Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden társkeresőnek

indította: Éva
Mária
Mária küldte
április 20. 15:29

@Éva, @Emese, @Gabriella, @Tamás, @Laci, @Norbert, @Márta, @Tibor, @Laci, @Judit, @Ildikó Sziasztok! És sziasztok az oldal minden kedves Tagjának! Nagyon szépen köszönöm a húsvéti jókívánságokat, átjött rendben.... Nektek is viszont kívánom és mára azt, hogy jól legyetek, vigyázzatok magatokra:-) Gyönyörű napot kívánok Mindenkinek:-) Köszönettel és szeretettel Marika 🙂🌷☀️

Tamás
Tamás küldte
április 18. 16:57

@Judit: akkor ezt benéztem. Csak ennyire vagyok szétszórt.😄 köszi

1
Ildikó
Ildikó küldte
április 18. 16:47

Áldott ünnepet kívánok kedves mindnyájatoknak. 😊

Judit
Judit küldte
április 18. 15:53

@Tamás: A kirándulás 23-án, szombaton lesz.

Judit
Judit küldte
április 18. 15:51

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!🐰🙂☀️ @Tamás:A kirándulás 23-án szombaton lesz.

Tamás
Tamás küldte
április 18. 11:52

Egyedül telik az ünnep,de sebaj. Azért vagyok itt,hogy egyszer valakivel meg élhessem a pillanatot. Le maradtam a találkozóról. Majd legközelebb. Mindenkinek boldog nyuszit. Jó hogy ide írhatok. Legalább érzem a közösség erejét. Szép napot.

Laci
Laci küldte
április 18. 11:10

Sok locsolót a hölgyeknek! :):)

Tibor
Tibor küldte
április 18. 06:31

Boldog bolondos nyuszi ünnepet mindenkinek :)!

1
Márta
Márta küldte
április 17. 22:03

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!🐇🐣🐇🥚

Norbert
Norbert küldte
április 17. 20:53

Kellemes húsvéti ünnepeket minden társkeresőnek

Laci
Laci küldte
április 17. 20:16

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek

Tamás
Tamás küldte
április 17. 10:29

Boldog húsvétot mindenkinek. Kellemes pihenést,és társkeresésben szerencsés napot.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország