti kérdésekre de betekintést nyújtanak a szexuális élet kihívásaiba is. Rengeteg hasznos írása van párkapcsolati témában, ezért úgy gondoljuk mindenféleképpen megérdemli, hogy a legjobb párkapcsolati blog nyertesi között szerepeljen.

irány a blog

Pallanea - Párkapcsolati blog

Vanda, szexuális intelligencia és párkapcsolatfejlesztési tanácsadó szemmel vezeti a személyes blogját. Tartalmát tekintve az életvezetés, önfejlesztés és a pénzügyi intelligencia is szerepel az emberei társas kapcsolatok mellett. A témával kapcsolatban egyedi meglátásai vannak, és úgy gondoljuk, nagyon közel áll hozzá, hogy segítsen másokon.

irány a blog

Németh Ágnes párkapcsolati blogja

Németh Ágnes / nemethagnescoaching.hu/blog

Ágnes, egy olyan született útkereső és kalandor, aki az egyszerű de mégis lényegre törő írásaival nyerte el a tetszésünket. Szeretetnyelv, generációk viszonya a párkapcsolatokhoz vagy éppen az újra kezdés, mind olyan témák, amiben cikkek kerültek publikálásra.

irány a blog

Kapcsolat Suli

Jánosi Valéria / kapcsolatsuli.blog.hu

A kapcsolat suli, a magányosoknak és pároknak nyújt hasznos tippeket, többek között a konfliktusok megoldásához, a társas kapcsolatok megújításához vagy éppen az alapvető randizási szabályokról. Nincs általánosan jó vagy rossz döntés, az írások segítenek neked, hogy mindig az adott helyzetből hozd ki a legtöbbet.

irány a blog

Lelki titkaink

Csehák Hajnalka / lelkititkaink.hu

Hajnalka írásai rendhagyók a többi bloghoz képest, viszont aki a témában keres mentálhigiénés ismereteket tartalmazó írásokat, és szívesen bővíti a tudását egy neves szakértő gondolataiból, annak javasoljuk az önismereti, a stresszoldáshoz kapcsolódó vagy éppen álomfejtésről olvasható figyelemfelkeltő cikkeket.

irány a blog

Titkos tanácsok nőknek

Titkos tanácsok nőknek, egy férfi tollából! Talán furán hangzik elsőre, de a weboldalon is olvasható pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy a módszer működik! Nincs is olyan sok trükk, Gyula csupán a klasszikus értékrendre alapozva, abban próbál segíteni, hogy a nő legyen nő, a férfi pedig egy igazi férfi. Ennyi a varázslat!

irány a blog

Gratulálunk a nyerteseknek és további sikereket kívánunk!


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102