Kinek mi az elsődleges szeretet-nyelve ?

indította: Petya
Tamás
Tamás küldte
április 26. 15:31

Sziasztok! Én nem tudom külön választani egyiket a másiktól. Számomra mindegyik fontos, mert ad, nem is keveset. Legalább is én így működöm. Szeretek adni és kapni.

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 26. 13:18

Szuper téma Péter. Köszi. Az én szeretetnyelvem a minőségi idő elsősorban, de ha teljesen őszinte akarok lenni, nem hiszem, hogy a másik négyet tudnám nélkülözni. Egyetértek azzal, hogy attól függően, hogy milyen életszakaszban van éppen az ember, attól függően változik ezek fontossága.

Petya
Petya küldte
április 26. 11:15

Bizonyára sokan ismeritek Gary Chapman műveit. Van egy tézisem amit feldobnék vitatémának : Az hogy kinek mi a kedvenc szeretet-nyelve, időről időre változik. Mindig az amelyikből a legkevesebbet kapta az elmúlt 3 (vagy akárhány) évben. Szerintetek igaz vagy hamis ? Mi a véleményetek erről ?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország