Kopasz és ősz hajú férfiak a társkereső oldalakon

indította: Attila
Tündi
Tündi küldte
október 18. 21:50

@Barnabas: Éljenek! És akik az arcukon viselik a hajukat, ők is!😉 És mindenki, aki pasi, és nem festi!😱

Barnabas
Barnabas küldte
október 18. 20:25

Éljenek a kopaszok 😂😂

Kriszti
Kriszti küldte
október 18. 15:09

Nekem a természetesen kopaszodó férfi bejön, de aki kopaszra nyírja magát, az nem! Az egyik oldalról a másikra fésülgető tincsek, pedig inkább viccesek, mint vonzóak! Az ősz hajjal semmi bajom, sok férfi sármosabb tőle! 😉

Marianna
Marianna küldte
október 18. 13:47

Nekem a kopasz, vagy tüsi hajú pasik tetszenek. Aki félig kopasz, azt nem értem, miért nem tolja le az egészet, sokkal jobban nézne ki. Az ősz hajjal semmi baj, ez a természet rendje. Kevés az a pasi, akinek jól áll a hosszú haj, bár vannak ilyenek is. Vékony szálú, festett vagy zsíros, brrr.... Nagyon sokat jelent, ahogy a nóknél is az ápoltság!!!!!

Péter
Péter küldte
október 17. 13:01

Egyébként a sapecom alatt van haj is, ha esetleg valakit érdekelne :)

Péter
Péter küldte
október 17. 12:56

@Zsuzsa: Köszi Zsuzsika :)

Péter
Péter küldte
október 13. 20:47

@Péter: jó a humorod, de ez egyben igazság is :) Fura dolog az elvárás, de ezek a társkereső oldalak a szűrőkről szólnak, mintha csak egy új telefont keresne valaki egy webshopban a több ezer között, és beállítja a szűrőket, hogy android, márkanév, memória, kamera, stb, mert megvan mit keres mi az elvárása és a többi nem érdekes csak az a néhány amit kiadott a kereső. Viszont ha az életben összefut valakivel aki amúgy első látásra nem a zsáner, de megismeri, mert vicces kedves, közös az összhang, akkor elfogadja azt is, ha kopasz miközben amúgy ódzkodik a tipustól. Egyetértek azokkal is, hogy aki erősen kopaszodik inkább letolja teljesen és vállalja, minthogy átfésülje a fején a pár szál tincset oldalról :)

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
október 13. 17:40

@Péter: sajnos "vicces" visszajelzést nem lehet kattintani, a többi ikon pedig mást fejez ki. Tetszik a humorod, meg a hozzáállásod is. 😉

Péter
Péter küldte
október 13. 01:04

Kétszer voltam kopasz életemben. Először, mikor megszülettem. Igen, másodszor is kopasz lettem, no de semmi baj. Itt az ész a fontos, nem a haj. Hogy drukkolnak a kopasz focistáknak? Haj-rá!! :) Szóval örülök, ha valakinek nem probléma a kevés haj, mert nálam a dús haj nagyon ritka.

4
Beáta
Beáta küldte
október 12. 19:59

Szerintem egyik sem kizáró ok. Bizonyos kor után már természetes.

Teréz
Teréz küldte
október 06. 09:09

Nekem nincs problémám se a kopaszsággal, se az ősz hajjal, ha az a természet ajándéka. A borotvált fej viszont már elgondolkodtat, mert kevés férfit láttam akinek jól áll, szerintem ahoz nagyon jó fejforma kell. A festett ,vagy "trükközött " haj ,plusz bajusz, ne adj isten esetleg paróka viszont számomra már nem vonzó. Nekem az kissebbségi érzést takarását kelti . Megkellene tanúlni elfogadni önmagúnkat, az talán kicsit növeli az önbizalmat. Persze az is lehet, hogy, valaki pont ezekkel a megoldásokkal kapja vissza az önbizalmát.

Mónika
Mónika küldte
szeptember 29. 17:12

Egy ősz férfi nagyon sármos tud lenni. A kopaszok ? Elfogult vagyok, kifejezetten ők a gyengéim 😚

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország