Kinek mit jelent a komoly kapcsolat

indította: Balázs
Petya
Petya küldte
április 29. 12:36

Véleményem a "komoly kapcsolat"-ról : Magam részéről a párkapcsolatban is a minőséget részesítem előnyben a mennyiséggel szemben, tehát jobban örülök ha csak heti 1 napot vagyunk együtt de az az 1 nap fenékig tejfel, mint ha együtt élünk egy lakásban de tök uncsi az egész. Ugyanígy azt gondolom hogy jobb ha egy kapcsolat "csak" 10 évig tart, de ez alatt tökéletes harmónia és összhang van, mint ha 50 évig tart de teljesen átlagos. Sajnos nem tudok egyet érteni azzal hogy az a kapcsolat amelyik 51 évig tart az biztosan jobb annál amelyik csak 50 évig tart. Szerintem ez totál hülyeség. Nem igaz hogy annál jobb egy kapcsolat, minél hosszabb ideig tart. Fentiek alapján engem elsősorban nem az érdekel hogy a következő kapcsolatom az hány évig fog tartani, hanem az érdekel hogy találok-e olyan nőt akivel minden téren teljesen és tökéletesen összeillünk. (Zárójelben megjegyzem, ha igen akkor már nem lesz kérdés az hogy meddig tartson a kapcsolat. Úgy gondolom ha egy kapcsolat minősége elég magas, akkor ez automatikusan biztosítja azt hogy valóban hosszútávú lesz) Tehát számomra a párkapcsolatban (is) "komoly" = "minőségi".

3
Robi
Robi küldte
április 09. 23:42

Komoly kapcsolat az, amikor már feloszlott a rózsaszín köd és megismertétek egymás hibáit, gyengeségeit. 🥴 A szerelem 💑 átalakult szeretetté. 👫 Ketten álltok a világgal szemben igazi társakként, jól kiismerve és segítve egymást. 😎 Amikor közösen tervezitek meg a jövő fontosabb részleteit 💍👰 és összeláncol a közös múlt. 🤗 Megtaláltad a helyed a világban mellette 👫👫👫 és minden percet, amit csak lehet a társaságában szeretnél tölteni. Amikor már a tízezredik reggel ébred fel melletted smink nélkül, összekócolt hajjal 🥴🤓😵 és te csak ránézel, megcsókolod és örülsz, hogy vele lehetsz, mert úgy szereted ahogy van! ❤️💞

1 1
Tamara
Tamara küldte
április 09. 09:41

Nemcsak az ágyig tervezünk egymással,hanem egymás életének részeivé válunk,amiben,szeretjük,tiszteljük,segitjük,emeljük egymást. Nincs garancia semmire,de mégsem úgy állunk hozzá,hogy csak most legyen jó,a többi nem számit,hanem mélyen elkötelezödünk egymás iránt.

2 5
Kati
Kati küldte
április 08. 20:09

Ha már itt vagyunk egy társkereső oldalon, és ahogy én tapasztaltam, már az is komolynak számítana, ha több randevú lenne és közös program. Valahogy már egy pár levélváltás után, vagy az első találkozáskor megakad a dolog. Talán azért mert mindenki a komoly kapcsolatra hajt. De ahhoz idő kell ! És ahogy látom siettetné mindenki. Biztos van szerelem első látásra, de csak ezt várni az elég irreális szerintem.

Kinga
Kinga küldte
április 06. 13:06

A kapcsolat elején bizonytalanok vagyunk. Habar ott van a rozsaszín köd ,tele vagyunk kétséggel. Számomra akkor vállik komolyá ha: -nincs bennem megfelelesi kényszer! -a közös programok magától érthetődőek... -nem erőltetett a kommunikáció..... -feszültség helyét atveszi a ság. -bármiről tudok vele beszélni . -kölcsönösen keressük egymás társaságát. Ez természetessé válik. Hozzám tartozik:) -szeretem őt. Nem azért amilyen , hanem annak ellenére, hogy bármilyen!

4
Erika
Erika küldte
április 06. 12:08

Sziasztok! Komoly kapcsolat egymás iránti szerelem, szeretet, őszínteség,bizalom, hűség, tisztelet! Nem feltétlen jelent összeköltözést, de , már nem keresel mást ,őt akarod mindenestől, hibáival és erényeivel!

1
Mihály
Mihály küldte
április 06. 11:59

Komoly kapcsolat az amikor már nem keresel tovább...már csak őt akarod... leíratkoztál az összes társkereső oldalról, mert megtaláltad, tudod - érzed, hogy ő az akit kerestél. Minden más csak komolynak hazudott...

2 2
Nóra
Nóra küldte
április 04. 20:37

Mikor mindketten feltétel nélkül megbízunk és megbízhatunk egymásban 100%-ban leg és lelkileg.

1
Erika
Erika küldte
április 04. 14:34

Én nem keresem benne a másik felem, hisz egyedül is teljes ember vagyok! Inkább azt, aki inspirál, megmozgat, gondolkodásra késztet, akinél azt érzem, hogy több vagyok általa! Egy érett, felelősségvállalásra is képes férfira, akinek vonz a személyisége, kisugárzása, az élethez való pozitív hozzáállása. Akire büszkén felnézhetek, hogy igen, Ő a társam!

László
László küldte
április 04. 09:45

Tamara! 1 mondatban a lényeg. Mégha sokaknak közhelyes is, így igaz.

Róbert
Róbert küldte
április 03. 10:43

T30 ez eléggé érdekes személyiségnek tunsz .

Tamara
Tamara küldte
április 03. 09:12

Mikor azt érzem hogy megtalaltam benne a másik felem.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország