Ismerkedés a munkahelyeden! Szabad ilyet?

indította: Csilla
László
László küldte
február 07. 15:38

Egy másik sztori. Igazgató helyettes (férfi) és a cég vámügyese (nő) összegabalyodtak.(EU tagság előtti a sztori.) Majdnem egylégterű volt az egész irodai munkahely. Külföldre exportált a kis cég, heti rendszerességgel, és a cégvezetés szinte minden szállítmánynál stiklizett a kamionra felrakott export cucokkal. Hol több volt a cucc, hol kevesebb, de szinte sohasem passzolt a papír a valósággal. A vámügyes csaj ettől az eljárástól mindig totál kész volt, és oltári balhékat rendezett - a bömbölve rohangálás egyik asztaltól a másikig ilyenkor megszokott eljárás volt - és ez a cirkusz, az összes irodai dolgozó előtt zajlott. Jó kis morbid ingyen házicirkusz volt az egész. Az ig. helyettesnek állandóan égnek állt a haja, mert a vezér kiadta a parancsot a stiklire, az "asszonypajti", meg bömbölve reklamált a kedvesénél - meg ahol tudott -,hogy már megint mit művelnek vele. Ez tipikusan egy negatív példa és tapasztalás volt a munkahelyi románcokkal kapcsolatban. :-)

Évica
Évica küldte
február 07. 15:05

Azt gondolom, hogy nincs ennek akadálya. Viszont, ha nem stabil kapcsolat lesz belőle, sok kényelmetlenséget okozhat, hiszen minden nap látni fogjátok egymást, sokáig esetleg beszédtéma marad, szóval komplikáltabb és zűrösebb egy szakítás után továbbra is egy helyen dolgozni, és végignézni egy újabb kapcsolatot nap mint nap.

2
László
László küldte
február 07. 14:08

Én dolgoztam olyan munkahelyen, ahol az igazgató úr titkárnőjének egyik fiú gyereke - a három közül -arcvonásaiban (fejszerkezetében) nagyon hasonlított a vezérre, és ettől függetlenül olajozottan működött minden a cégen belül, és azon kívül is. Az más kérdés persze, hogy akár hányszor rápillantottam az íróasztalon felállított kedves kis családi fotóra, belül - magamban - majd-megpukkadtam a röhögéstől.

Imola
Imola küldte
február 05. 18:41

Én még úgy szocializálódtam, hogy "házinyúlra nem lövünk". Volt olyan helyzet, amikor ezt újra kellett gondolnom és végül bevállalaltam. Nem jól sült el... Sok kellemetlenségem volt ebből. Végül munkahelyet váltottam.

Mónika
Mónika küldte
február 04. 09:13

Miért ne? Sőt, megvan az előnye is. A közös gondolkozás, hobbi, vagy valami amiről beszélgetni is tudnak egymással.

3
Zoli
Zoli küldte
február 04. 07:56

Sziasztok miért ne lehetne munkahelyen ismerkedni semmilyen szabály nem írja elő hogy ne lehetne. Én anno a feleségemmel a munkahelyemen ismerkedtem meg és jöttem össze. És ha megint találkoznék egy olyan csodálatos nővel mint ő is volt akkor élnék a lehetőséggel.

3
Beáta
Beáta küldte
február 04. 07:31

Ha olyan a munkahely , ahol férfiak és nők is dolgoznak és vannak szinglik, akkor lehet. Én nem ilyen munkahelyen dolgozom. Kevés a férfi, akik vagy családapák vagy már túl idősek hozzám. Így marad a társkereső oldal, mint ismerkedési hely.

2
Kata
Kata küldte
február 04. 07:25

Elnőiesedett munkahelyen dolgozom. Szóval ez a lehetőség kilőve. 😀

Csilla
Csilla küldte
február 04. 06:10

A munkád mennyire befolyásolja az ismerkedést? Ismerkednél-e a munkahelyeden?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország