Különleges, egyedi bemutatkozások az adatlapon

indította: Zsuzsa
Csaba
Csaba küldte
december 26. 15:19

@Reverencia: A lány szerintem több jelentésű. Használjuk nőnemű gyermek értelemben, használjuk szűz nő értelemben, és szerintem kedveskedésként használjuk bármely nőre fiatalításként. Olyan, mint a ruha. Az is szűkebb értelemben egy olyan felsőrész, amely szoknya aljban folytatódik, tágabb értelemben viszont az a textília, amelyet az emberek magukra vesznek hőszigetelés, díszítés, szalonképes nyilvános megjelenés céljából. Ebben az értelemben egy farmernadrág is ruha.

1
Reverencia
Reverencia küldte
december 25. 10:15

55 éves, elvált, kétgyermekes családapa bemutatkozása: "Sziasztok! Szívesen ismerkednék magyarul beszélő 25-45 éves lányokkal. Ha szimpatikus vagyok, írj. Bármi megtörténhet..." Mondjuk, ha 45 évesen még "lány" egy nő, akkor ott baj van - szerintem!

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
december 16. 18:13

@László: ".....ha valakinek bejön egy ilyen akkor az abban az esetben jó, de ha nem akkor meg mindegy. " Ez pontosan így működik. Szerencsére mindenki azt írhat az adatlapjára, amit csak akar. Aztán vagy bejön nekünk vagy nem. Mindenesetre én kedvelem ha valami "megcsillan" egy bemutatkozásban, mert arra odafigyelek. Felkelti az érdeklődésemet, kíváncsivá tesz . :-)

László
László küldte
december 16. 11:42

Nem tudom, van-e erre recept, mert ha valakinek bejön egy ilyen akkor az abban az esetben jó, de ha nem akkor meg mindegy. Pl. A napokban belefutottam egy bemutatkozásba, amit imádtam. A hölgy a kép alapján nem jött be nekem, de olyan frappáns volt a bemutatkozó szövege, hogy nagy volt a kisértés, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Végül a távolságot, és egyéb tényezőket mérlegelve nem írtam rá.Egy másik is volt, ahol a bemutatkozó szöveg volt ami nagyon ott volt, sajnos Ő lecserélte azt a szöveget, egy pasikat leteremtő, nagyon nem szimpi szövegre :(

Csaba
Csaba küldte
július 19. 19:28

@Norbi: képes != akar

Norbi
Norbi küldte
július 19. 17:34

@Zsuzsa: Aki ennyit nem képes végig olvasni...

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 19. 15:06

@Norbi: Háááát....nem is tudom Norbi, nagyon hosszú. Nem olvastam végig, most nem írnám le, hogy miért nem. Még szerencse hogy lejjebb görgettem, de nem biztos hogy a mai rohanó világban ezt egy dolgozó csajszi is megteszi.😉 Majd meglátod, puding próbája....

Norbi
Norbi küldte
július 19. 14:12

Az én bemutatkozásom most elég különleges lett...😅Egyedi nem, mert úgy nyúltam.

Csaba
Csaba küldte
július 16. 23:40

@Laci: off jólesett /off

Laci
Laci küldte
július 16. 23:37

Én a Szelidi-tavat preferálom. A közepén 5-6 méter mély. Bár most 28 fokos volt, de nagyon jól esett.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 16. 22:18

@Csaba: Az önkormányzatot hagyjuk.....talán most majd lesz pozitív irányú változás, mert nem választották meg a régi polgármestert. Egyébként szombat este voltam Agárdon fürödni, ott jóval mélyebb a víz, mint Gárdonyban. Szerintem kiszedték a köveket, csak 1-2 bokatörő mély árok van, de az a legváratlanabb helyen. Dolgoznak a vidám gyerekek.:-)

Csaba
Csaba küldte
július 16. 22:08

@Zsuzsa: Érzésre olyan soknak tűnt, hogy azt hittem, valamelyik építési vállalkozó így akart okosban megszabadulni a sittől. Jó sokat játszadoztak ezek szerint a gyermekek és a végtelenül egyszerű szüleik. Gondolom, olyanok lehettek, akiknél mindig van kés. Bármikor előfordulhat, hogy szükség van rá egy kis szalonnázáshoz... Önkormányzat nem akarja rendbe tenni a tó alját?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország