Járvány idején, hogy érdemes randizni és ismerkedni?

indította: Balázs
Gábor
Gábor küldte
szeptember 27. 21:27

@Mária: Kedves Mária ! Ha Dzsinnel nem vigyázzunk bevisz az erdőbe! Tisztelettel Gábor.

1
Anita
Anita küldte
szeptember 12. 16:14

Ha tenyleg talakozni akartok, ez nem lesz visszatarto ero. A szabadban kell talakozni (park, folyopart stb). Olyan szempontbol jobb is, h van pasi, aki rogton az elso randin puszilkodni akar, na ezt rogton el lehet kerulni --- bocs, most ne, tudod a virus .... 🤩

1
Csilla
Csilla küldte
szeptember 12. 10:23

Sajnos még mindig aktuális a téma? Szóval ismerkedés maszkban? 😀

Gábor
Gábor küldte
május 10. 17:42

@Zsuzsanna: Kéz Csók! Kedves Zsuzsanna! "A távolság bizony ellenség!!" Nagyon szépen köszönöm kedves válaszát! Nem ellenséget keresek társat! A távolság! Akkor én már le vagyok írva nem vagyok a központba a fővárosba! A kis vasútról annyit nagyon szép tájon jön végig igaz lassú de szép a látvány! Ahol lakom reggelente madár csicsergés a jó levegő bármikor kimehetek a kertbe vagy bármikor elmehetek bicajozni, sétálni! Az eső szaga is más a szivárványt is látom, a világjáró kis vasút megy és jön hallom zakatoló hangját, kell ettől jobb és szebb! Nem tudom ismeri e Kegyed ezt a dalocskát: Hegyek között völgyek között zakatol a vonat én a legszebb.................. hagy ne írjam tovább mert még letiltanak! További szép napot üdv Gábor!

Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
május 09. 18:08

@Gábor: Szia! Azért a nagy távolság bizony ellenség sajnos. És hozzád elég időigényes az utazás a világjáró kisvasúttal! De kikapcsolódni inkább gyalogosan nézem a tájat.

Gábor
Gábor küldte
május 09. 16:36

@Jolán: Szia ,sziasztok! Szerény véleményem szerint mi ért is ne! Én is nagy örömmel fogadnám ha végre valaki rám találna meg könnyebbítené azt,hogy nem csak a férfi keres ! Randizni! Másfél méter távolságból lehet de ha úgy érzi a két fél ,hogy tünet mentesek akkor közelebb lépnek egymáshoz! További szép napot!

1
Joli
Joli küldte
május 09. 16:05

Sziasztok! Érdekel a véleményetek? Egy nő is kezdeményezhet,levelezést? Ha elzárkózik a rögtön megadom telefonszámomtól? És valyon lehet ebben a járványügyi helyzetben személyesen talállkozni? Randizni? Szép délutánt nektek! Sziasztok😊

Mária
Mária küldte
május 09. 13:17

Ötletesek és vidámak vagytok, élmény volt olvasni a hozzászólásaitokat :) Bár már ott tartanánk valakivel, hogy ezen kell törni a fejünket! Ám ha jobban elgondolkodom: az ismerkedésre, a levelezés, és a virtuális csatornák (viber, messenger, a gmailos Hangouts beszélgetések, vagy letölthetők más appok) még így is, most is a rendelkezésünkre állnak :) A randizás már problémásabb, mert én max. könnyű kerékpárútnyi távolságra vállalkoznék (egyenlőre), de könnyen meglehet, hogy az ismerkedős partnerem lehetőségei ennél választékosabbak :) ?? :) A vicces dzsinnünk ezt válaszolta a kérdésemre :) Kérdés: Találkozni manapság? ? Dzsinn válasza: igen

Márta
Márta küldte
május 09. 12:47

Hát.....nekünk a határok lezárása miatt,csak az estéket és hétvégéket kitöltő telefonos videóhívások maradtak. Már nagyon várjuk,hogy vége legyen ennek az őrületnek és meginduljon a nemzetközi forgalom,lehessen utazni egymáshoz.

Gábor
Gábor küldte
május 09. 11:51

@Csilla: Találkoznak ,együtt karanténba vonulnak! Az idő meg old mindent!

1
Beáta
Beáta küldte
április 21. 20:22

Ismerkedni, levelezni esetleg telefonon beszélni ebben az időszakban is lehet. A személyes találkozó ebben a járványügyi helyzetben veszélyes lehet.

1
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 21. 16:06

Puszi, Bélus. 😀😉😘 Csak vidáman!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország