Kapcsolatban lévő társkeresők

indította: Évica
Andrea
Andrea küldte
május 30. 13:47

@István: Abszolút! és a legnagyobb butaság a gyerekek előtt fenntartani a látszatot, a gyerekek radarjai kiválóak, ha nem mondják ki nekik, akkor is megérzik hogy a szüleik között sok a probléma, és csak a külvilág felé mutatják hogy minden rendben, mi egy szép család vagyunk, és ez az elfojtó légkör szorongást okozhat főleg kisgyerekeknél (éjszakai bevizelések, rémálmok formájában kulminálódhat) . Ezzel sokkal többet ártanak a szülők mint gondolnánk, egy balhémentes válás sokkal jobb a gyerekeknek mint egy álságos, hazugságokkal teli együttélés. A döbbenet az, hogy sokszor tanult emberek sincsenek ezekkel tisztában hogy milyen kárt okoznak a gyermekeik lelkében azzal hogy fenntartják a színjátékot.

4
Attila
Attila küldte
február 12. 18:17

Péternek! Ez könnyen lehet!! Ebben a korban???!!!

Péter
Péter küldte
február 06. 11:38

Attila, szerintem nem jó helyre postáztad az észrevételeidet. 😀

Attila
Attila küldte
február 05. 17:29

Pétertől kérdezem? Mi lett volna jó? 1. Ha a pasi nem el és nem gyerekezik, hanem annak szenteli az életét, hogy egy beteget ápoljon? 2. A betegnek jó lenne elnézni, hogy a férje őt ápolja és elfelejti a gyereket, et és ami egy egészségeshez tartozik? 3. A munkatársi kapcsolatból lett egy kapcsolat, majd szerelem a másik nővel, aki annyira szerette a pasit, hogy bevállalta ezt is és semmiképp nem akarta, hogy magára hagyja a feleséget! 4. A pasinak milyen lenne a tudat, hogy magára hagyta a nejét, pusztán mert beteg? 5. A harmadiknak, milyen lenne, hogy tudja, miatta hagytak ott egy beteg nőt! 6 Milyen lenne ha őt hagyná ott és akkor továbbra is csak a gondoskodás hárulna a csókára! Ezt nem lehet jól megoldani, csak kevésbé rosszul! Sok fél család van, ahol sok a kiküldetés vagy kamionos vagy hajós a pasi! Vagy egyszerűen csak ül és mégis van gyerek!

1
László
László küldte
február 05. 16:43

Attila példájával kapcsolatban. Az milyen kapcsolat már, amibe azzal száll be valaki, hogy gyereket szeretne a másiktól, és nem azért, mert szerelmesek egymásba? Nem gondolnám hosszútávú, megalapozott - igaz szerelmen alapuló - kapcsolatnak az ilyet . Ez a birtoklási gondolatról szól, hogy nekem is legyen gyerekem. Azt el tudom képzelni, hogy van ilyen a mai világban, de problémásnak gondolom. A felcseperedő gyerek milyen családmintát fog kapni? Apának csak azért kellett anya, hogy megszüljön, hogy apának lehessen gyereke? Miért nem fogadtak béranyát ehhez a speciális esethez? Itt a barátságból született gyerekkel nagyon kicsesztek, mert lehet hogy mindent megkap, csak éppen teljesértékű családot nem. Aztán amikor jön a kérdés, hogy most akkor ki kibe szerelmes valójában, arra mit fognak tudni mondani?

Évica
Évica küldte
február 05. 11:49

Attila kérdésére reagálnék: ez ugyan extrém eset, az élet ha sajnos produkálhat ilyent, de minden elismerésem azé a férfié, aki így oldotta meg a kérdést. Ebben semmi kivetni való nincs, hiszen kitart a rászoruló feleség mellett, ugyanakkor eleget tesz a másik kapcsolatban az apai kötelességeknek.

Kata
Kata küldte
február 05. 11:22

Kedves Péter! Hasonló esettel én is találkoztam. A társkeresőn özvegy volt, a Facebook - on pedig párkapcsolatban élt. Vagy függetlennek írta magát, de telefonálni csak munkaidőben tudott és hétvégén soha nem ért volna rá, csak munka után fél órára. Aha! Értjük!

1
Kata
Kata küldte
február 05. 11:08

Kedves Jutka! Egyet értek. Aki még nem független minden szempontból, nem fog működni a kapcsolat. Csak gyorsan kell valaki... Amíg nem zárja le az előzőt és nem gyógyul ki belőle, addig nem tud nyitni.

1
Judit
Judit küldte
február 05. 10:28

Nekem már, ha az van megjelölve, hogy "válófélben" vagy "külön élő", bevallom, visszatartó erő. Lehet, hogy valóban külön él, válófélben van, de érzelmileg nem hiszem, hogy túltette volna magát az előző kapcsolatán/házasságán. Ha meg csak kamuzik, úgyis kiderül, ha máshol nem, a Facebookon, ahogy Péter írta. Megismerkedtem itt egy férfival, valóban külön élt a feleségétől, kapcsolatunk is lett. De érzelmileg még nem volt egy másik kapcsolatra felkészülve, engem meg zavart, hogy nem vállal fel. Így 3 hónap után vége is lett. Ezért is van az adatlapomon, hogy házasságban/kapcsolatban élők kíméljenek, de lehet kiegészítem, hogy az érzelmileg nem szabadok is hagyjanak békén. :)

1
Attila
Attila küldte
február 05. 10:03

Ezer féle bonyolult helyzet van. Van amelyiknél meg lehet érteni, általánosságban viszont nem. Persze a megcsaló, mindig tud magyarázatot arra, hogy miért is teszi? Jómagam is kaptam levelet, kapcsolatban levőtől. Ha valaki ezt beírja, még azt kell mondjam, korrekt ember. Mindig legyen gyanús az "álláskereső", a "válófélben levő", az "elvált de még együtt lakó" a "vonalas telefonszámát titkoló", a "hétvégi estéken nem ráérő" és persze a hozzánk képest fiatalok, akiknek közben persze van fiatal kedvesük,valószínű, nem a szépségük miatt keresik az idősebbeket! Sokkal rosszabb az, amikor az illető függetlennek mondja magát,, egy darabig el is tudja a hölggyel/úrral hitetni, hogy az, és amikor már beleszeretett a partner, akkor már sok mindent megért, vagy inkább elvisel. Elmondok egy esetet és ítéljétek meg. Volt egy cimborám, aki nős volt, Nagyon szeretett volna gyereket de egy baleset következtében a felesége tolókocsiba került és gyereke sem lehetett. De nagyon szerették egymást. És egyszer a pasinak lett egy barátnője, aki gyereket szült neki. Hülyére dolgozta magét, hogy mindkét családban eleget tudjon tenni az anyagiaknak! A két hölgy tudott egymásról!!! Mindkettő megértette a másikat és elfogadta a helyzetet. A pasi nem hagyta el a tolókocsis feleségét, de tartotta a kapcsolatot a gyereke anyjával is és apja volt a gyereknek! KI, hogy ítéli ezt meg?

3
Péter
Péter küldte
február 05. 08:27

Nemrég ismerkedtem itt egy hölggyel, szimpatikusnak tűnt, leveleztünk, majd tovább a facebook-ra. Na, ott kiderült, hogy férjezett. Komolyan mondom, mire jó ez?

1
Éva
Éva küldte
február 05. 08:17

Voltam hasonló helyzetben. Válófélben volt, amikor összejöttünk, külön is éltek. Ment a huza-vona, a válással kapcsolatban /vagyon/.....másfél évig...illetve ennyit volt velem. Nem éltünk együtt! Aztán egyszer nem jött, nem hívott, nem tudtam elérni! Azon a napon, megint egy az ügyvédek, ügyfek megbeszélésre ment....arról volt szó, hogy utána jön hozzám.....nem jött. Gondolatban kapott tőlem hideget, et! Még is azt kell hogy mondjam, korrekt ember volt!! Estefelé megjelent, és elmondott mindent, amit nem telefonon akart közölni / ezért nem értem el/. A pénz dominált! Újra megpróbálják együtt.... Azóta is beszélünk, és BARÁTtok vagyunk! Csak barátok! Ez 6 éve történt.Hogy az maradhatott, a korrekt viselkedésének köszönheti. Hát ez volt az én esetem...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország